Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danci22
    26. Svibanj 2019. 11:08

srećica

Hvala mmamma 😊
    7.7. bi trebao biti dan D, veliki dečko je na putu ☺️
    Vidim da Nikolina i Bitanga imaju termin tjedan dana poslije mene, jel ima još koji početkom 7.mj?

Meni Je termin 7.7 isto dečko ☺️

Danci23

Nikolina95
    26. Svibanj 2019. 11:10
    Nije li slatko 🤗 Da se malo pohvalim 🤗🤗
    Nije li slatko 🤗 Da se malo pohvalim 🤗🤗

Nije li slatko 🤗🤗 da se maloo pohvalim sta sam kupila 😀😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Danci22
    26. Svibanj 2019. 11:10

bebaImama

Pozz svima
    Moj spisak za bolnicu:
    Mrežaste gaćice to.to (DM), grudnjak za dojenje (lidl), jednokratne podloge beauty baby (müller - čitala sam da su dobre i za nas da se posteljina ne zaprlja u bolnici), gel za tuširanje što blažeg mirisa - balein sensitive, gel za intimnu negu biobaza (DM), balein deo kristal (jer nema mirisa), labelo baleino, paket onih babylove pelena (žute), CC kremu, maskaru, olovku za obrve (DM), četkicu za zube i pastu (DM), jastučići za dojilje babylove, 2 paketića maramica običnih (DM), 2 paketa vlažnih pampers sensitive (DM), šampon za suvo pranje kose balea, vrećice za pelene babylove (i za pelene i uloške će dobro da dođu, kontam), 2 spavaćice za dojenje kod kineza našla za po 70kn, jednu običnu za porod iz pepca, krema za negu bradavica (planirala sam biobazinu, ali sam dobila "mamin melem", manju kremicu za bebu (JGL), 2 rolne toalet papira, 2 srednja i 2 manja peškira, 2 čarapice meni, papuče natikače (da ne nosim dvoje bezveze mesto zauzimaju), češalj i gumicu za kosu, turpijicu, pincetu i ogledalce, antibakterijski gelić za ruke (müller), brijač (DM), trebam još uloške (kontam chicco mammy), od grickalica plazmu, energetsku pločicu, vodu i možda ledenu kafu, žvake (za početak), punjač i telefon, od dokumentacije imam u fascikli sve, bar mislim (lična, zdravstvena i dopunsko, trudnička, rh i krvna grupa, svi nalazi, uputnica od ginekologa za ležanje u bolnici) i sve to stane u jednu torbu (DM što deli trudnicama)…

Mislim da je ovo malo toooo much .. šta će vam šminka? Pinceta? Turpica? 

Danci23

Nikolina95
    26. Svibanj 2019. 11:11

srećica

Hvala mmamma 😊
    Vidim da Nikolina i Bitanga imaju termin tjedan dana poslije mene, jel ima još koji početkom 7.mj?

Da da, meni je 13.7 😀 isto decko 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

26. Svibanj 2019. 11:12

Nikolina95

Ajmeee preslatko jee, di si to nasla 😍😍

Danci22
    26. Svibanj 2019. 11:13

Nikolina95

Slatkoooo ❤️😍

Danci23

Nikolina95
    26. Svibanj 2019. 11:14

ayla

Nikolina95

Ajmeee preslatko jee, di si to nasla 😍😍

U primarku 😀 bilo je sveeega nisam znala sta bi uzela heheh jos sam uzela i majica s natpisima lad malo naraste hehe 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    26. Svibanj 2019. 11:27

Danci22

srećica

Hvala mmamma 😊

Aaaa super, znači pratimo se ☺️ u koje rodilište planiraš?

Danci22
    26. Svibanj 2019. 11:28

srećica

Danci22

srećica

Hvala mmamma 😊

Aaaa super, znači pratimo se ☺️ u koje rodilište planiraš?

Ja sam u N.Gradiski.. jel ti prvo djete? Dali te je strah?

Danci23

26. Svibanj 2019. 11:29

Nikolina95

Super komplet 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.