Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    07. Veljača 2019. 22:57

13. sam tjedan, sto je svakako bolje nego da sam u prvih 12...ali nije dobro za bebice da se kuhaju na tako visokim temperaturama...grubo i laički rečeno. Ne mora ništa biti, ali morat ću dosta odležati da se skroz oporavim i zato sto je kod trudnica veća mogućnost komplikacija....tako da možda i ja odem na čuvanje (a tako sam se nabrijala da ću raditi do kraja i svima na poslu tako i rekla). Na bolovanju ću sigurno morati biti barem dva tjedna 

Hipo
    07. Veljača 2019. 23:09

Lanchi misli pozitivno, uspjevala si isto skinut temp, a i proslo je onih najgorih 12 tt. Javi sto je dokt rekla

Lavandica
    07. Veljača 2019. 23:30

Lanchi_Zg

13. sam tjedan, sto je svakako bolje nego da sam u prvih 12…ali nije dobro za bebice da se kuhaju na tako visokim temperaturama…grubo i laički rečeno. Ne mora ništa biti, ali morat ću dosta odležati da se skroz oporavim i zato sto je kod trudnica veća mogućnost komplikacija….tako da možda i ja odem na čuvanje (a tako sam se nabrijala da ću raditi do kraja i svima na poslu tako i rekla). Na bolovanju ću sigurno morati biti barem dva tjedna

Hej ja sam se jako brinula zbog te gripe. Svi su oko mene bili bolesni. Jedan dan me uhvatila viroza, ono klasicno.. mucnina i proljev, i kaze moj suprug da sutra ne ide raditi i da ce ostati doma paziti me. Dodje s posla taj dan.. bolestan ko pas. Tako sam bila jadna i ljuta. Sve sam dezinficirala nakon njega s asepsolom, nosila masku na licu, spavao je u dnevnom i uapjeli smo se Bogu hvala izvuci bez da sam se ja zarazila. Informirala sam se doooosta o toj gripi. Znaci sam virus gripe nije opasan za bebu, samo je opasna visoka temperatura. Dakle samo to skidaj i bit ce sve ok. Ako ne ide dolje, odi na hitnu - takav je bio moj plan. Drzi mi se. Znam da se brines

Stize nam Mihael ♡

ancy2010
    07. Veljača 2019. 23:34

Kristina-39.Zg

ancy2010

Ja maloprije s mamom prevrtala kufere sa starom robom, a jedan pun moje robice kad sam bila beba vise manje sve novo, od pelena, benkica, tutica,haljina..tako da bude li curica moci cu sve to iskoristit, a jos me vise iznenadilo da je sva roba iz c&a iz njemačke, nisam mi znala da taj ducan vec vise od 34 godine postoji

Bokic.. Ajme nemogu vjerovat,nisam Medina,heh.. I ja imam kufer sa svojom malom robicom kaj moji sacuvali,39 g. Heh.. Da te pitam za savjet,a I druge cure mogu se pridruziti sa savjetom.. Dali se smije ta robica koristiti nasim bebicama,ipak Dugo jako stajalo u kuferu???? Oprat CE se,ali ipak je to dosta vremena.. Pusaaa I hvala unaprijed

Mislim da ne bi trebalo bit nista kad se dobro opere i popegla😊 ja imam i krevetic koji cu ostavit kod mame samo cu kupit novi madrac pa da nekad mozemo i tamo prespavat

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Kristina-39.Zg
    07. Veljača 2019. 23:41

ancy2010

Kristina-39.Zg

ancy2010

Ja maloprije s mamom prevrtala kufere sa starom robom, a jedan pun moje robice kad sam bila beba vise manje sve novo, od pelena, benkica, tutica,haljina..tako da bude li curica moci cu sve to iskoristit, a jos me vise iznenadilo da je sva roba iz c&a iz njemačke, nisam mi znala da taj ducan vec vise od 34 godine postoji

Bokic.. Ajme nemogu vjerovat,nisam Medina,heh.. I ja imam kufer sa svojom malom robicom kaj moji sacuvali,39 g. Heh.. Da te pitam za savjet,a I druge cure mogu se pridruziti sa savjetom.. Dali se smije ta robica koristiti nasim bebicama,ipak Dugo jako stajalo u kuferu???? Oprat CE se,ali ipak je to dosta vremena.. Pusaaa I hvala unaprijed

Mislim da ne bi trebalo bit nista kad se dobro opere i popegla😊 ja imam i krevetic koji cu ostavit kod mame samo cu kupit novi madrac pa da nekad mozemo i tamo prespavat

Tako I ja misla,dobro oprat I speglat..  ma predivnih slatkih stvari IMA.. Cak I tetra pelene bjele..  Bit ce  BA's guba vidjet neke haljinice i druge  stvarcice na njoj..heh

• Embarasada
    08. Veljača 2019. 02:12

Lanchi_Zg

13. sam tjedan, sto je svakako bolje nego da sam u prvih 12…ali nije dobro za bebice da se kuhaju na tako visokim temperaturama…grubo i laički rečeno. Ne mora ništa biti, ali morat ću dosta odležati da se skroz oporavim i zato sto je kod trudnica veća mogućnost komplikacija….tako da možda i ja odem na čuvanje (a tako sam se nabrijala da ću raditi do kraja i svima na poslu tako i rekla). Na bolovanju ću sigurno morati biti barem dva tjedna

Čitala sam ako uzmeš komplikacije da se ne isplati vraćati jer će ti hzzo naknada uci u prosjek place za porodiljni. Ako bi još htjela raditi, uzmi radije obično bolovanje. Vidi šta ti se više isplati da se ne zezneš za naknadu...
    I najvažnije, brzo ozdravi:)

• Embarasada
    08. Veljača 2019. 02:17

Boy♡

Imam isijas.. pretpostavljam da je to to. S lijeve strane u krizima, zivac koji pece najvise navecer kad legnem u krevet. Moram si namjestit 100 jastucica pa onda pred jutro popusti u tom polozaju

I mene nesto počelo mučiti zadnjih 10ak dana, oko trtice lijevo ali ne spušta se prema nozi tako da moguće da se samo uslijediti živac. A u početku trudnoće me isto bilo uhvatilo, trajalo je sigurno mjesec dana. Mislim da tu nema puno pomoći, možeš probat masažu, grijat to mjesto koje se uklijestilo I pazit da ne radiš pokrete i položaje koji ti smetaju. Ja se nadam da se ovo moje neće pogoršati...

• Embarasada
    08. Veljača 2019. 02:23

lena.5

Tenci, neko spominje posteljicu pa da upitam kakvo je kod tebe stanje, se digla posteljica do sad ili ce ostat placenta previa?

Meni se digla ! 
    Bila je spustena od rane trudnoće a na zadnjoj kontroli u negdje 19.tjednu mi je gin rekao da je sad sve ok sto se toga tiče, ne trebam više mirovat i smanjio mi terapiju utorgestana sa 3x2 na 3x1, a mislim da od sljedećeg pregleda više neću morat uzimati uopće.  
    Sada mi je straga ali mi je rekao da to uopće nije bitno jel straga ili sprijeda, da su to sve normalni položaji posteljice i da bitno da nije nisko. 
    Sretno, nadam se da se svima to korigira da izbjegnemo bolnice koliko je moguće 😊

08. Veljača 2019. 05:47

Embarasada

lena.5

Tenci, neko spominje posteljicu pa da upitam kakvo je kod tebe stanje, se digla posteljica do sad ili ce ostat placenta previa?

Meni se digla !
    Bila je spustena od rane trudnoće a na zadnjoj kontroli u negdje 19.tjednu mi je gin rekao da je sad sve ok sto se toga tiče, ne trebam više mirovat i smanjio mi terapiju utorgestana sa 3x2 na 3x1, a mislim da od sljedećeg pregleda više neću morat uzimati uopće.
    Sada mi je straga ali mi je rekao da to uopće nije bitno jel straga ili sprijeda, da su to sve normalni položaji posteljice i da bitno da nije nisko.
    Sretno, nadam se da se svima to korigira da izbjegnemo bolnice koliko je moguće 😊

I ja se nadam da se podigla, laicki dok gledam i dodirnem trbuh, vise mi nije uopce dolje dok pubicnekosti kak mi je bilo u pocetku pa si nekak mislim da je to oke, vidjet cemo danas. Ali da, nek se samo svima podigne da ne moramo biti u bolnici na kraju.

08. Veljača 2019. 05:49

lena.5

Tenci

lena.5

Iskreno da ti kazem, nemam pojma,doktor moj to nist ne spominje, ni ne mjeri mi cerviks, ni ne gleda dal sam otvorena, nist, samo trbusni i bebu detaljno provjerava. Ujutro idem privatno na 4D i onda budem sve to ispitala doktoricu u Suncu.
    Kakva je situacija kod tebe?

Pa da, moras pitati da se na vrijeme pripremis. Kod mene je posteljica sprijeda ali nije nisko, imala sam neke kontrakcije na njoj ali su nestale vec. Cerviks ni meni nije jos mjerila a nije gledala ni otvaranje,malo mi drago da me ne pipa dolje jer na proslom pregledu gledala vaginalno zbog iscjetka i tesko mi je sjelo sve to.

A zanima me taj cerviks jer na samom pocetku mi je bio drugi ginekolog koji me.pregledao i rucno naravno i napisao na nalaze da je cerviks skraceni i uloziv za vrsak prsta. Znam da nije dobro dok se cerviks skrati prije vremena pa me to muci malo. A ovaj sad novi doktor uopce ne dozivljava to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.