Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    07. Veljača 2019. 13:28

Boy♡

Buby90

Ofnica da prva mi je beba. Malo ste me umirile sad dok kazete da ste tek oko 20. tjedna nesto osjetile ☺️

Ma da.. ne brini. Osjetit ces mrdanje, bez brige. Stvarno je rano jos. Opet ja sa svojim pitanjima 😁😁😁 sta sa kavom? Ja je nisam pila 5 mjeseci, tj.cim sam posumnjala da sam trudna. Danas sam si PRVI put u kaficu narucila kavu s mlijekom i bas gustam. Jel to bebi smeta? Necu piti svaki dan.. ali bas sam se zazeljela. Osjetim da se mali vrti ko ringispil☺

Ujutro ne otvaram oči bez kave. Nekad, rijetko, popijem i popodne. U prvoj sam se suzdržavala dok nisam vidjela šogoricu (inače doktorica) s trbuhom do zuba i dvije kave dnevno. 

ancy2010
    07. Veljača 2019. 13:30

Boy♡

Buby90

Ofnica da prva mi je beba. Malo ste me umirile sad dok kazete da ste tek oko 20. tjedna nesto osjetile ☺️

Ma da.. ne brini. Osjetit ces mrdanje, bez brige. Stvarno je rano jos. Opet ja sa svojim pitanjima 😁😁😁 sta sa kavom? Ja je nisam pila 5 mjeseci, tj.cim sam posumnjala da sam trudna. Danas sam si PRVI put u kaficu narucila kavu s mlijekom i bas gustam. Jel to bebi smeta? Necu piti svaki dan.. ali bas sam se zazeljela. Osjetim da se mali vrti ko ringispil☺

Kavu pijem jednu ujutro od pocetka trudnoce, nije mi smetala pa je nisam prestajala pit..ma sve sta uzima umjereno nece naskodit

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Mom_to_be22
    07. Veljača 2019. 13:30

Lavandice ja svaki dan popijem dvi kave. Pitala sam gin.da li i u kojoj mjeri steti i rekao mi je da dok god meni ne smeta da pijem, ali ne vise od dvi na dan jer se ne preporuca vise od 200mg kofeina pa se toga i drzim. 

opet mama
    07. Veljača 2019. 13:31

OhSoBoho

Boy♡

Buby90

Ujutro ne otvaram oči bez kave. Nekad, rijetko, popijem i popodne. U prvoj sam se suzdržavala dok nisam vidjela šogoricu (inače doktorica) s trbuhom do zuba i dvije kave dnevno.

A čemu pak sad šteti šalica kave? Ponavljam, u umjerenim količinama. I ja sam na dvije dnevno, ujutro turska i popodne neki kućni espreso s mlijekom. Prije trudnoće sam znala piti i po 4 dnevno - to bi sad bilo puno.

Ofnica
    07. Veljača 2019. 13:33

OhSoBoho

Buby90

Ja prvo osjetila oko 21tt. Posteljica bila sprijeda pa je to dodatno ublažavalo udarce. Sad u drugoj osjetila oko 17tt. Niš ne brini, kad krene udarati onda ćeš vidjeti koja je to ludnica, ti bi spavala a unutra tulum ;)

Hehe, i meni je slično. S prvim nisam niti skužila da je to beba, mislila sam da je to od sarme po crijevima ahahahah! A sad sam isto osjetila oko 17-18tt pokrete i lupkanje, posteljica mi je isto sprijeda, ali malac je očito aktivniji od prvog. Samo neka sad lupka, nadam se da će biti mirniji od prvog malca kad izađe. prvi klinac je bio ful miran u trbuhu da sam mislila kako ću imati mirno dijete, a ono totalna suprotnost. Ne bih se žalila da ovaj drugi malac bude mirniji, zato mi trenutno odgovara tulum. 

Ofnica
    07. Veljača 2019. 13:37

Ja sam prestala pti kavu jer mi se povraćalo od mirisa na nju..sad mi čak zamiriši, ali nemam potrebu ju piti. Inače sam ju pila samo zbog kofeina jer mi je pomagala razbuditi se i da dođem k sebi. Sad mi se tijelo nekako oslobodilo od ovisnosti o kofeinu pa nemam potrebe za njom. A ionako nikad nisam nešto uživala u kavi...radije popijem čaj s medom i limunom, to mi je puno finije.

mala_mrvica
    07. Veljača 2019. 13:39

Drage buduce mame, evo nadam se da i mene primate u ovo drustvo. Termin je sredinom augusta trudnoca hvala Bogu ide uredno danas smo 13 sedmica  Nakon jednog gubitka u 4 mjesecu i pokusaja nekoliko mjeseci trudnoca se desila skroz iznenada ali je zeljena u trenucima kada se bas nismo nadali. Trebala sam na operaciju cina3 i saznala sam da sam trudna dva dana prije operacije  Doktor je rekao da ce pratiti ranicu na grlicu, ali da postoji mogucnost da ce me operisati dok sam trudna ali dok jos malo udjem u vecu trudnocu. Zanima me da li ste ikada prije cule za tako nesto? Da neko operise glic maternice u trudnoci? Kakva su vasa misljenja o tome?  Zelim svim buducim mama laku trudnocu, i lijepe i zdrave bebice 

Lavandica
    07. Veljača 2019. 13:48

mala_mrvica

Drage buduce mame, evo nadam se da i mene primate u ovo drustvo. Termin je sredinom augusta trudnoca hvala Bogu ide uredno danas smo 13 sedmicaNakon jednog gubitka u 4 mjesecu i pokusaja nekoliko mjeseci trudnoca se desila skroz iznenada ali je zeljena u trenucima kada se bas nismo nadali. Trebala sam na operaciju cina3 i saznala sam da sam trudna dva dana prije operacijeDoktor je rekao da ce pratiti ranicu na grlicu, ali da postoji mogucnost da ce me operisati dok sam trudna ali dok jos malo udjem u vecu trudnocu. Zanima me da li ste ikada prije cule za tako nesto? Da neko operise glic maternice u trudnoci? Kakva su vasa misljenja o tome?Zelim svim buducim mama laku trudnocu, i lijepe i zdrave bebice

Hej nisam cula da je ranicu potrebno operirati.. znam da je neki ginekolozi pale, ali ne znam strucni naziv. To imam i ja vec godinama, rekao je gin da cemo to rjesiti kad budem gotova s radjanjem. Jel ima jos nesto uz tu ranicu sto je potrebno operirati? Ja sam cula da se u trudnoci nista ne dira.. cak ni CIN. Neka me netko ispravi sto se tice toga ako sam u krivu. Kava - ja isto mislim da mi jedna mala dnevno nece stetiti tako da prelazim na gustanje. Pila sam cappucino ali mi je presladak, a izbjagavam secer zbog glupe Candide a i brinem da nebi pokupila trudnicki dijabetes. Bojanje - reci cu frizerki da mi ne drzi puno boju i to je to. A nadam se da nema neke agresivne boje 

Stize nam Mihael ♡

jasmina.heleg
    07. Veljača 2019. 13:58

drage moje ja jucer bila na kontroli 22tt nisam saznala spol jer beba prekrizila noge
    nasli su mi krvi u mokraci po onom stapicu i hormoni stitne se poremetili pa sam isla jutros u petrovu za krv te pretrage plus ono redovno zaspolne bolesti bla bla i sutra molam nosit za urinokulturu ..malo sam se splasila neznam sta me ceka a moram cekat 7 dana da dobijem rezultate ..inace nist me neboli ja sam super osjecam se super pa me to iznenadilo
    jedino me zgaravica muci konstantno al to nije strasno :-(

• samy_lo
    07. Veljača 2019. 14:32

Cao,
    Ja sutra idem na uzv,pa nadam se da ce sve biti ok.po proslom uzv sutra cu biti 8+5
    Nabavila sam kefirna zrnca,da li smijem piti kefir u trudnoci.
    Lavandice meni ti je prije 2 sedmice pocelo peckati dolje,i svrbiti.Ja sam se poslije nuzde prala sodom i namazala bih kokosovim uljem,i ubrzo je stalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.