Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    09. Veljača 2019. 08:37

Tenci

lavandica, bitno ti je da na listi za plaće imaš barem dvije plaće koje ti ej isplatio poslodavac, za mjesece koje si primala naknadu bude pisalo 0 kn. od dana kada budeš otvarala komplikacije ponovo, unatrag 6 mjeseci si izračunaj bude li barem dvije plaće na listi. znači ako budeš otvarala u 3. mj na listi ti bude 1., 12., 11., 10., 9., 8. mj.

Okej, znaci u tom slucaju place od poslodavca su bile za 10,9,8mj i s koliko se to djeli? 3?

Stize nam Mihael ♡

Fairies
    09. Veljača 2019. 08:44
    Evo moje curke kad ae vec hvalimo 💁‍♀️
    Evo moje curke kad ae vec hvalimo 💁‍♀️

Bila prije tjedan dana na anomalyu..nemam bas neke rijeci hvale za taktiku razgovora..ali ok.m bitno da je curka zdrava ko dren. Sve vidjeli..od srca..bubrega..mjehura..crijeva..i sve savršeno...Isto bila veca za 40g sto je doktorica komentirala da je tako zato kaj mame ima 🙄

Inace nama je iz drugog puta upalilo..al uopce nisam mislila da će..jer su mi sve ovulacijsle trakice bile negativne..
    Prije toga ljeto sam provela bez ciklusa..svadba i tak to..stres..taman se narucila na pregled pa dobila. Onda sam isla 17-i dan..dok.je potvrdila folikul 18mm...pokusali..bila nevozna ja uzasnooo...i ništa..proplakala tu mengu 14.09. 
    Na kraju mi je taj datum ostao zabiljezen do kraja jer tak ciklus je nastala bebicaaa ❤❤❤❤
    Meni je divna! Jako! I osjećam kad rodim da ce mi komad srca otic u njoj..

• lorina_02
    09. Veljača 2019. 09:39

Pozdrav cure, u subotu sam napravila test koji je bio pozitivan, ponovila sam test opet u ponedjeljak i opet je bio pozitivan. U utorak sam dobila blago rozni iscjedak i odmah sam otisla kod ginekologa. Dobila sam duphaston tabelete koje sad pijem 3x1.  Jos se ponekad zna pojaviti taj roza iscjedak. Ginekolog naravno nije nista jos vidio jer je prerano. Po mojoj računici sad sam tek 4+2. Da li je koja cura od vas imala takvo iskustvo s roza iscjedkom? U srijedu idem ponovno na pregled i nadam se da će sve biti u redu :)

• Embarasada
    09. Veljača 2019. 09:53

Imala sam ja točno tako, trajalo je možda 3-4 dana i to jako slabo. To je najvjerojatnije implementacijsko krvarenje.  Isto sam dobila utrogestane sa negdje 5 tjedana od svog ginekologa kad sam došla na prvi pregled. Tada se još nije puno vidjelo na uzv ali negdje sa 7tj se čulo srce kako kuca. 
    Miruj, prati krvarenje, ako bilosta zaboli ili krene obilnije odi slobodno na hitnu. Kad mi se to pojavilo ja sam zvala hitnu i rekli su mi - ma to vam je počeo spontani, dogodi se. Idioti. Nisu se možda sjetili da bi moglo bit implementacijsko, što je potpuno normalna pojava.
    Uzimaj folacin ako već nisi krenula i sretno !! :) 

• lorina_02
    09. Veljača 2019. 10:17

Hvala puno, pokušavam sama sebe umirit do srijede dok ne dođem na pregled. Samo čekam da mi gin potvrdi trudnoću. Mada ne vjerujem da bi 4 testa za trudnoću mogla pogriješiti.

Bulbi91
    09. Veljača 2019. 10:29

Cure🤗,
    Kad sam se probudila osjetila sam kako me svrbi trbuh ,dignem majicu i imam kaj vidjeti po jednom dijelu trbuha imam ko neke sitne crvene tockice🤔...jel koja ima sl.iskustvo?
    U pon imam pregled,pa nebi stvarala paniku unaprijed...

• Embarasada
    09. Veljača 2019. 10:44

Kakve točkice? Kao osip baš?
    Da nije možda samo suha koža? 
    Kakav ti je imunitet? Sve kožno je većinom povezano s padom imuniteta... 

Bulbi91
    09. Veljača 2019. 10:48

Embarasada

Kakve točkice? Kao osip baš?
    Da nije možda samo suha koža?
    Kakav ti je imunitet? Sve kožno je većinom povezano s padom imuniteta…

Kao nekakva alergija,nezz koliko se tu na ovoj slici vidi...na hitnu ne bi isla,da jos tamo nesto ne pokupim... 

sissi
    09. Veljača 2019. 11:23

Cure-slikice su vam famozne 😍😍
    Mi smo radili na bebici kratko-3 mj., ali je jedanput zavrsilo spontanim u 9.tt, a drugi put je bilo blighted ovum.. onda smo opet pokusavali 2 mj., nije se primilo, pa sam ja kupila ovulacijske trake za slje. ovulaciju i eto ti na, nismo ih ni uspjeli oskoristit jer stvari nisu ni dosle i evo nas danas u 18+2 🥰 tad sam si mislila, mah! Necu ni razmisljat! Pa kad bude-bude! ☺️ Tako da se slazem s tim da se treba ipustit! Stres je najvece zlo! 
    A ovaj rozi iscjedak ti moze biti implantacijsko krvarenje...

Hipo
    09. Veljača 2019. 11:49

http://www.roditelji.hr/trudnoca/299-pozdravi-bebi-u-trbuhu/
    Zanimljiv clanak o tome sto i kako bebe osjete u trbuhu 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.