Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sissi
    07. Veljača 2019. 18:57

Norules-evo meni je moj soc. gin dao broj za privatno?! 🤷‍♀️

ancy2010
    07. Veljača 2019. 18:59

sissi

Evo i nas sa pregleda! Sve je super, dobili smo cak 2kg :) jos smo uvijek 2kg u minusu.. al mi se cini da bi se sad mogle pocet brzo skupljat 😅
    Pre los mu je ultazvuk pa ne znamo jos uvijek da li je cura ili decko 🤦‍♀️😅
    Ali mi je dao broj od privatne prakse dr. Deni Karelovića za 4D -cure iz Splita, je li imate sto za ispricat za tog doktora?
    Ja sam se mislila narucit, a i vi ste mi tu prije bile napisale da je super šparac.

Sti se tice farbanja i pramenova-moja frizerka je rekla da se njij nikad nitko nije prestao farbati iti stavljat pramenove. Jedino nisu prva 3 mj. a dalje su se zene normalno farbale 💇‍♀️

Nisam cula za tog dr Karelovic..koliko ja znam vecina ih ide kod Šparca, Mimice ili Poljaka..ja cu kod Šparca, po meni on ima najbolji pristup

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

07. Veljača 2019. 19:00

sissi

Norules-evo meni je moj soc. gin dao broj za privatno?! 🤷‍♀️

Ja sam bas dobila uputnicu za bolnicu,znaci bez uputnice se placa,a cudno mi za Split posto je velik grad da salju privatno,izgleda da nije svugdje ista praksa

ancy2010
    07. Veljača 2019. 19:16

Meni je moja rekla da ce mi dat uputnicu za bolnicu Al ja sam rekla da cu privatno pa je nisam uzimala.. A to sve ovisi o gin, neko preporuci privatno neko bolnicu

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

sissi
    07. Veljača 2019. 19:44

Ancy2010-ja cu isto kod sparca. Tako sam odlucila prije, i dobila puno preporuka pa necu sad mijenjat.

• victoria
    07. Veljača 2019. 20:25

Hej, ujutro idem vaditi krv za Hormony test... zanima me koja je razlika izmedu Hormony i Nifty testa i da li je uopce ima jer citam da oba testa testiraju isto.. a i cijena im je slicna... :)

opet mama
    07. Veljača 2019. 20:35

Ja sam radila nifty pocetkom 12.tt, nalaz bio uredan. Saznali spol tako rano sto mi je bilo super. Ako se dobro sjecam, osnovne stvari testiraju iste, a Nifty nudi neke dodatne za neke jako rijetke poremecaje. Cijena skoro ista. 
    A zasto ides na testiranje? Radi svog mira ili imas indikacije? Moje jedino su bile godine, i zelja za relativnim mirom u srcu. Nuhalni prije toga bio odlican kao i sva ostala mjerenja. 

Bluegirl
    07. Veljača 2019. 20:43

Ja mislim da nema razlike izmedu Harmonyja i Niftyja nego mislim da je samo stvar s kim ginekoloske ordinacije imaju ugovore pa rade taj test. Vjerujem da za svaki test oni dobe neku proviziju. Al mislim da oba nude tri opcije testiranja, za Harmony znam da su classic, expert i plus.

07. Veljača 2019. 20:46

Cure, da li je vama socijalni ginekolog mjerio nuhalni nabor i ako da kad?
    I kada je po vama najbolje raditi 4d uzv?

• victoria
    07. Veljača 2019. 20:48

Ja sam na zadnjoj kontroli bila prosli tjedan sa 12 tjedana i nije mi nista spominjala za nuhalni nabor.. jel to negdje pise na uzv slicici? 

Opetmama idem cisto radi mira jer mi je prva trudnoca pa eto sve skolski :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.