Mmamma nemoj se obazirati na tuđe komentare, vjeruj mi bit ce ti puno lakse a manjim trbuhom nego s ogromnim. Bitno da je s bebom sve u redu.
Evo i mene zadnjih par dana panicarim jer uvijek tako prije pregleda ... Kaze doktorica sve ok kontrola za 4 tjedna , momak 850 grama cca 😁 opet me ne salje na oretragu za secer mozda ni nece ne znam ugl ni nigdje dalje tako da valjd je sve ok d anije nesto bi rekla. Oni inace na uvz vide kolicinu plodne vode i mogu zakljucit jesmo otvoreni ili me jer ne pregledava me vaginalno samo uvz pa ono uvijek imam dozu panike...
A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.
A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.
Mozda su to BH kontrakcije. Kod njih bude tvrd trbuh, kao da se bebina glavica izboci van ali zapravo se ne radi o pomicanju bebe nego o grcenju maternice.
Meni se isto desava,tu smo po tjednima,meni je jos dosta stomak manji kako nekima zna bit i bas je osjetim svuda,i izbocine i udarce i jos je posteljica straga,neke pute imam osjecaj da cijeli dan udara
Nisu bh kontrakcije, jer onda bi mi se grčio cijeli stomak, barem mi je tako objasnio ginekolog. Ovo je više kao da izboči dio tijela pri pokretu, čak se i vidi izbočina na trbuhu i mogu ju napipat, a najbolje se osjeti kada ležim na leđima.
Da, i meni je stomak mal, svi me pitaju gdje je 🙂 i posteljica također straga.
Jučer na pregledu mi je rečeno da se beba okrenula glavom prema dolje a bila je na zadak.
Ma da nisu to kontrakcije,intezivnije osjecamo bebu i tako se i vidi jos na manjem stomaku.
A cula sam da se nekima zna tako rano okrenut na glavu,ja imam u petak uzv nakon 6 tj i jedva cekam😊
Meni se isto cijeli trbuh izoblici kad se mice, hehe... Nekad udara, a nekad bas onako gura... Sve se to vidi sad i izvana... bas je fora 😂
Ja slj tj imam kontrolu i bas se veselim da vidim kako napredujemo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji