Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    28. Svibanj 2019. 15:49

Ivonne

Nikolina95

ayla

Nikolina95

Nije li slatko 🤗🤗 da se maloo pohvalim sta sam kupila 😀😀

Ajmeee preslatko jee, di si to nasla 😍😍

U primarku 😀 bilo je sveeega nisam znala sta bi uzela heheh jos sam uzela i majica s natpisima lad malo naraste hehe 😀

E znala sam da ćeš tu zapeti zato sam te pitala jel ideš ciljano 🤣🤣🤣
    Kakve su cijene?
    I da to unaprijed kupovanje brojeva jesi pazila na godišnja doba?😂😂 tipa meni su u babinje ljudi nosili veće brojeve ali ljetne stvari jer je rođen u ljeto i tad je sva roba ljetna a on te brojeve nosio na zimu 🙄

Promakla mi je tvoja poruka, sad tek vidim 😐
    Jaoo ima svega i sve je preslatko 😀😀 a cjene su onako da se nac majica po 1-2 eura ovi kompletoci su 13eura i tako razne cijene, nesto je skuplje nesto jeftinije ali bilo je i snizenja 😀 iskreno i nisam bas pazila na godisnja doba haha uzela sam 3 majice kratke za 3-6 mjeseci mozda ce vec bit hladnije ali jbga slatke su 🤗🤗

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    28. Svibanj 2019. 15:54

Nikolina95

Danas sam obavila soping za bolnicu, nadam se da sam sve kupila 😀 uzela sam jedan paket chicco ulozaka 30komada oce mi to bit dovoljno za bolnicu, imam i 2 paketa vir?!

Hoće plus taj paket je ogroman i zauzme pola torbe. Ako će ti trebati još, mužu ostavi upute gdje ti to stoji pa ti on donese još 

• Ivonne
    28. Svibanj 2019. 15:57

Ja sam jučer obavila zadnji shoping za bolnicu i muka mi je od toga što moram torbu spremit 🤣🤣 meni se to tak ne da.
    Ribala sam kuhinju samo da ne složim torbu.

Nikolina95
    28. Svibanj 2019. 16:31

Ivonne

Nikolina95

Danas sam obavila soping za bolnicu, nadam se da sam sve kupila 😀 uzela sam jedan paket chicco ulozaka 30komada oce mi to bit dovoljno za bolnicu, imam i 2 paketa vir?!

Hoće plus taj paket je ogroman i zauzme pola torbe. Ako će ti trebati još, mužu ostavi upute gdje ti to stoji pa ti on donese još

Daa, bas je velik hehe 
    Ja sam mu sve poslikala pa ako zatreba da zna sta treba kupiti 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

28. Svibanj 2019. 16:40

Iskusne mame, mene muci gdje su muz i stvari (torba) dok sam ja na pregledu, u predrađaoni i rađaoni? Haha, glupo pitanje, ali smiješno mi je zamislit da on s koferom stoji na hodniku? Možda to baš tako izgleda u stvarnosti? 🤔😂

Nikolina95
    28. Svibanj 2019. 16:57

Ja koliko sam skuzila treba jedna veća torba za bolnicu i jedna mala za porod?! U tu malo stavit ulozak, rucnik,spavacicu, vodu stvari sta treba za porod?! Ili se varam? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

28. Svibanj 2019. 17:03

Nikolina95

Ja koliko sam skuzila treba jedna veća torba za bolnicu i jedna mala za porod?! U tu malo stavit ulozak, rucnik,spavacicu, vodu stvari sta treba za porod?! Ili se varam?

Ovisi kako gdje, ja cak mislim da u nekim bolnicama ne smijes nista nositi u radjaonu.. ja cu u svojoj provjeriti kad krenem tamo na preglede, ali za sad planiram samo jedan manji kofer nositi i sve cu unutra staviti + mala torba s bebinim stvarima... 

kzeli
    28. Svibanj 2019. 17:21

Ja planiram sutra ic u nabavku za bolnicu i vucem muza sa sobom pa valjda ce pratit gdje sam sta uzela pa ako usfali sta da mi zna otic kupit 😁 
    Napravila sam u ormaricu gdje nam stoje higijenske potrepstine jednu policu za sebe jednu za bebonju pa onda ako mi sta usfali za mene ili malog tamo ce nac.

kzeli
    28. Svibanj 2019. 17:23

Pametno za paket chicco i 2 paketa vir tako sam i ja planirala jer sam citala da znaju tapkat s virom nakon kupanja ili nuzde da se obrises na taj nacin s njima jer ipak je to rana pa tako i ja planiram. Samo ne unam vidjela sam 2 pakiranja obicni vir i sensitive pa ne znam koji bi ? 

kzeli
    28. Svibanj 2019. 17:23

Nikolina95

I da pisi nam gdje si sto kupila 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.