Samy_lo meni su mucnine pocele sa nekih 8-9 tjedana i povratila bi samo jednom u danu ili svako drugi treci dan... ali u 10 tjednu do kraja 12tog sam pocela povracati i do 5-6 puta u danu.. sad sam 14 tjedana i bilo mi se smirilo par dana ali mucnine su i dalje stalno tu, navecer povratim.. nema pravila, svaka je drugacija, ja jedva cekam da mi skroz produ da mogu uzivati i najesti se ko covjek....
Jao cure ja sam jučer preležala cijeli dan... užasna mučnina me uhvatila.... hvala bogu subota. Ne znam kako bih radni dan izdrzala. Inace u prvoj trudnoci sam imala samo jutarnje mucnine, povraćala nisam niti jednom, ali ovo sad mi je koma bilo. Danas sam malo bolje. Jeste da mi je muka ali rucak sam pristavila i lagano kuliram sad.
Meni je probava losa jos od prije trudnoce tako da sam se navikla na to. Vise je postala fora kad napokon odem u wc muz mi cestita 😂😂. Jedino sto nije fora je sto me zna od toga pupa boliti pa se ja uplasim da nije bebi nesto
Ja zivim u Splitu, planiram se kupat do poroda ako bude sve ok, to je taman do kraja 7 mjeseca, a kasnije ne virujen.. Obicno krenem na more krajem 5 mjeseca ako bude tako i ove god iskupat cu se dok ne rodim😊
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Joj meni se cinilo da te mucnine nece nikad proc!😩 Nisam ni mogla zamislit taj dan kad ih vise nece bit! 😅 ali prosle su sa 15 tj. Hvala Bogu 🥰
Tako se i ja nadam da cu vec u 5. i 6. mj. moc plivat u moru ako bude sve u redu, pa bar ta zadnja 2 mjeseca trudnoce da se nagustam ☺️
Ja se nadam da cemo uspjet otic na par dana na more pocetkom 6.mj, ali sve ovisi o tome kako cu se ja osjecati... Vec se zezamo da ne smijemo na neki otok da slucajno porod ne krene i sta onda? 😂
Ja planiram sa muzem ove godine ici na Peljesac u 5.mj. Tu smo radili proslu sezonu a on ce i ovu. Nadam se da cu moci ostati bar mjesec dana. Vidjet cu sa svojim ginekologom pa ako me pusti. Strah me ostajati dulje jer sam iz BiH pa nemam osiguranje u RH. Kad bi me uhvatio porod dole bas bi me skupo doslo
Pa realno, ako te na peljescu uhvate trudovi, blize ti je BiH nego Dubrovnik, gde bi se isla porodit sa pelješca tako da kontam da nema straha
Salim se malo ali ima tu i istine. Zavisi samo gde na peljescu. Mi cemo na produzeni vikend kod muža u Rovinj u 6. Mjesecu a posle cemo mozda i mi na peljesac u 8. Mjesecu
Mi smo mislili otic na more iza Gospe ako sve bude u redu..
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji