Tenci, neko spominje posteljicu pa da upitam kakvo je kod tebe stanje, se digla posteljica do sad ili ce ostat placenta previa?
Sorry za odgovaranje bez citiranja, ali ne funkcionira mi na mobitelu, ne znam zasto. Valjda se uspijemo pratiti...
Tenci, neko spominje posteljicu pa da upitam kakvo je kod tebe stanje, se digla posteljica do sad ili ce ostat placenta previa?
Iskreno da ti kazem, nemam pojma,doktor moj to nist ne spominje, ni ne mjeri mi cerviks, ni ne gleda dal sam otvorena, nist, samo trbusni i bebu detaljno provjerava. Ujutro idem privatno na 4D i onda budem sve to ispitala doktoricu u Suncu.
Kakva je situacija kod tebe?
Radila sam nifty, onaj plus paket, rezultati dosli za 10 dana, nije bilo apsolutno nikakvih indikacija za test, ni nase godine (mm 32, ja 28), nemamo u obitelji nikog s kromosomskim greskama, ali smo ziherasi veliki i jednostavno smo htjeli napraviti.
Opet mama dada pratim te :) a jesi saznala spol onda vec kad si to pravila? :)
Iskreno da ti kazem, nemam pojma,doktor moj to nist ne spominje, ni ne mjeri mi cerviks, ni ne gleda dal sam otvorena, nist, samo trbusni i bebu detaljno provjerava. Ujutro idem privatno na 4D i onda budem sve to ispitala doktoricu u Suncu.
Kakva je situacija kod tebe?
Pa da, moras pitati da se na vrijeme pripremis. Kod mene je posteljica sprijeda ali nije nisko, imala sam neke kontrakcije na njoj ali su nestale vec. Cerviks ni meni nije jos mjerila a nije gledala ni otvaranje,malo mi drago da me ne pipa dolje jer na proslom pregledu gledala vaginalno zbog iscjetka i tesko mi je sjelo sve to.
Ja radila Harmony u srijedu i u ponedjeljak dosao nalaz. Pita te doktorica dal zelis znat spol ili ne pa zabiljezi.
Cure,jel imala koja od vas herpes u trudnoci?
Nesto me pecka na sredini usne i izgleda da ce nastat herpes😑...jel smijemo koristit nesto tipa herplex?
Morat cu uj pitat dr...
Bulbi,ja znam da je za herpes dobro namazati bijelim lukom.Razrezes ga i namazes.
Sortiraj odgovore
Najstariji