Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    26. Svibanj 2019. 18:57

ayla

Ivonne

Ja vam svima želim normalne porode i zdravu bez žutice djecu i curke sve ste vani za dva dana, a onda vam u bolnici treba samo osnovno.

Takoder, ma samo se naoruzat uloscima i to je to 😄

A nisam to htjela pisat ali da 😂😂😂
    Samo mi je ta higijena trebala, ostalo nisam stigla ni imala snage koristit. Za dva dana smo bili doma i tek onda sam počela nadolaziti jer u bolnici nisam ništa spavala 😏

bebaImama
    26. Svibanj 2019. 18:58

Što se tiče dekorativne kozmetike, to je sve individualno, kako je nekome nezamislivo bez nje, nekome je s njom.. Što se tiče pranja kose, i ja sam uzela šampon za suvo pranje, čak i što se tiče gela za intimnu negu, ne znam kako ću biti s ranom, tj. hoće li biti vaginalni ili carski, pa hoću li ga i koristiti, ali kao što rekoh volim da sam spremna na sve i da su mi te neke stvarčice pri ruci, pa ostala 3 dana ili 10ak 

srećica
    26. Svibanj 2019. 19:08

Morz , da dr po mjerama tako kaže, svaki put upisuje da beba odgovara mjerama većim od 10ak dana do dva tjedna.
    Po mjerama ovako: bpd 8.87, ac 31.09, fl 6.87.

• Ivonne
    26. Svibanj 2019. 21:32

srećica

Morz , da dr po mjerama tako kaže, svaki put upisuje da beba odgovara mjerama većim od 10ak dana do dva tjedna.
    Po mjerama ovako: bpd 8.87, ac 31.09, fl 6.87.

A to na kraju ne mora ništa značiti. Prvi mi je stalno bio za dva tjedna veći nego termin, bila sam mjesec prije poroda dva prsta otvorena, sve mekano kao i svi dr u bolnici su mi govorili da držim torbu spremni da ću ranije rodit a rodila na kraju na termin. I da fulali su mu težinu na dan poroda za 800 g u plus 🙄. Prvo što je dr rekao je bilo ovo nije mala beba 🤣

srećica
    26. Svibanj 2019. 21:51

Ma znam da fulaju u dosta slučajeva. Kako bilo, bebonja će morati van, a hvala Bogu sve je do sad i s njim i samnom prošlo savršeno bez ikakvih tegoba i problema pa se nadam da će tako i sam porod. 
    Ali realno i bez obzira na veličinu mislim da kod većine žena postoji neka doza straha od poroda, pogotovo kod prvorotki jer nemamo pojma što nas čeka. Na kraju, samo je bitno da sve prođe u redu i da ja napokon zagrlim svoje duuugo čekano sunce ☺️

srećica
    26. Svibanj 2019. 21:53

I da, šogorici su fulali za kilu na dan poroda. Rekli da malac bude jedva preko tri kile a on se rodio sa 4200! 😂

• Morz
    27. Svibanj 2019. 08:45

Hvala service  Nema straha od poroda cure beba mora vani slusat babicu I bit ce sve Brzo gotovo 😅 meni je treca  beba  😁 

• Ivonne
    27. Svibanj 2019. 09:36

Morz

Hvala service Nema straha od poroda cure beba mora vani slusat babicu I bit ce sve Brzo gotovo 😅 meni je treca beba 😁

Opaaa čestitam, to je lijep broj 😍

katiesu
    27. Svibanj 2019. 09:47

cure da se javim, ali s malim zakašnjenjem. rodila sam dečka 23.5 porod prošao super. želim i svima vama takav i sretno! pozdrav od mene i matije

27. Svibanj 2019. 09:55

katiesu

cure da se javim, ali s malim zakašnjenjem. rodila sam dečka 23.5 porod prošao super. želim i svima vama takav i sretno! pozdrav od mene i matije

Čestitam! 🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.