Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Veljača 2019. 22:34

Embarasada

Cure znam da je dosta rano za to ali jel planirate vi na more s bebama ove godine ? 😊

Mi smo odlucili da ne idemo na more ove godine makar mi to tesko pada jer obozavam biti dolje, ali ne da nam se.muciti i bebu tak malu i nas bezveze. Budemo uzivali doma i privikavali se jedni na druge, a na more stignemo svaku sljedecu godinu.

Hipo
    09. Veljača 2019. 22:38

andreaam

Pozdrav mamice od Karla i mene 😁. Ja vec osjetim da malo teze dolazim do zraka i puno lakse se umaram. Prije bi bez problema pocistila po kuci a sad svako malo pravim pauzu jer se bas uspusem. Razigrani deckic migolji po pupi i jedva cekam da jos malo poraste pa da osjetimo jasne pokrete. Nadam se da ste sve ok i da uzivate u vikendu😘

Aaaa bas lijepi trbuscic 😍 Ja isto imam problema s puhanjem. Kad sam rekla doktoru za to, rekao mi je neka se pripremim da ce bit i gore 😁

andreaam
    09. Veljača 2019. 23:04

Hipo bas si me utjesila hahaha znaci da se necu do malo moci ustati iz kreveta da se ne uspusem😂😂

Hipo
    09. Veljača 2019. 23:08

andreaam

Hipobas si me utjesila hahaha znaci da se necu do malo moci ustati iz kreveta da se ne uspusem😂😂

To sam i ja pomislila kad mi je rekao 😁😁 Mislim da mi se na licu vidilo da nisam zadovoljna odgovorom jer je prokomentirao- bolje da vam odma kazem nego vas lazem 🤣🤣

lena.5
    09. Veljača 2019. 23:10

Andreaam mene muz i radne kolegice odavno zezaju za to puhanje, prije trudnoce treba cijeniti jednostavne stvari kao sto su oblacenje i slicno, u trudnoci postanu luksuz 😂

andreaam
    09. Veljača 2019. 23:15

lena.5

Andreaam mene muz i radne kolegice odavno zezaju za to puhanje, prije trudnoce treba cijeniti jednostavne stvari kao sto su oblacenje i slicno, u trudnoci postanu luksuz 😂

E da tek sam sada postala svjesna toga. Prije sam uvijek bila mrsavica poletna a sad kad se trebam obuti psihicki se spremam haha

Hipo
    09. Veljača 2019. 23:23

Joj da, i meni postaje problem to obuvanje. Dignem nogu na stepenicu pa vezem tenisicu ili sjednem pa nekako cudno rasirim noge i obuvam 🤭 sto ce tek biti kasnije

Hipo
    09. Veljača 2019. 23:25

Lena.5 i mene muz vec odavno zeza za to puhanje.

lena.5
    09. Veljača 2019. 23:39

Sreca pa uskoro dolazi toplije vrijeme da se rijesimo zimske obuce i prebacimo na nesto lagano i nezahtjevno 😂

andreaam
    09. Veljača 2019. 23:50

Jedva cekam papuce, haljinu i lubenicu 🙆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.