Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    09. Veljača 2019. 12:02

Hipo hvala za clanak bas je zanimljiv 😃

Hipo
    09. Veljača 2019. 12:14

andreaam

Hipohvala za clanak bas je zanimljiv 😃

❤️ I meni, bas lijepo opisano

ms_3197
    09. Veljača 2019. 13:14

Poz cure evo i nas tocno 27.tjedan 🙈 
    Ja sam se pocela tako lako umarati. Sada samo rastemo i sirimo se 😄🙈
    Kako se vi cure osjecate? 

09. Veljača 2019. 13:15

Boy♡

Tenci

lavandica, bitno ti je da na listi za plaće imaš barem dvije plaće koje ti ej isplatio poslodavac, za mjesece koje si primala naknadu bude pisalo 0 kn. od dana kada budeš otvarala komplikacije ponovo, unatrag 6 mjeseci si izračunaj bude li barem dvije plaće na listi. znači ako budeš otvarala u 3. mj na listi ti bude 1., 12., 11., 10., 9., 8. mj.

Okej, znaci u tom slucaju place od poslodavca su bile za 10,9,8mj i s koliko se to djeli? 3?

oni izračunaju koliko dobivaš po satu, i mislim da to čak piše na tom papiru koji dobiješ od poslodavca (znam da sam bila u šoku dok sam vidla kolka je neto plaća po satu jednog profesora u srednjoj školi, ali to je druga priča ), množe s 8 ako radiš puno radno vrijeme i onda još množe s brojem radnih dana u mjesecu i dobiješ svoju naknadu. naravno komplikacije su limitirane, ali to znaš već...

Mom_to_be22
    09. Veljača 2019. 14:06

ms_3197

Supeer trbuh😍😍 Ja sam isto uzasno umorna i sve mi je tesko, ali trudim se svaki dan prosetat iako je to vise geganje.🐧🤦‍♀️

• Lanchi_Zg
    09. Veljača 2019. 14:24

ms_3197

Super trbuh i linija! Ja sam dobro, i 3 kila mršavija nakon gripe (koju još nisam preboljela do kraja ) 😢

• samy_lo
    09. Veljača 2019. 15:50

Zene kada prestaju mucnine,ne povracam stalno,mozda 1 u 2-3 dana,ali otkako ustanem meni je neka muka,nista mi se ne jede,a gladna.I kada jedem to je 7-8 zalogaja i ne mogu vise jer mi muka bude.
    U orvoj trudnoci apsolutno nista,osim sto nisam mogla piletinu jesti.

Bulbi91
    09. Veljača 2019. 15:54

Ja sam se sad cula s dr.i rekao je da izvadim u pon uj jetrene probe radi svrbeza i "osipa" po trbuhu...bio se povukao,ali sad opet kao da izbija🤔...

• Lanchi_Zg
    09. Veljača 2019. 16:14

Bulbi91

Ja sam se sad cula s dr.i rekao je da izvadim u pon uj jetrene probe radi svrbeza i "osipa" po trbuhu…bio se povukao,ali sad opet kao da izbija🤔…

Bulbi91

Ja sam se sad cula s dr.i rekao je da izvadim u pon uj jetrene probe radi svrbeza i "osipa" po trbuhu…bio se povukao,ali sad opet kao da izbija🤔…

Jel imaš neku kremu bas za svrbež? Znam da su od Aderme exomega linija dobre bas za svrbež, bebe ih koriste. Da si barem malo olakšaš dok ne vidis šta je. I jel te svrbi po cijelom tijelu ili samo trbuh? Ako je samo trbuh moguće da je reakcija na nešto? Novi komad odjeće, omekšivač, znoj? 

• Lanchi_Zg
    09. Veljača 2019. 16:20

Sad sam bas čitala da je svrbež u većini slučajeva bezopasan u trudnoći, čest na mjestima gdje se koza rasteže i stvaraju strije, a pogotovo uslijed povećanih trudničkih hormona. Dobro je provjeriti sve, svakako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.