Evo, odlično se osjećam za razliku od prvog puta. U prva četiri mjeseca sam imala puno gubitka na kilaži pa sam si I malo manje troma..Počela me mučiti žgaravica (ništa ne pomaže) i nesanica. Bliži se kraj pa je to valjda trening unutarnjeg biološkog sata 😂🙊.
Samo sam Vas htjela pozdraviti, nova sam među Vama… A već u zadnjem mjesecu, 36/36tj. Termin 11.06. Čekamo curicu, a kod kuće dečko, 11 god. Upijam od Vas, budući da se osjećam kao da prvi put rađam… 😂 lijep pozdrav svima….
Blizu smo si po terminu meni je 9.6😊 kako se osjecas? Ja jedva cekam rodit sve teze mi je i neizdrziva bol leđa😅
Imaš one jastuke, banane, za dojenje I sl... kažu da pomažu...
Meni je pomogao banana jastuk tj pomaže ali onaj punjen kuglicama stiropora ili već šta je to unutra.
Imam dva doma, prvi sam kupila od malog anđela i taj mi je predebel i ne mogu s njim nista, a drugi sam uzela u BC-u taj s kuglicama i kad idem spavat fino ga oblikujem kak mi paše i ne budim se do jutra.
Pitanje - je li tko razmišljao o profi fotkanju u trudnoći ili kad beba dođe? Iskustva?
Pitanje - je li tko razmišljao o profi fotkanju u trudnoći ili kad beba dođe? Iskustva?
Trenutno nažalost nismo u financijskoj situaciji, ali da jesmo svakako bi.... Ako ti je Rijeka blizu, imam jednu divnu curu koja se baš time bavi ❤ nešto prelijepo...
Trenutno nažalost nismo u financijskoj situaciji, ali da jesmo svakako bi…. Ako ti je Rijeka blizu, imam jednu divnu curu koja se baš time bavi ❤ nešto prelijepo…
Daj baci link na njenu stranicu ili nešt. Koliko iznosi usluga jel znaš?
Trenutno nažalost nismo u financijskoj situaciji, ali da jesmo svakako bi…. Ako ti je Rijeka blizu, imam jednu divnu curu koja se baš time bavi ❤ nešto prelijepo…
Daj baci link na njenu stranicu ili nešt. Koliko iznosi usluga jel znaš?
Nažalost ne, ali probaj je kontaktirati pa vidi. Ako si na instagramu, pogledaj pod kutniphoto. Cura se zove Ivana Kutni. Tamo odmah I sličice pogledaš..
Hej... I meni je zao sto nije tema aktivnija...
Cekamo valjda suncanije vrijeme da zivnemo malo 🌞
Zanima me koje pretrage jos mogu ocekivati sad pred kraj trudnoce? Osim naravno redovitih pregleda i uzv... Da li se rade jos kakvi brisevi, krvne slike i sl?
Hej… I meni je zao sto nije tema aktivnija…
Cekamo valjda suncanije vrijeme da zivnemo malo 🌞
Zanima me koje pretrage jos mogu ocekivati sad pred kraj trudnoce? Osim naravno redovitih pregleda i uzv… Da li se rade jos kakvi brisevi, krvne slike i sl?
Prije dva tjedna, (u cca 33/34 tj) mi je gin uzeo bris perineuma. Za sada je to to... U četvrtak mi je redovna kontrola pa ću baš malo pitati što još moramo obaviti...
Da, samo bris još pred kraj, meni je to I zadnji pregled kod moje dr i krećem u bolnicu a tamo osim ctg i uzv više ništa ne rade.
Na dan poroda su mi vadili krv, valjda za potrebe epiduralne koju mi na kraju nisu htjeli dati - odgovor je bio brzo se otvarate pa je šteta👿
Ovaj put je neću ni tražiti znam kakva bol me čeka🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji