Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    17. Travanj 2019. 13:37

shell

Nikolina95

shell

Nikolina95

shell

A da li vas se ikad dogodi da vam se beba tako izboči da ju doslovno vidite kako se ocrtava na trbuhu? Meni se to događa svaki dan nekoliko puta, točno i osjetim zatezanje trbuha, promjeni oblik i na opip trbuh bude tvrd na nekim mjestima.

Isto se i meni događa. Danas sam bila na kontroli i pitala doktora, to su kontrakcije maternice.
    Jel ima koja od vas povisen kolesterol? Kako to regulirati ?!

Eto kako svaki doktor govori drugačije. Meni je moj rekao da je to pomicanje djeteta i mjenjanje položaja i da kad imaš kontrakcije cijeli trbuh bude tvrd. Ja mu vjerujem jer osjetim ta pomicanja.
    Ja nemam kolesterol ali sam čula da se smanjuje jedući žitarice, voće i povrće, i općenito "lakšu" hranu

Ja sam isto mislila da je to glavica, da se tako namjesti jer je samo na jednom mjestu kvrga, nije cjeli trbuh tvrd,ali on kaze da nije.. Takoder mi je rekao za kolesteril da uzmem omega 3 kapsule i da nejedem masnu hranu.. Opcenito nejedem masno, ali jedem dosta grickalica i slatkog pa cu to onda izbjegavati.. 😀

Za omega 3 kapsule, moj savjet ti je da ih ne piješ odmah ujutro. Ja sam ih jedno vrijeme pila i to ujutro i jako su mi teško sjedale na želudac i izazivale mučninu. Ne mora značiti da će i tebi, ali eto, bolje izbjeći 🙂

Hvala na savjetu, nisam vidila prije, popila sam poslje jela ujutro, i da bas je tesko mi sjela, bilo mi je mucno.. Znam za ubuduce, hvalaa 😀😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

17. Travanj 2019. 13:49

Ja pijem elebaby i one sadržavaju omega 3 masne kiseline. Bilo je dana kad bi mi katastrofa sjele, čak toliko da bi povračala. Od kad sam ih počela piti poslije ručka, sve super 🙂

Nikolina95
    17. Travanj 2019. 14:28

Ja sam uzela od natural wealtha bas omega 3 i jaaako smrde hehehe 😂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    17. Travanj 2019. 14:31

Ja pijem elebaby svako jutro poslije dorucka , ne uzimam nista dodatno jos

17. Travanj 2019. 14:37

kzeli

Ja pijem elebaby svako jutro poslije dorucka , ne uzimam nista dodatno jos

I ja samo njih. Omega 3 samu sam pila nekad prije par godina

17. Travanj 2019. 14:54

katiesu

dosta nisko nosim i osjećam stalna zatezanja, uspusem se i umorim previše. dobila sam nekih 11 kg. a beba je tako jaka da se ponekad bojim svakog sljedećeg udarca. nema mislosti prema meni 🙈

Nisi puno dobila kg.. ti imas jos malo do termina.. jel sve spremno? 😁

kzeli
    17. Travanj 2019. 15:05

Nego koliko ste dobile do sad ? Evo ja 25+6 i 8 kilica u plusu i sad ono ne znam jel puno ili sta... Mislim ginica nije nista spominjala...

lullaby13
    17. Travanj 2019. 15:11

kzeli

Nego koliko ste dobile do sad ? Evo ja 25+6 i 8 kilica u plusu i sad ono ne znam jel puno ili sta… Mislim ginica nije nista spominjala…

To je ok,ja sam za mjesec dana tj od 13tt-18tt dobila 5kg,ali bila sam mrsavica prava,pa mi dobro doslo. Iduci pregled za 7 dana pa se nadam da sam si priskrbila jos bar 2kg hahha. 

Mocusa
    17. Travanj 2019. 15:45

kzeli

Nego koliko ste dobile do sad ? Evo ja 25+6 i 8 kilica u plusu i sad ono ne znam jel puno ili sta… Mislim ginica nije nista spominjala…

I ja mislim da je to ok. Mislim da je ok dokle god kile polagano idu gore, problem bi bio naglo i u kratkom roku dobiti puno kila. Ja sam tek na pola trudnoce i udebljala sam se 2.5 -  3 kg. 

17. Travanj 2019. 16:29

kzeli

Na proslom pregledu, znaci 24+3 sam bila na +6... Nisam se vagala u medjuvremenu, slj tj cemo vidjeti na koliko sam sad... 
    Ni meni nista ne kom za kile, ali da je nesto cudno, sigurno bi rekli... 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.