cure da se javim, ali s malim zakašnjenjem. rodila sam dečka 23.5 porod prošao super. želim i svima vama takav i sretno! pozdrav od mene i matije
Cestitam ti 😍😘
cure da se javim, ali s malim zakašnjenjem. rodila sam dečka 23.5 porod prošao super. želim i svima vama takav i sretno! pozdrav od mene i matije
Čestitam od srca, to su jako lijepe vijesti🤗🤗
Nadam se da ste već doma
I da, šogorici su fulali za kilu na dan poroda. Rekli da malac bude jedva preko tri kile a on se rodio sa 4200! 😂
Vauuu moja bi trebala jedva dogurati do 3000 na kraju će biti tko zna koliko 😂😂😂
Čestitke!! Predivno ... ❤
Čestitam 😍😍
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Cestitam i zelim vam sve najbolje ❤
Čestitke od ❤ , ostani nam tu i daj savjete za bolnicu i prvih par dana sta nam treba ti si nam friska sad 😍😁
I da, šogorici su fulali za kilu na dan poroda. Rekli da malac bude jedva preko tri kile a on se rodio sa 4200! 😂
Vauuu moja bi trebala jedva dogurati do 3000 na kraju će biti tko zna koliko 😂😂😂
Prva Cura 2750 g
Drugi muski 2550g
Zivi I zdravi u terminu Ali manje bebe bile 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji