Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2019. 18:38

Anja supp da si to podjelila s nama, hvala ti.. 
    Ivonne mi nespadamo u to sve mi se cini 

• Ivonne
    10. Svibanj 2019. 19:36

Ide od 1.4. tako da ćete bar malo zakačiti, naravno ako si u stalnom radnom odnosu.

10. Svibanj 2019. 19:51

Jesam 

TonkicaPrrr
    11. Svibanj 2019. 09:59

Odličan popis!! :))  Hvala :D 

P.s. cure, jel ima koja problema sa sinusima? Začepili su mi se skroz, i grlo me peče od njih I ne spavam već noćima.. inhaliram, mažem, masiram, obloge stavljam, ali sad stvarno ne znam što bi više napravila? Pleaaase, itko.... 

katiesu
    11. Svibanj 2019. 10:27

noisette

Ej cure, da se ubacim s jednim pitanjem. Trudna sam 32 tjedna i 2 dana i vadila sam urin i imam escherichiu coli (>10na4 CFU/ml). Ne mogu do ginekologice do ponedjeljka, u ljekarni su mi rekli da pijem čaj od brusnice i da nije to strašno ako nije više od 10na5. Jel netko od vas imao iskustva s time?

ja imala u prvoj trudnoći i bas tako kako su ti rekli, brusnica i sto vise tekućine da se ništa ne zadržava puno u mjehuru. vjerovatno će ti dati neke vaginalete i nemaš brige 

11. Svibanj 2019. 10:56

Bok cure, kako ste danas? Kod nas danas lijep i sunčan dan, barem za sad 🙂🌄
    Je li koja razmišljala o otvaranju dječje štednje? Muž i ja smo odlučili otvoriti joj štednju ali nismo sigurni u kojoj banci je najbolje. Pa ako neka zna nešto više, bilo bi super kad bi podijelila s nama 😊😊

11. Svibanj 2019. 11:24

Pozzz uz budenje na wc i nespavanja ajmo reci ok, s tim da sam se probudila osla na wc i vratila se u krevet i tako me uhvatila boliti liva strana trbuha i bok uzasna je bol bila i muz mi pomogne da se dignem nekako i odem obavim veliku nuzdu i sad sam ok, nezz jel si ti imala s tim problema, nadam se da je bol bila radi neredovite stolice, u srijedu idem na kontrolu i tad cu doktora pitat u vezi toga..  
    Da razmisljala sam o stednji i moj savjet ti je ako si u pbz nemoj nikako tamo, jer sam cula da kod njih otvoris tu stenju za dijete i tek kad napuni 18 god ono moze podignuti a u slucaju da ajmo reci 10 godina stedis i nades se u problemu i trebaju ti novci ti ih nemozes podignuti, zato se raspitaj jako dobro u vezi toga, a cula sam da je erste po tome pitanju oke za stednju al naravno ispitaj...

• Ivonne
    11. Svibanj 2019. 11:33

Za sinuse, ne bi smjela ništa osim fizioloske koristiti u trudnoći a ni kasnije ako ćeš dojiti. Tako da nastavi raditi što i radiš i nadam se da će brzo proći, mene je u tri navrata kroz trudnoću hvatalo i radila sam što i ti jer sve ostale otopine koje se koriste za sinuse nisu za trudnice.

11. Svibanj 2019. 11:40

ayla

Pozzz uz budenje na wc i nespavanja ajmo reci ok, s tim da sam se probudila osla na wc i vratila se u krevet i tako me uhvatila boliti liva strana trbuha i bok uzasna je bol bila i muz mi pomogne da se dignem nekako i odem obavim veliku nuzdu i sad sam ok, nezz jel si ti imala s tim problema, nadam se da je bol bila radi neredovite stolice, u srijedu idem na kontrolu i tad cu doktora pitat u vezi toga..
    Da razmisljala sam o stednji i moj savjet ti je ako si u pbz nemoj nikako tamo, jer sam cula da kod njih otvoris tu stenju za dijete i tek kad napuni 18 god ono moze podignuti a u slucaju da ajmo reci 10 godina stedis i nades se u problemu i trebaju ti novci ti ih nemozes podignuti, zato se raspitaj jako dobro u vezi toga, a cula sam da je erste po tome pitanju oke za stednju al naravno ispitaj…

Nisam imala takvih problema, ali moguće da beba pritisne neki organ pa zaboli.
    Hvala za savjet, pronjuškat ću još po forumima i pokupiti iskustva od onih koji već štede i odlučiti se za jednu🙂 jer ovo što oni pišu po svojim stranicama nije mi baš najjasnije

• Ivonne
    11. Svibanj 2019. 11:45

Vezano uz dječju štednju.
    Imamo otvorenu za sina, otvorit ćemo i maloj kad se rodi. Kamatna stopa je bolja nego na običnu štednju. Mjesečno možeš dignuti do 10.000 HRK, u slučaju da ti trebaju svi novci van trebaš dozvolu nadležnog suda da novce možeš podignuti naravno dozvolu dobivaš ako dokažeš da će se novci potrošiti za potrebe djeteta npr liječenje ili sl jer onda kad uplatiš lovu na račun djeteta to postaje njegova imovina i ti s njom ne možeš raspolagati kako želiš.

Dječja štednja se uvijek može zatvoriti, povlačiš novce mjesečno do 10000 kn kad isprazniš račun zatvoriš štednju.
    Razlika među bankama je u kamatnoj stopi te u limitu štednje npr neki imaju limit da ne možeš više od 160.000 hrk imati na štednji.
    Trenutno ti Zaba i HPB imaju istu stopu na avistu 2%, s tim da mislim da Zaba ima limit.
    Ja sam otvorila u HPB jer su tada imali najvišu stopu i nemaju limit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.