Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    26. Svibanj 2019. 11:37

Danci22 da da, prvi bebač je u pitanju. Ja ću u Pakrac.
    Pa iskreno da ti kažem je, strah me,a tim više što je malac dosta napredan i očito bude velika beba. Ali pokušava bit max pozitivna. Čitam samo pozitivne priče s poroda i molim Boga da i moja bude takva. A realno beba mora van, proći će i to. A i tješi me malo činjenica da Pakrac ima onaj divni plin pa ako baš nebudem mogla izdržati ima nešto da mi malo ublažiti bolove.

srećica
    26. Svibanj 2019. 11:41

Joj ja otkidanje na tu baby robicu! 😍 Sve je tako slatko i medeno da bi mogla bankrotirati samo tako 🙈

srećica
    26. Svibanj 2019. 11:56

A što se make up-a tiče, ja isto planiram ponijeti maskaru i bb BB kremu ili lagani puderić čisti jer se bolje osjećam kad imam nešto malo na licu, čisto da ublaži crvenilo i malo "progledam". Često i doma stavim tako nešto minimalno čisto radi svog boljeg osjećaja. Mislim možda mi se nebude dalo ništa od toga koristiti u bolnici ali nek je pri ruci ako poželim.

• Morz
    26. Svibanj 2019. 14:48

srećica

Danci22 da da, prvi bebač je u pitanju. Ja ću u Pakrac.
    Pa iskreno da ti kažem je, strah me,a tim više što je malac dosta napredan i očito bude velika beba. Ali pokušava bit max pozitivna. Čitam samo pozitivne priče s poroda i molim Boga da i moja bude takva. A realno beba mora van, proći će i to. A i tješi me malo činjenica da Pakrac ima onaj divni plin pa ako baš nebudem mogla izdržati ima nešto da mi malo ublažiti bolove.

Kako znas da ce bit veliki decko?Jel vam Ginekolog rekao po mjerama da ce bit veliki ili? Kolike su vam mjere bpd,fl I ac 🤔 meni je termin 26.07 .
    Pozzzz

• Ivonne
    26. Svibanj 2019. 17:57

Nikolina95

ayla

Nikolina95

Nije li slatko 🤗🤗 da se maloo pohvalim sta sam kupila 😀😀

Ajmeee preslatko jee, di si to nasla 😍😍

U primarku 😀 bilo je sveeega nisam znala sta bi uzela heheh jos sam uzela i majica s natpisima lad malo naraste hehe 😀

E znala sam da ćeš tu zapeti zato sam te pitala jel ideš ciljano 🤣🤣🤣 
    Kakve su cijene?
    I da to unaprijed kupovanje brojeva jesi pazila na godišnja doba?😂😂  tipa meni su u babinje ljudi nosili veće brojeve ali ljetne stvari jer je rođen u ljeto i tad je sva roba ljetna a on te brojeve nosio na zimu 🙄

bebaImama
    26. Svibanj 2019. 17:59

Danci22, to mi nije šminka, to je nešto što svakodnevno koristim (cc kremica,maskara i olovka), a za dekorativnu kozmetiku još razmišljam hoću li poneti, a pinceta i turpijica mi ne zauzimaju mesto, a često ih, lično, koristim, tako da iz tog razloga da mi se nađu pri ruci ako baš zatrebaju jer ne znam koliko ću se zadržati u bolnici, a volim da se pripremim na sve... 

26. Svibanj 2019. 18:35

Ja cu ponijeti samo tekuci puder za izlazak, da bas ne izgledam grozno, ako cu i to staviti... Takodjer mislim da necu ni sampon nositi jer ne planiram tamo prati kosu, ako cu se zadrzati, lako mi muz donese, ali za sad mi je u planu samo sampon za suho pranje - takodjer samo za izlazak... A onda cu doma prati kosu... Iskreno, ne vjerujem da cu se nesto tamo lickati, imat cu druge brige i uopce se ne mislim jos time zamarati... 🙂

26. Svibanj 2019. 18:46

Ja se ni sad bas ne sminkam jer mi se jednostavno neda, eventualno ako imam vremena stavim puder da mi ne dosadivaju sta sam tako blida 🙄 a mislim sampon za suho pranje uzeti jer mi se kose brzo maste pa da opet nisam zalizana previse. 

• Ivonne
    26. Svibanj 2019. 18:51

Ja vam svima želim normalne porode i zdravu bez žutice djecu i curke sve ste vani za dva dana, a onda vam u bolnici treba samo osnovno.

26. Svibanj 2019. 18:53

Ivonne

Ja vam svima želim normalne porode i zdravu bez žutice djecu i curke sve ste vani za dva dana, a onda vam u bolnici treba samo osnovno.

Takoder, ma samo se naoruzat uloscima i to je to 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.