Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    22. Svibanj 2019. 23:14

Bitanga

Nikolina95

Dobro dosla 😃 mi smo skoro isti termin, ja sam 13.7 😃😃

Super, vrištat ćemo skupa ;D

Hehhe da da, u Vinogradskoj vidim isto kao i ja 😂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    23. Svibanj 2019. 08:11

Opet lidl nista sljed tjedan ni za bebe ni za nas 👎 e dok nisam bila trudna stalno je bilo za bebe i trudnice sad bas skrtare 😒 nego dobro jutro cure 😁 

• Ivonne
    23. Svibanj 2019. 08:28

kzeli

Opet lidl nista sljed tjedan ni za bebe ni za nas 👎 e dok nisam bila trudna stalno je bilo za bebe i trudnice sad bas skrtare 😒 nego dobro jutro cure 😁

Dobro jutro😊
    Taman sam doručkovala i gledam onaj link što je bitanga poslala  

• Bitanga
    23. Svibanj 2019. 10:29

Nikolina95

Bitanga

Nikolina95

Ooooo da, Vinogradska. Osnovat ćemo pjevački zbor tamo, čut će nas u susjednoj zgradi. 😆 
    Ivonne, nadam se da će link biti od koristi.  😉

• Ivonne
    23. Svibanj 2019. 10:50

Bitanga

Nikolina95

Bitanga

Nikolina95

Ooooo da, Vinogradska. Osnovat ćemo pjevački zbor tamo, čut će nas u susjednoj zgradi. 😆
    Ivonne, nadam se da će link biti od koristi. 😉

Ako dobijete epi nitko vas neće čuti 😂😂😂😂
    Nije loš link, ali skroz se razlikuje pristup porodu od strane babica u odnosu na rh - čine se godinama ispred nas baš šteta

kzeli
    23. Svibanj 2019. 11:23

Jesu vas poharale strije ? Mene jos ne al imam neki osjecaj da ce krenut skoro mackam se sa hipp uljem za bebe i najbolje mi je od svega sto sam probala do sada... Cicke su mi mozda mrvicu narasle i dalje nosim sve stare grudnjake pa si mislim sad kad buknu popucat cu skroz

• Ivonne
    23. Svibanj 2019. 11:26

kzeli

Jesu vas poharale strije ? Mene jos ne al imam neki osjecaj da ce krenut skoro mackam se sa hipp uljem za bebe i najbolje mi je od svega sto sam probala do sada… Cicke su mi mozda mrvicu narasle i dalje nosim sve stare grudnjake pa si mislim sad kad buknu popucat cu skroz

Ne vidim nove strije, već sam rastegnuta od prve trudnoće. Tad nisam popucala po trbuhu (osim jedne duboke koja je točno kod maternice) ali su mi noge popucala od guzice do koljena - duboke i široke  ljubičasto crvene crte. Ništa nije pomoglo, neelasticna koža i to je to

23. Svibanj 2019. 12:39

kzeli

Jesu vas poharale strije ? Mene jos ne al imam neki osjecaj da ce krenut skoro mackam se sa hipp uljem za bebe i najbolje mi je od svega sto sam probala do sada… Cicke su mi mozda mrvicu narasle i dalje nosim sve stare grudnjake pa si mislim sad kad buknu popucat cu skroz

Jesu, po cicama i to dosta, ne stanem u stare grudnjake i one su prve bile na meti... Drugdje nisam primjetila za sad... Mazem se od pocetka preventivno, ali ne znam koliko to pomaze, sve ovisi o kozi... 

Nikolina95
    23. Svibanj 2019. 13:19

kzeli

Meni je samo jedna cica popucala onako ljubivasto i to dosta skoro cijela, a druga nista isto kao i stomak. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

CiniMINIS
    23. Svibanj 2019. 13:27

kzeli

Ja sam za sad ostala postedena jer sam prije dvije godine imala koju kilicu vise  bilo mi previse lijepo u braku  sad se nakon sto sam ih prvo skinula opet skupljaju  a koza se ocito jos nije stegla. Vidit cemo kako bude sad ovih zadnjih tjedana. Mislim da mi geni nisu bas blagonakloni.. Ja se mazem nakon tusiranja alverde maslacem za tijelo a prije spavanja bademovim uljem od afrodite, al kad se obucem za spavanje vecina toga zavrsi na odjeci, pa neznam kolko bas ima koristi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.