Domaci kefir je meni savrsenstvo. To su dobri zdravi probiotici i mozes ga slobodno piti u trudnoci. Bolji je od bilo kojeg kupljenog jer svi imaju dodani secer.
Kokosovo ulje kao lijek za gljivice...nisam cula za to iako znam da ima antibiotska svojstva, ali meni je nekad pomagao cesnjak koji bi koristila kao tampon. (Samo za najhrabrije). I za to ti pomaze kefir, umocis tampon i nosis sat-dva dnevno dok si budna. Ako bas volis prirodne lijekove, kefir je super stvar!
Neko je prije spominjao krv u urinu...vjerojatno je neka infekcija mjehura koja se malo jace razvila, ne mora biti nista strasno.
Kavu kao i prije trudnoce pijem jednu dnevno, samo ujutro, ne tursku nit espreso, nego jacobs cronat gold sa malo mlijeka, to mi je veliki jutarnji uzitak i odgovaralo mi je i dok sam povracala, necu se tog odreci.
Cure za preuzet oni dm paket za trudnice jel mi samo treba njihova kartica?🙂
samo dmova kartica, tako je :)
Cure za preuzet oni dm paket za trudnice jel mi samo treba njihova kartica?🙂
samo dmova kartica, tako je :)
Hvala tii😊
Radi se kao konus koliko sam ja uspjela da razumijem u svakom slucaju me moraju uspavati zato mi to sve i nema smisla radit cu papu sljedece sedmice pa cu se jos jednom malo raspitati kod doktora oko tog procesa
Kavu sam nedavno opet pocela piti. U pocetku trudnoce i ove i prošle mi bas smetala. To bio od prvih simptoma sto sam posumnjala da sam trudna. Sad popijem svaki,svaki drugi dan salicu,kako mi dodje
nikad ne pijem kavu. ne znam bi li sad pocela s obzirom na umor
nadam se da ste svi dobro:)
Pozdrav svima!
Jako mi je drago što vam se mogu pridružiti na forumu, a posebno na ovoj temi 😊
Ja ću također imati ljetnu bebu, sada sam 13+3 i termin mi je 6.8.
Nadam se da ćemo razmijeniti puno iskustava i savjeta 🤗
Ginekolozi znaju cak preporucit kavu trudnicama koje imaju nizi tlak.. Moja je kolegica 2-3kave dnevno pila i pusila cilu trudnocu, mali joj zdrav ko dren, 13god ima sad..nema tu pravila..neko na sve pazi pa isto bude svasta kasnije
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cure🤗,
Lijepo je vidjeti da ste se bas raspisale😊...ja sam dns iskoristila lijep dan za setnju sa sekom ...svratile do king crossa malo nakon dugo vremena...uclanila se u bubamaru,al iskreno nije im neki popust 10% i to samo utorkom...pakete za trudnice vise nemaju😏...
Sortiraj odgovore
Najstariji