Nego koliko ste dobile do sad ? Evo ja 25+6 i 8 kilica u plusu i sad ono ne znam jel puno ili sta… Mislim ginica nije nista spominjala…
Na proslom pregledu, znaci 24+3 sam bila na +6… Nisam se vagala u medjuvremenu, slj tj cemo vidjeti na koliko sam sad…
Ni meni nista ne kom za kile, ali da je nesto cudno, sigurno bi rekli… 🙂
Ja sam na pregledu sa 24+3 isto bila na +6kg, a sada sam sa 26+3 na +9kg
Ma to si i ja mislim nego onda tako s nekim pricas pa te isprepada da je previse bas mi muz kaze ajde pa ta se u trudnoci udebljala 30 kila i ti na svasta reagiras. 😂 pa svi smo tu negdje sa kilicama koliko mi se cini bitno da smo zdrave i mi i bebaci 😍 mislim da je previse slala bi me ne test za secer ili na dijetu al ak ginicka suti onda je to to... Ma bolje mi je kad se s nikim ni ne druzim svi samo siju neku paniku i frku
dosta nisko nosim i osjećam stalna zatezanja, uspusem se i umorim previše. dobila sam nekih 11 kg. a beba je tako jaka da se ponekad bojim svakog sljedećeg udarca. nema mislosti prema meni 🙈
Nisi puno dobila kg.. ti imas jos malo do termina.. jel sve spremno? 😁
da uglavnom je spremno. 19.5 termin 😁
Pozz curke,zanima me sta spremate u torbu za rodiliste da imam neki vodič, ako nije problem da napisete
Ja ću nositi ovo:
Dokumenti, papuče+papuče za u tuš, spavaćice sa otkopčavanjem naprijed, ručnike, toaletni papir, dezinfekcijske maramice, vir uloške, jednokratne mrežaste gaćice (da ne uništavam svoje), jastučice za grudi, mast za bradavice, duda za bebu, stvari za moju higijenu (gel za tuširanje, dezić, gumica za kosu, četkica i pasta za zube, četka za kosu...),punjač za mobitel...
Ja ću nositi ovo:
Dokumenti, papuče+papuče za u tuš, spavaćice sa otkopčavanjem naprijed, ručnike, toaletni papir, dezinfekcijske maramice, vir uloške, jednokratne mrežaste gaćice (da ne uništavam svoje), jastučice za grudi, mast za bradavice, duda za bebu, stvari za moju higijenu (gel za tuširanje, dezić, gumica za kosu, četkica i pasta za zube, četka za kosu…),punjač za mobitel…
Također, samo ću još dodati grudnjak za dojenje, jednu ili dvije jednokratne podloge (ali ne za bebu, nego da ne zaprljam krevet), neku sitnicu za gricnuti i bocicu s vodom...
U drugu manju torbu cu staviti pelene, vl maramice, odjecu za bebu i mene za izlazak iz bolnice...
Ja ću nositi ovo:
Dokumenti, papuče+papuče za u tuš, spavaćice sa otkopčavanjem naprijed, ručnike, toaletni papir, dezinfekcijske maramice, vir uloške, jednokratne mrežaste gaćice (da ne uništavam svoje), jastučice za grudi, mast za bradavice, duda za bebu, stvari za moju higijenu (gel za tuširanje, dezić, gumica za kosu, četkica i pasta za zube, četka za kosu…),punjač za mobitel…
Također, samo ću još dodati grudnjak za dojenje, jednu ili dvije jednokratne podloge (ali ne za bebu, nego da ne zaprljam krevet), neku sitnicu za gricnuti i bocicu s vodom…
U drugu manju torbu cu staviti pelene, vl maramice, odjecu za bebu i mene za izlazak iz bolnice…
Da, zaboravila sam napisati grudnjak za dojenje i vodu i nešto za pojesti.
Što se tiče odjeće za mene i bebu, to će mi muž donijeti kada budemo trebali izaći.
Zašto pelene?
Meni su savjetovali i da si ponesem neki lagani ogrtač, koliko je to potrebno?
Curke pitanje... Sad je u DMu akcija do 30.4. na Pampers pelene, 2+1 gratis, mogu se kombinirati sve vrste i velicine... E sad mene muce velicine... Najmanju ne bi uzimala, ako bude manja beba, to cu naknadno kupiti... Velicina 2 je 3-6kg, ja bi nju uzela sva 3 paketa... To bi nam trebalo biti dosta za cca mj dana... Pa valjda nece u mj dana prerasti ti velicinu? 🤔 Sto mislite? 🙂
Ja ću nositi ovo:
Također, samo ću još dodati grudnjak za dojenje, jednu ili dvije jednokratne podloge (ali ne za bebu, nego da ne zaprljam krevet), neku sitnicu za gricnuti i bocicu s vodom…
U drugu manju torbu cu staviti pelene, vl maramice, odjecu za bebu i mene za izlazak iz bolnice…
Da, zaboravila sam napisati grudnjak za dojenje i vodu i nešto za pojesti.
Što se tiče odjeće za mene i bebu, to će mi muž donijeti kada budemo trebali izaći.
Zašto pelene?
Meni su savjetovali i da si ponesem neki lagani ogrtač, koliko je to potrebno?
Ako je rodiliste prijatelj djece, kazu da je dobro imati svoje pelene jer ce beba biti stalno s tobom pa da ju mozes presvuc kad ce trebati... A sad, jel ti oni daju pelene na zahtjev, ne znam... Zato bi ja imala sa sobom par kom za svaki slucaj...
A ogrtac mislim da necu nositi, bit ce ljeto, a i rodilista se griju dosta, tako da mslm da ne treba...
Aha. Naše rodilište je prijatelj djece ali za bebu sve oni daju i ništa ne nosimo.
Što se pelena tiče ne bih znala, ali mislim da ih ne bi trebala tako brzo prerasti. Ja neću kupovati velike zalihe ničega za početak jer ne znam kako će joj što odgovarati pa da ne bacam novac. Često ti budu te akcije
Sortiraj odgovore
Najstariji