Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lena.5
    07. Veljača 2019. 21:20

Tenci, neko spominje posteljicu pa da upitam kakvo je kod tebe stanje, se digla posteljica do sad ili ce ostat placenta previa?

opet mama
    07. Veljača 2019. 21:21

Nalaz dodje kroz cca 7-10 dana, meni je dosao 7. dan. 

opet mama
    07. Veljača 2019. 21:25

Sorry za odgovaranje bez citiranja, ali ne funkcionira mi na mobitelu, ne znam zasto. Valjda se uspijemo pratiti...

07. Veljača 2019. 21:39

lena.5

Tenci, neko spominje posteljicu pa da upitam kakvo je kod tebe stanje, se digla posteljica do sad ili ce ostat placenta previa?

Iskreno da ti kazem, nemam pojma,doktor moj to nist ne spominje, ni ne mjeri mi cerviks, ni ne gleda dal sam otvorena, nist, samo trbusni i bebu detaljno provjerava. Ujutro idem privatno na 4D i onda budem sve to ispitala doktoricu u Suncu.
    Kakva je situacija kod tebe?

07. Veljača 2019. 21:41

Radila sam nifty, onaj plus paket, rezultati dosli za 10 dana, nije bilo apsolutno nikakvih indikacija za test, ni nase godine (mm 32, ja 28), nemamo u obitelji nikog s kromosomskim greskama, ali smo ziherasi veliki i jednostavno smo htjeli napraviti. 

• victoria
    07. Veljača 2019. 21:59

Opet mama dada pratim te :) a jesi saznala spol onda vec kad si to pravila? :)

lena.5
    07. Veljača 2019. 22:00

Tenci

lena.5

Iskreno da ti kazem, nemam pojma,doktor moj to nist ne spominje, ni ne mjeri mi cerviks, ni ne gleda dal sam otvorena, nist, samo trbusni i bebu detaljno provjerava. Ujutro idem privatno na 4D i onda budem sve to ispitala doktoricu u Suncu.
    Kakva je situacija kod tebe?

Pa da, moras pitati da se na vrijeme pripremis. Kod mene je posteljica sprijeda ali nije nisko, imala sam neke kontrakcije na njoj ali su nestale vec. Cerviks ni meni nije jos mjerila a nije gledala ni otvaranje,malo mi drago da me ne pipa dolje jer na proslom pregledu gledala vaginalno zbog iscjetka i tesko mi je sjelo sve to.

Bluegirl
    07. Veljača 2019. 22:01

Ja radila Harmony u srijedu i u ponedjeljak dosao nalaz. Pita te doktorica dal zelis znat spol ili ne pa zabiljezi.

Bulbi91
    07. Veljača 2019. 22:04

Cure,jel imala koja od vas herpes u trudnoci?
    Nesto me pecka na sredini usne i izgleda da ce nastat herpes😑...jel smijemo koristit nesto tipa herplex?
    Morat cu uj pitat dr...

• samy_lo
    07. Veljača 2019. 22:09

Bulbi,ja znam da je za herpes dobro namazati bijelim lukom.Razrezes ga i namazes.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.