Hvala mmamma 😊
7.7. bi trebao biti dan D, veliki dečko je na putu ☺️
Vidim da Nikolina i Bitanga imaju termin tjedan dana poslije mene, jel ima još koji početkom 7.mj?
Meni Je termin 7.7 isto dečko ☺️
Danci23
Nije li slatko 🤗🤗 da se maloo pohvalim sta sam kupila 😀😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Pozz svima
Moj spisak za bolnicu:
Mrežaste gaćice to.to (DM), grudnjak za dojenje (lidl), jednokratne podloge beauty baby (müller - čitala sam da su dobre i za nas da se posteljina ne zaprlja u bolnici), gel za tuširanje što blažeg mirisa - balein sensitive, gel za intimnu negu biobaza (DM), balein deo kristal (jer nema mirisa), labelo baleino, paket onih babylove pelena (žute), CC kremu, maskaru, olovku za obrve (DM), četkicu za zube i pastu (DM), jastučići za dojilje babylove, 2 paketića maramica običnih (DM), 2 paketa vlažnih pampers sensitive (DM), šampon za suvo pranje kose balea, vrećice za pelene babylove (i za pelene i uloške će dobro da dođu, kontam), 2 spavaćice za dojenje kod kineza našla za po 70kn, jednu običnu za porod iz pepca, krema za negu bradavica (planirala sam biobazinu, ali sam dobila "mamin melem", manju kremicu za bebu (JGL), 2 rolne toalet papira, 2 srednja i 2 manja peškira, 2 čarapice meni, papuče natikače (da ne nosim dvoje bezveze mesto zauzimaju), češalj i gumicu za kosu, turpijicu, pincetu i ogledalce, antibakterijski gelić za ruke (müller), brijač (DM), trebam još uloške (kontam chicco mammy), od grickalica plazmu, energetsku pločicu, vodu i možda ledenu kafu, žvake (za početak), punjač i telefon, od dokumentacije imam u fascikli sve, bar mislim (lična, zdravstvena i dopunsko, trudnička, rh i krvna grupa, svi nalazi, uputnica od ginekologa za ležanje u bolnici) i sve to stane u jednu torbu (DM što deli trudnicama)…
Mislim da je ovo malo toooo much .. šta će vam šminka? Pinceta? Turpica?
Danci23
Hvala mmamma 😊
Vidim da Nikolina i Bitanga imaju termin tjedan dana poslije mene, jel ima još koji početkom 7.mj?
Da da, meni je 13.7 😀 isto decko 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ajmeee preslatko jee, di si to nasla 😍😍
Slatkoooo ❤️😍
Danci23
Ajmeee preslatko jee, di si to nasla 😍😍
U primarku 😀 bilo je sveeega nisam znala sta bi uzela heheh jos sam uzela i majica s natpisima lad malo naraste hehe 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Hvala mmamma 😊
Aaaa super, znači pratimo se ☺️ u koje rodilište planiraš?
Hvala mmamma 😊
Aaaa super, znači pratimo se ☺️ u koje rodilište planiraš?
Ja sam u N.Gradiski.. jel ti prvo djete? Dali te je strah?
Danci23
Super komplet 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji