Sa prvim sam se mazala cjelu trudnocu svime i svacime i pred kraj se trbuh rascvao kao paukova mreza. Bjele strije i tanke. I kad sam pocela dojit onda su i cicke malo ispucale. Sad mi je trbuh stravicno ispucao jos vise cak i iznad pupka imam jednu dosta debelu striju ali hvala bogu sve su bjele nisu one crvene i ljubicaste. Noge nista,cicke nista. Samo celulit po nogama pa cak i gleznjevima al tjesim se da je to od vode . 😂😁 inace jucer bila u bolnici na ctg. Trudovi ludacki a papir zabilježio samo 3 malo jaca. Pa se pitam kako to. Jel moguce da ctg ne prepoznaje svaki trud ? Ili moze na ctg utjecati i mozda debljina majke ? Mislim nikad nisam bila debela bas debela, na visinu 178 sam uvjek imala oko 75kg. Vise nabijena . Ostala sam trudna sa 83kg( hormoni i stitnjaca su me mucili) i sad imam 99. Znaci 17kg . A u prvoj trudnoći sam isla rodit sa 112kg . Uzas . Ali je ctg ocitao apsolutno svaki trud.😑😶 ne kuzim kak jucer nije 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Procitam ovu temu nekad i tina isto se meni desilo, dosla sa trudovima ctg ne ocitava nista, nakon 2h trudovi jaci i jaci, ali ctg ne ocitava nista... doktor mi je rekao da je to to iako ctg ne ocitava i rodila 5h nakon toga
Ja sam došla u bolnicu 6 cm otvorena s luđačkim trudovima, ctg nije očitavao ni jedan.
Na otpusnom pismu mi piše: ctg ne očitava trudove ali ih rodilja snažno osjeća 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Procitam ovu temu nekad i tina isto se meni desilo, dosla sa trudovima ctg ne ocitava nista, nakon 2h trudovi jaci i jaci, ali ctg ne ocitava nista… doktor mi je rekao da je to to iako ctg ne ocitava i rodila 5h nakon toga
Gdje si rodila?
Kak je bebač?
Ja se mazem sa hipp-ovim uljem za bebe ono mi je za sad najbolje od svega a i zbilja povoljno. Imam strije od puberteta na bedrima i kukovima al nista strasno novog zasad nista... Al toliko sam umirna i toliko mi se spava u zadnjih par dana strava , cak po noci zadnjih tjedan dana i dosta spavam ali oko podneva kao da mi se baterije isprazne znaci premorena budem i naravno da nemam priliku ni jedan dan popodne lec i odmorit jer uvijek nesto al zbilja ne znam jel od vremena ili jednostavno od 31 tjedna trudnoce vec...
Kako vi ?
Strija još uvijek nema, ali tko zna što će biti do kraja. Mažem se domaćim maslinovim uljem po trbuhu, grudima, nadlakticama, guzi i bedrima. Savjet jedne poznanice. Budem sva masna, al šta ću.
Pozdrav žene 😊
Ja za sada imam koju striju na grudima i jednu pokraj pupka. Pronašla sam nešto zanimljivo vezano za borbu sa strijama pa dijelim s vama. Ja ću svakako isprobati, ne može škoditi
Pozdrav žene 😊
Ja za sada imam koju striju na grudima i jednu pokraj pupka. Pronašla sam nešto zanimljivo vezano za borbu sa strijama pa dijelim s vama. Ja ću svakako isprobati, ne može škoditi
Majcino mlijeko je cudoo!!
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Strija još uvijek nema, ali tko zna što će biti do kraja. Mažem se domaćim maslinovim uljem po trbuhu, grudima, nadlakticama, guzi i bedrima. Savjet jedne poznanice. Budem sva masna, al šta ću.
Uff pa kak funkcioniraš tak? Odnosno kad se mažes?
Ak prije spavanja kak ti liči posteljina 😂😂
Pozdrav žene 😊
Majcino mlijeko je cudoo!!
Meni je pomoglo sa zarastanjem ragada na bradavicama, bolje od ikakve masti😂
Sortiraj odgovore
Najstariji