Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mocusa
    16. Travanj 2019. 18:18
    Mocusa
    16. Travanj 2019. 18:21

Mmamma nemoj se obazirati na tuđe komentare, vjeruj mi bit ce ti puno lakse a manjim trbuhom nego s ogromnim. Bitno da je s bebom sve u redu. 

kzeli
    16. Travanj 2019. 21:39

Evo i mene zadnjih par dana panicarim jer uvijek tako prije pregleda ... Kaze doktorica sve ok kontrola za 4 tjedna , momak 850 grama cca 😁 opet me ne salje na oretragu za secer mozda ni nece ne znam ugl ni nigdje dalje tako da valjd je sve ok d anije nesto bi rekla. Oni inace na uvz vide kolicinu plodne vode i mogu zakljucit jesmo otvoreni ili me jer ne pregledava me vaginalno samo uvz pa ono uvijek imam dozu panike... 

kzeli
    16. Travanj 2019. 21:47

I da evo na danasnji dan 25 +5 sam u plusu +8 kilica...

16. Travanj 2019. 22:30

A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.

Mocusa
    16. Travanj 2019. 23:35

shell

A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.

Mozda su to BH kontrakcije. Kod njih bude tvrd trbuh, kao da se bebina glavica izboci van  ali zapravo se ne radi o pomicanju bebe nego o grcenju maternice. 

17. Travanj 2019. 00:03

shell

Meni se isto desava,tu smo po tjednima,meni je jos dosta stomak manji kako nekima zna bit i bas je osjetim svuda,i izbocine i udarce i jos je posteljica straga,neke pute imam osjecaj da cijeli dan udara

17. Travanj 2019. 08:26

Nisu bh kontrakcije, jer onda bi mi se grčio cijeli stomak, barem mi je tako objasnio ginekolog. Ovo je više kao da izboči dio tijela pri pokretu, čak se i vidi izbočina na trbuhu i mogu ju napipat, a najbolje se osjeti kada ležim na leđima.
    Da, i meni je stomak mal, svi me pitaju gdje je 🙂 i posteljica također straga.
    Jučer na pregledu mi je rečeno da se beba okrenula glavom prema dolje a bila je na zadak.

17. Travanj 2019. 09:40

Ma da nisu to kontrakcije,intezivnije osjecamo bebu i tako se i vidi jos na manjem stomaku.
    A cula sam da se nekima zna tako rano okrenut na glavu,ja imam u petak uzv nakon 6 tj i jedva cekam😊

17. Travanj 2019. 09:51

Meni se isto cijeli trbuh izoblici kad se mice, hehe... Nekad udara, a nekad bas onako gura... Sve se to vidi sad i izvana... bas je fora 😂
    Ja slj tj imam kontrolu i bas se veselim da vidim kako napredujemo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.