Jedva cekam papuce, haljinu i lubenicu 🙆
Predivan trbuscek😍😍😍podsjeca me na moj u tim tjednima❤❤❤
Jedva cekam papuce, haljinu i lubenicu 🙆
Predivan trbuscek😍😍😍podsjeca me na moj u tim tjednima❤❤❤
Hvalaa 💕 ne mogu mu se nacuditi kako je brzo narastao ☺
Zene kada prestaju mucnine,ne povracam stalno,mozda 1 u 2-3 dana,ali otkako ustanem meni je neka muka,nista mi se ne jede,a gladna.I kada jedem to je 7-8 zalogaja i ne mogu vise jer mi muka bude.
U orvoj trudnoci apsolutno nista,osim sto nisam mogla piletinu jesti.
Samy točno tako je meni bilo, nisam puno povracala, možda dvaput tjedno ali mi je bilo stalno zlo i to najviše od gladi a kad bi isla jest mogla bi pojest par zalogaja, uvijek bi sa sobom nosila neke krekere ili banane, imala napolitanku pokraj kreveta jer sam se i noći budila. Nije dugo trajalo, ja mislim do 12.tjedna.
Meni je bilo najgore doma, ko da samo o tome misliš... A na poslu bez problema, jer bi bila zaokupljena nečim drugim i brzo bi mi prošlo vrijeme.
Znam da te ne tješi sada ali čim prođe zaboraviš na to 😅
Jutro, cure.
Ispijam kavu i čitam što sam propustila jučer, mali i muž još spavaju
Mi planiramo na more ali tek potkraj 8. ili početkom 9. mjeseca, ako sve bude ok. Termin mi je sredinom lipnja tak da će i beba do tad već stasati. S prošlim djetetom nisam išla, rođen je početkom svibnja i bilo me strah s tak malom bebom bilo kuda. Sad sam valjda malo opuštenija.
Ima li tko problema s probavom? Dakle, meni ništa ne pomaže i imam feeling da ću uskoro poletite koliko sam napuhana. Tankam se donatom mg, jogurti a, jabukama, vodom, sjemenkama i niš
Nesto mi steka na mob kad idem citirati, pa moram ovako pisati.
Andreaam- jako sam se nasmijala na onu jedva cekam haljinice, papuce i lubenice! Hahaha daaa!!! Sve si napisala!! 👏👏😂😂
Ja sam si nabavila onu najvecu zlicu za obuvanje i mogu rec da spasila stvar 😂
Sto se tice mora, ja zivim na moru, termin mi je 9.7., ali iskreno osim setnje rano ujutro i kasno popodne ne namjeravam za sad nikakva kupanja. Mislim da ce beba za to bit jos premala, a ja se nemam namjeru “przit” na suncu..
Jutro, cure.
Mi planiramo na more ali tek potkraj 8. ili početkom 9. mjeseca, ako sve bude ok. Termin mi je sredinom lipnja tak da će i beba do tad već stasati. S prošlim djetetom nisam išla, rođen je početkom svibnja i bilo me strah s tak malom bebom bilo kuda. Sad sam valjda malo opuštenija.
Ima li tko problema s probavom? Dakle, meni ništa ne pomaže i imam feeling da ću uskoro poletite koliko sam napuhana. Tankam se donatom mg, jogurti a, jabukama, vodom, sjemenkama i niš
Kompot od sljiva napravis sama po jednostavnom receptu ili kupis sok od sljiva u dmu, mislim da se s njim nista ne moze porediti. Jos isto ujutro kefir sa mljevenim lanenim sjemenkama i limun u toploj vodi.
Sissi tako i ja, zivim na moru, ali ove godine nista od kupanja i przenja na suncu. Otici cu prosetati s bebom dok sunce nije jako jer mislim da ce mu dobro doci setnja uz more, ali nista vise od toga
Blago vama koje zivite na mori.Je li ko zeljan brda i planina,da se mjenjamo malo
Ja sam trenutno na selu,na ljetose selimo u grad,u maleni stan,ali kazem neka je jedna sobica ali nasa slobodica.Vikende cemo opet peovoditi na selu radi djecice i cistog zraka.
Jedva cekam proljece,da bar dok sam jos ovdje iskoristim da posijem sebi salate kakve.
Ja sam proslu trudnocu zivjela na lubenici,na paradjazu i krastavcu pomjesanim sa pavlakom.I jedva cekam.
Jutro, cure.
Jutro🤗...
I mene zeza probava,ima dana kad bez problema idem na wc i onda me zadesi jedan kad ne pomaze ni kefir sa lanenim sjemenkama,ni kompot od sljiva,ni topla voda🙈...sto se tice napuhnutosti,konstantno je prisutna vec sam navikla na to😬...
Cure,,jutros kod mene opet lagani osip po trbuhu ,ali stvarno u full maloj kol.i uopce me ne svrbi🤔...moram sutra vadit jetrene probe i bojim se da ce mi sigurno bit povisene radi utrogestana koji uzimam oralno,to se navodi i u uputama i natovarit si nekakve dodatne pretrage na vrat😏...
Sortiraj odgovore
Najstariji