Ma ja sam otpocetka na andolu radi blage trombofilije,to mi je terapija do 32 tt,a niti se ne sjecam da sam popila dvije,nego gledam po broju tableta,u pon kupila novi danas petak,umjesto peta tableta meni sesta,bebaca osjecam cijelo vrijeme al valjda mu nece skodit,kod ginekologice idem tek dr petak
Curke help,sad sam skuzila da sam ovaj tjedan u jednom danu popila 2 andola umjesto jednog i bojim se da ne naskodi bebici,mislim znam da sad ne mogu nista?
Evo mene ovdje nakon duzeg vremena🤗....
Ma ne bi nista trebalo biti zbog 1 andola vise,ako te bas to muci uvijek mozes nazvati hitnu ginekologiju i pitati za savjet...inace ja sam ih pila prije trudnoce i na poc.trudnoce...sad sam na injekcijama fragmina...
Ma da taman sam postavila pitanje doktoru na forumu pa je rekao da nece skodit,a sljedeci tjedan imam pregled pa cu bit mirna kad cujem da je sve ok!
Curke, jel kome bebač trenutno Ili da je bio na zadak? Gdje osjećate pokrete najviše i na koji način? Kad se okrenuo? :)
Curke, jel kome bebač trenutno Ili da je bio na zadak? Gdje osjećate pokrete najviše i na koji način? Kad se okrenuo? :)
Moja beba je nekako popreko, nije ni glavom gore ni dolje... Bas me zanima kako ce biti na slj pregledu... Pokrete osjecam lijevo i desno od pupka... Najvise lijevo, mislim da su tu nogice... Osjecam ili udarce ili kao da me gura i rasteze se... 😍 A kako je tebi?
Kako planirate pokrivati bebu u kreveticu? Da li cete kupovati ljetne vrece za spavanje? Razmisljam da kupim, ne znam ni sama...
Necu kupovati nikakve ogradice, gnijezda i sl... Spavat ce bez posteljine, samo na plahti u bodicu ili laganoj pidjamici... Sad jedino nisam sigurna za to pokrivanje... Jel bolje laganom dekicom ili vrecom?
Moja beba je nekako popreko, nije ni glavom gore ni dolje… Bas me zanima kako ce biti na slj pregledu… Pokrete osjecam lijevo i desno od pupka… Najvise lijevo, mislim da su tu nogice… Osjecam ili udarce ili kao da me gura i rasteze se… 😍 A kako je tebi?
Hihiihih 😍
Ma mala je na zadak trenutno i osjećam uglavnom udarce nogama po mjehuru. Gore oko pupka osjećam tek lagane udarce i leptiriće jer vjerujem da ne može jako ručicama. Nadam se da će se do kraja okrenuti pa da smo mirne na porodu!
Moja beba je nekako popreko, nije ni glavom gore ni dolje… Bas me zanima kako ce biti na slj pregledu… Pokrete osjecam lijevo i desno od pupka… Najvise lijevo, mislim da su tu nogice… Osjecam ili udarce ili kao da me gura i rasteze se… 😍 A kako je tebi?
Hihiihih 😍
Ma mala je na zadak trenutno i osjećam uglavnom udarce nogama po mjehuru. Gore oko pupka osjećam tek lagane udarce i leptiriće jer vjerujem da ne može jako ručicama. Nadam se da će se do kraja okrenuti pa da smo mirne na porodu!
Ma budu se okrenule bebice, jos imaju dosta mjesta za okretanje pa im polozaj nije konacan... Tamo negdje do 35og tj bi se trebale pravilno namjestiti za porod 🙂
Meni je na zadak. Najviše me udara u donjem dijelu trbuha, a gore dosta manje. Još se stignu okrenuti, nadam se da i hoće 😊😊
Meni je na zadak. Najviše me udara u donjem dijelu trbuha, a gore dosta manje. Još se stignu okrenuti, nadam se da i hoće 😊😊
I ja se nadam 😊😊
Ako ovako dugo ostane, mjehur i crijeva će nastradati pošteno 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji