Meni je mjerio nuhalni nabor u 12 tjednu. Ja sad gledam mjere i vidim da mi je bpd za 1 tjedan veci od ostalih mjera. Sestra mi kaze da je tako i njoj bilo i mali se rodio s normalnom velicinom glave. Dr mi uvijek kaze da je sve uredu. Jesu li kod vas sve mjere jednak tjedan?
Hipo, nikad te mjere nisu u dan ujednačene. Znaci uvijek je glava u odnosu na trbuh odnosno bedrenu kost takva da je jedno od troje dan ili dva ili čak tri vise. Jer nijedna beba nije simetrična, a ni UZV nije savrseno u dan precizan. Bitno je sa otprilike stimaju sto bi bilo me vise od tjedan dana i da raste sa svakim pregledom. Tako sam i ja zapitkivala sve pa su mi to objasnili liječnici.
Mene nije bilo par dana jer se liječim doma od gripe. Iskreno, ovako nisam bila bolesna 15 godina, temperatura je skakala iznad 39. Uspjevala sam je skinuti, ali svejedno sam u strahu za bebu. Sutra zovem doktoricu pa ću vidjeti hoću li popodne doći na kombinirani probir koji sam morala otkazati u ponedjeljak ili ćemo jednostavno to zaobići. Jer mi je pala temperatura pa bih mogla doći ako me netko doveze tamo i odveze natrag. A svaka kost me boli. Mojim ukućanima je još u gore, dakle stvarno smo pokupili neki gadni virus. Sreca mali sin se brzo oporavio. A nadam se da je moja bebica još tu i da se drži :(
Ja radila Harmony u srijedu i u ponedjeljak dosao nalaz. Pita te doktorica dal zelis znat spol ili ne pa zabiljezi.
Ja jedva cekam da saznam spol 😍😍
Bulbi,ja znam da je za herpes dobro namazati bijelim lukom.Razrezes ga i namazes.
To sam citala i napravila,al me pece i smrdi mi 🙈🤣
Pozdrav curke…
Pridružujem se proljetno/ljetnim bebama. Četvrta trudnoća, drugo dijete (dvije vanmaterične). Stariji 13 godina, trenutno u 27.tt. trudnoće, oboje začeti potpomognuto.
Čitala sam vas povremeno, ali sad rekoh da se i pridružim… Starija sam od većine vas na temi (37) pa me slobodno možete sve zvati mamom :)
Do kraja ovog tjedna radim i onda sam odlučila ostati doma. Trudnoća mi super prolazi, evo, ulaskom u 3. tromjesječje pojavili se urinarni problemi i e.coli pa sam nažalost na antibiotiku trenutno. Veselim se redovnom tipkanju s vama:)
Bome, toliko stara nisi ;)
Evo me, skoro 34 :)
Hehe i ja 32, idem prema 33
Ali prvo dijete 😊
ja u travnju 38 ;-)
Ja znaci ovdje najstarija
39.. Pusaaa svima..
Ofnica da prva mi je beba. Malo ste me umirile sad dok kazete da ste tek oko 20. tjedna nesto osjetile ☺️
Ja prvo osjetila oko 21tt. Posteljica bila sprijeda pa je to dodatno ublažavalo udarce. Sad u drugoj osjetila oko 17tt. Niš ne brini, kad krene udarati onda ćeš vidjeti koja je to ludnica, ti bi spavala a unutra tulum ;)
Haha,tako I KO'd mene, kad bi spavala nutra tulum.. Popim tada casu mljeka i beba se smiri,probaj i ti tako..Ohsoboho,neces pogrijesiti.. Heh..2 djete,vec u 16 tjednu osjetila bebicu..
Meni je mjerio nuhalni nabor u 12 tjednu. Ja sad gledam mjere i vidim da mi je bpd za 1 tjedan veci od ostalih mjera. Sestra mi kaze da je tako i njoj bilo i mali se rodio s normalnom velicinom glave. Dr mi uvijek kaze da je sve uredu. Jesu li kod vas sve mjere jednak tjedan?
Hipo, nikad te mjere nisu u dan ujednačene. Znaci uvijek je glava u odnosu na trbuh odnosno bedrenu kost takva da je jedno od troje dan ili dva ili čak tri vise. Jer nijedna beba nije simetrična, a ni UZV nije savrseno u dan precizan. Bitno je sa otprilike stimaju sto bi bilo me vise od tjedan dana i da raste sa svakim pregledom. Tako sam i ja zapitkivala sve pa su mi to objasnili liječnici.
👍👍 nisam se puno ni zabrinula. Pretpostavljam da bi mi rekao da nesto nije uredu. Vidila mjere pa me zanimalo sto vi mislite. Zao mi je radi gripe.. Ove godine je bas gadna. Svi koji su se zarazili njom ili nekim dr virusom imaju visoku temp. Koji si tjedan trudnoce? Ma sigurno je dobro beba
Ja maloprije s mamom prevrtala kufere sa starom robom, a jedan pun moje robice kad sam bila beba vise manje sve novo, od pelena, benkica, tutica,haljina..tako da bude li curica moci cu sve to iskoristit, a jos me vise iznenadilo da je sva roba iz c&a iz njemačke, nisam mi znala da taj ducan vec vise od 34 godine postoji
Bokic.. Ajme nemogu vjerovat,nisam Medina,heh.. I ja imam kufer sa svojom malom robicom kaj moji sacuvali,39 g. Heh.. Da te pitam za savjet,a I druge cure mogu se pridruziti sa savjetom.. Dali se smije ta robica koristiti nasim bebicama,ipak Dugo jako stajalo u kuferu???? Oprat CE se,ali ipak je to dosta vremena.. Pusaaa I hvala unaprijed
Bok trudnice, evo i mi danas imali pregled i sve je u redu 🙏❤️ Danas mi je radila i preko trbuha i vaginalno uzv, da provjeri vrat grlica maternice..
Kolko ste vi prije pretrage za secer pazili sta jedete? Jer je meni sad dr rekla da tjedan dana prije ne jedem nis slatko ni puno ugljikohidrata 😩😩😩
I dobila sam termin za ic vadit krv da preko moje krvi vide koje krvne grupe je beba, s obzirom da sam ja 0 neg, a muz 0 poz..
I kaj ti pise u Nalazi,kolki ti cerviks maternice,?
Imam isijas.. pretpostavljam da je to to. S lijeve strane u krizima, zivac koji pece najvise navecer kad legnem u krevet. Moram si namjestit 100 jastucica pa onda pred jutro popusti u tom polozaju
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji