Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    10. Veljača 2019. 00:07

andreaam

Jedva cekam papuce, haljinu i lubenicu 🙆

Predivan trbuscek😍😍😍podsjeca me na moj u tim tjednima❤❤❤

andreaam
    10. Veljača 2019. 00:29

mjehuric

andreaam

Jedva cekam papuce, haljinu i lubenicu 🙆

Predivan trbuscek😍😍😍podsjeca me na moj u tim tjednima❤❤❤

Hvalaa 💕 ne mogu mu se nacuditi kako je brzo narastao ☺

• Embarasada
    10. Veljača 2019. 07:27

samy_lo

samy_lo

Zene kada prestaju mucnine,ne povracam stalno,mozda 1 u 2-3 dana,ali otkako ustanem meni je neka muka,nista mi se ne jede,a gladna.I kada jedem to je 7-8 zalogaja i ne mogu vise jer mi muka bude.
    U orvoj trudnoci apsolutno nista,osim sto nisam mogla piletinu jesti.

Samy točno tako je meni bilo, nisam puno povracala, možda dvaput tjedno ali mi je bilo stalno zlo i to najviše od gladi a kad bi isla jest mogla bi pojest par zalogaja, uvijek bi sa sobom nosila neke krekere ili banane, imala napolitanku pokraj kreveta jer sam se i noći budila. Nije dugo trajalo, ja mislim do 12.tjedna.
    Meni je bilo najgore doma, ko da samo o tome misliš... A na poslu bez problema, jer bi bila zaokupljena nečim drugim i brzo bi mi prošlo vrijeme.  
    Znam da te ne tješi sada ali čim prođe zaboraviš na to 😅

OhSoBoho
    10. Veljača 2019. 07:54

Jutro, cure. 
    Ispijam kavu i čitam što sam propustila jučer, mali i muž još spavaju 
    Mi planiramo na more ali tek potkraj 8. ili početkom 9. mjeseca, ako sve bude ok. Termin mi je sredinom lipnja tak da će i beba do tad već stasati. S prošlim djetetom nisam išla, rođen je početkom svibnja i bilo me strah s tak malom bebom bilo kuda. Sad sam valjda malo opuštenija.
    Ima li tko problema s probavom? Dakle, meni ništa ne pomaže i imam feeling da ću uskoro poletite koliko sam napuhana. Tankam se donatom mg, jogurti a, jabukama, vodom, sjemenkama i niš 

sissi
    10. Veljača 2019. 09:10

Nesto mi steka na mob kad idem citirati, pa moram ovako pisati. 
    Andreaam- jako sam se nasmijala na onu jedva cekam haljinice, papuce i lubenice! Hahaha daaa!!! Sve si napisala!! 👏👏😂😂 
    Ja sam si nabavila onu najvecu zlicu za obuvanje i mogu rec da spasila stvar 😂 
    Sto se tice mora, ja zivim na moru, termin mi je 9.7., ali iskreno osim setnje rano ujutro i kasno popodne ne namjeravam za sad nikakva kupanja. Mislim da ce beba za to bit jos premala, a ja se nemam namjeru “przit” na suncu.. 

lena.5
    10. Veljača 2019. 09:26

OhSoBoho

Jutro, cure.
    Mi planiramo na more ali tek potkraj 8. ili početkom 9. mjeseca, ako sve bude ok. Termin mi je sredinom lipnja tak da će i beba do tad već stasati. S prošlim djetetom nisam išla, rođen je početkom svibnja i bilo me strah s tak malom bebom bilo kuda. Sad sam valjda malo opuštenija.
    Ima li tko problema s probavom? Dakle, meni ništa ne pomaže i imam feeling da ću uskoro poletite koliko sam napuhana. Tankam se donatom mg, jogurti a, jabukama, vodom, sjemenkama i niš

Kompot od sljiva napravis sama po jednostavnom receptu ili kupis sok od sljiva u dmu, mislim da se s njim nista ne moze porediti. Jos isto ujutro kefir sa mljevenim lanenim sjemenkama i limun u toploj vodi.

Hipo
    10. Veljača 2019. 09:27

Sissi tako i ja, zivim na moru, ali ove godine nista od kupanja i przenja na suncu. Otici cu prosetati s bebom dok sunce nije jako jer mislim da ce mu dobro doci setnja uz more, ali nista vise od toga

• samy_lo
    10. Veljača 2019. 09:48

Blago vama koje zivite na mori.Je li ko zeljan brda i planina,da se mjenjamo malo 
    Ja sam trenutno na selu,na ljetose selimo u grad,u maleni stan,ali kazem neka je jedna sobica ali nasa slobodica.Vikende cemo opet peovoditi na selu radi djecice i cistog zraka.
    Jedva cekam proljece,da bar dok sam jos ovdje iskoristim da posijem sebi salate kakve.
    Ja sam proslu trudnocu zivjela na lubenici,na paradjazu i krastavcu pomjesanim sa pavlakom.I jedva cekam.

• samy_lo
    10. Veljača 2019. 09:49

Oprostite zbig gresaka,kucam na brzinu pa ne pazim.

Bulbi91
    10. Veljača 2019. 09:58

OhSoBoho

Jutro, cure.

Jutro🤗...
    I mene zeza probava,ima dana kad bez problema idem na wc i onda me zadesi jedan kad ne pomaze ni kefir sa lanenim sjemenkama,ni kompot od sljiva,ni topla voda🙈...sto se tice napuhnutosti,konstantno je prisutna vec sam navikla na to😬...
    Cure,,jutros kod mene opet lagani osip po trbuhu ,ali stvarno u full maloj kol.i uopce me ne svrbi🤔...moram sutra vadit jetrene probe i bojim se da ce mi sigurno bit povisene radi utrogestana koji uzimam oralno,to se navodi i u uputama i natovarit si nekakve dodatne pretrage na vrat😏...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.