Ne osjećam baš ništa, niti pritisak kakav niti ogorčenost, apsolutno ništa. Osim kada duže stojim ili puno hodam onda osjetim pritisak, ali sjednem, odmorim i brzo prođe.
A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.
Isto se i meni događa. Danas sam bila na kontroli i pitala doktora, to su kontrakcije maternice.
Jel ima koja od vas povisen kolesterol? Kako to regulirati ?!
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Suosjecam sa izoblicenim pupom i meni ujutro pogotovo uvijek se nagura na deanu stranu i lijeva bude skoro ravna a na desnoj strani kvrga 😍 ma lakse mi je sad sljedeci pregled i uvz za 4 tjedna znaci 2 -3 tjedna uzivanje pa onda opet panika pred uvz 😂😂😂
A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.
Isto se i meni događa. Danas sam bila na kontroli i pitala doktora, to su kontrakcije maternice.
Eto kako svaki doktor govori drugačije. Meni je moj rekao da je to pomicanje djeteta i mjenjanje položaja i da kad imaš kontrakcije cijeli trbuh bude tvrd. Ja mu vjerujem jer osjetim ta pomicanja.
Ja nemam kolesterol ali sam čula da se smanjuje jedući žitarice, voće i povrće, i općenito "lakšu" hranu
Suosjecam sa izoblicenim pupom i meni ujutro pogotovo uvijek se nagura na deanu stranu i lijeva bude skoro ravna a na desnoj strani kvrga 😍 ma lakse mi je sad sljedeci pregled i uvz za 4 tjedna znaci 2 -3 tjedna uzivanje pa onda opet panika pred uvz 😂😂😂
Ja sam isto uvijek osjećala strah i napetost prije pregleda, ali mi je puno lakše od kada intenzivnije osjećam pokrete. Iako, i tu ima svakakvih dana, mirnijih i aktivnijih
Eto kako svaki doktor govori drugačije. Meni je moj rekao da je to pomicanje djeteta i mjenjanje položaja i da kad imaš kontrakcije cijeli trbuh bude tvrd. Ja mu vjerujem jer osjetim ta pomicanja.
Ja nemam kolesterol ali sam čula da se smanjuje jedući žitarice, voće i povrće, i općenito "lakšu" hranu
Ja sam isto mislila da je to glavica, da se tako namjesti jer je samo na jednom mjestu kvrga, nije cjeli trbuh tvrd,ali on kaze da nije.. Takoder mi je rekao za kolesteril da uzmem omega 3 kapsule i da nejedem masnu hranu.. Opcenito nejedem masno, ali jedem dosta grickalica i slatkog pa cu to onda izbjegavati.. 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja sam isto mislila da je to glavica, da se tako namjesti jer je samo na jednom mjestu kvrga, nije cjeli trbuh tvrd,ali on kaze da nije.. Takoder mi je rekao za kolesteril da uzmem omega 3 kapsule i da nejedem masnu hranu.. Opcenito nejedem masno, ali jedem dosta grickalica i slatkog pa cu to onda izbjegavati.. 😀
Za omega 3 kapsule, moj savjet ti je da ih ne piješ odmah ujutro. Ja sam ih jedno vrijeme pila i to ujutro i jako su mi teško sjedale na želudac i izazivale mučninu. Ne mora značiti da će i tebi, ali eto, bolje izbjeći 🙂
Pozdrav! Pratim vas vec duze vrijeme i odlučila sam se pridružiti sada.
Očekujemo curicu, a termin je 20.7.
Bok i dobrodošla… Meni je termin 19.7. tako da smo samo dan razlike 😊
Mene bas zanima kad budu bebe stigle, nekako mislim da ce mozda i prije tog termina… Ne mozemo znati, iako to tako veselo iscekujemo, sigurna sam da ce nas taj dan iznenaditi
Hoće sigurno ranije, mada mi kuma govori da deckic dolaze ranije, a curice kasne ili obrnuto nisam sigurno 😅 uglavnom kad god došla, dobro došla
Meni je trudnoća za tjedan manja po ultrazvuku i jako nisko nosim. Tako da mi je doktorica zabranila bilo kakvu aktivnost, hodanje na minimun svela i što više mirovanja 😕😕
za cure kažu da dođu ranije, a moja je kasnila 8 dana. sad nosim dečka pa ćemo vidjeti dali će i on kasniti 😂
dosta nisko nosim i osjećam stalna zatezanja, uspusem se i umorim previše. dobila sam nekih 11 kg. a beba je tako jaka da se ponekad bojim svakog sljedećeg udarca. nema mislosti prema meni 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji