Hej hej... Evo nam konacno suncaa... Vec smo vani u setnji da to iskoristimo... 🌞☺️ Svi jos u jaknama, a ja u kratkom... 😂
Dobro jutro 😃
Mi smo vec obavili setnju do trgovine i pospremali stan 😃 sad odmaramo, sutra idemo u Graz u sopping pa se nadamo da cemo naci nesto zanimljivo za bebaca 😀😀🤗
Tražiš nešto određeno od stvari ili ovako rendom?
Nista odredeno, ako mi bas nesto zapadne u oko 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja sto vise spavam to vece podocnjake imam bas se gledam danas i mislim si na sta cu licit kad mali dode 😂🙈🙉
Curke, gdje sve ima za kupiti jednokratnih podloga za presvlačenje bebe? I od cega su one napravljene? (nisam imala doticaja s tim).. I jesu one stvarno jednokratne ili se mogu i vise puta koristiti ako se ne uprljaju?
Curke, gdje sve ima za kupiti jednokratnih podloga za presvlačenje bebe? I od cega su one napravljene? (nisam imala doticaja s tim).. I jesu one stvarno jednokratne ili se mogu i vise puta koristiti ako se ne uprljaju?
Pozdrav, imaš u dmu, babylove. Možeš ih koristiti više puta, dok se ne smoče i ne uprljaju.
Hvala. Jos me zanima, ako imate iskustva s blaznicama kod curenja mlijeka iz grudi, da li se mogu upotrebljavati obicne blaznice za skidanje sminke ili bas moraju biti blaznice za grudi? Jel ima uopce razlike između jednih i drugih?
Hvala. Jos me zanima, ako imate iskustva s blaznicama kod curenja mlijeka iz grudi, da li se mogu upotrebljavati obicne blaznice za skidanje sminke ili bas moraju biti blaznice za grudi? Jel ima uopce razlike između jednih i drugih?
Blazinice za grudi su deblje i imaju zastitu s vanjske str da ne promoci, takodjer imaju neko ljepilo da se prikace za grudnjak... Blazinice za sminku su tanke i kroz to ce ti curiti, a i nemoguce ih je zadrzati na mjestu... Meni curka mlijeko od 16tt pa sam isprobala obje varijante...
Sta mi muz donese 😂 mislim priredit cu si neku laganu haljinu pamucnu i rifle(trurnice) i majicu pa sta mi donese 😁 ako mi bas zab patike imam ti papuce iz bolnice oa cu njih jer mislim da ce bit smusen pa ono ko zna sta ce mi donjet na kraju 😅
Vjerojatno neku haljinicu posto ce bit ljeto cu obuc
Ja se jos premisljam za bebaca,a morat cu mu svakako pripremit i dugo i kratko jer sto vise proucavam svatko ima svoje varijante,vidjela sam neki cool kompetic u hm-u al je s kratkim rukavima,jel ima tko iskustsva s njihovim brojevima,citam da su malo veci,pa bi radije 50 uzela a i imaju po malo elastina pa se vjerojatno i rastegne po potrebi
Sortiraj odgovore
Najstariji