Jutro curke! Ovaj kefir je zakon.. odmah mi se povuklo cim sam namazala. Mozda mi se samo cini. Ja zezam supruga: imam u gacicama jedan tajni sastojak! a on se pokriva s jastukom po glavi hahah Mi opce ne spavamo od pocetka trudnoce, jer sam ja ko tvornica gljiva i bakterija
Stize nam Mihael ♡
Jutro curke evo ja malo prilegla nakon dorucka.Dana's od 6 na nogama,isla krv vadit I urin dati.. Kasnije malo do grada iskoristit sunce u zgu heh.. Lavandice kaj ti mazes sa kefirom,ja misla da to moramo jesti
kolko Dugo mazes? Kad se povuklo.. Lijep Dan svima zelim
potpisujem Tenchi od riječi do riječi, isto tako i ja,obavim po kući sve što treba i što sam naumila taj dan, i onda gledam serije, prošetam psa, čitam knjige, googlam sve što ne zanima o trudnoći njezi bebice, imena istražujem, namještaj (i mi uredujemo stan) i tako prođe dan, nedam si da mi je dosadno, ako ništa, legnem i slušam glazbu, baš uživam u ovim tjednima kad je još ovako, jer kad dođu naše srečice sve će se promjeniti, za zauvijek i jedva čekam 😍😍
ne znam jel itko ikad spomenuo, ali ću napisati ako kome bude potrebno, od viška info glava ne boli. jučer cijeli dan kao da me zgaravica pekla, ili kao neka kiselina da mi stoji u grlu, ne znam ni sama što, ali vjerojatno znate na šta mislim, i ugl.sjetim se navećer da mi je netko rekao da pokušam pojest šaku badema. i već sam bila luda pa sam išla probati i moram priznat, za 5 minuta je skroz prošlo! baš sam bila happy! od sad nikud bez badema! pa pokušajte ako će trebatii 😄
bome i ja odem iskoristit sunce i prvo u neki mali kratki šopingić, a onda ću kasnije u šetnju Maksimirom, moram se pohvalit, pas i ja jučer sat i pol odhodali i moram reć da sam se baš odlično osjećala i da sam zaspala puno lakše nego ostale dane! baš sam bila sretna jutros kad sam shvatila da sam zaspala skoro odma, a ne se vrtila satima 😂 pokušajte, izmori valjda zrak^^ ugodan dan svimaaaaaa od mene i maleneeee Julijeeee koja se sinoć tak meškoljila, da mi osmijeh nije nikako silazio sa lica, možda je i njoj šetnja godila. e da ,htjela sam vas pitat, jel vama dečki/muževi osjete bebine pokrete već? jer ja osjetim super, a on nikako, valjda je još premala pa ne lupi dovoljno jako, ali jedva čekam dan koji će i on osjetit to, jer meni je to donjelo najveću sreću, sigurno će i njemu onda^^ pusa curke 😘😘
Jutro curkeevo ja malo prilegla nakon dorucka.Dana's od 6 na nogama,isla krv vadit I urin dati.. Kasnije malo do grada iskoristit sunce u zgu heh.. Lavandice kaj ti mazes sa kefirom,ja misla da to moramo jesti
kolko Dugo mazes? Kad se povuklo.. Lijep Dan svima zelim
I jede se i maže se donji front :-) da nije u pitanju trudnoća, može se čak staviti u rodnicu i tampon namočen u kefir. A pošto je trudnća u pitanju, ne znam jel poželjno stavljati tampone. Ja bih eventualno još namočila gazicu u kefir i stavila onako među stidne usne, da olakša svrbež i peckanje.
ne znam jel itko ikad spomenuo, ali ću napisati ako kome bude potrebno, od viška info glava ne boli. jučer cijeli dan kao da me zgaravica pekla, ili kao neka kiselina da mi stoji u grlu, ne znam ni sama što, ali vjerojatno znate na šta mislim, i ugl.sjetim se navećer da mi je netko rekao da pokušam pojest šaku badema. i već sam bila luda pa sam išla probati i moram priznat, za 5 minuta je skroz prošlo! baš sam bila happy! od sad nikud bez badema! pa pokušajte ako će trebatii 😄
Meni pomažu bademi, ali najviše od svega soda bikarbona s deci mineralne.
bome i ja odem iskoristit sunce i prvo u neki mali kratki šopingić, a onda ću kasnije u šetnju Maksimirom, moram se pohvalit, pas i ja jučer sat i pol odhodali i moram reć da sam se baš odlično osjećala i da sam zaspala puno lakše nego ostale dane! baš sam bila sretna jutros kad sam shvatila da sam zaspala skoro odma, a ne se vrtila satima 😂 pokušajte, izmori valjda zrak^^ ugodan dan svimaaaaaa od mene i maleneeee Julijeeee koja se sinoć tak meškoljila, da mi osmijeh nije nikako silazio sa lica, možda je i njoj šetnja godila. e da ,htjela sam vas pitat, jel vama dečki/muževi osjete bebine pokrete već? jer ja osjetim super, a on nikako, valjda je još premala pa ne lupi dovoljno jako, ali jedva čekam dan koji će i on osjetit to, jer meni je to donjelo najveću sreću, sigurno će i njemu onda^^ pusa curke 😘😘
Osjetimo skupa od 20og tjedna. Ja uvece vidim kada beba krene sa tulumom, zovnem muza da bude pored sa rukom na trbuhu, samo treba malo strpljenja, moj muz sad vec ne zaspe dok ne osjeti par udaraca.
moj isto osjeti isto već mjesec dana sigurno! dok prvi put lupi, mu kažem da stavi ruku na trbuh i onda osjeti udarce
Ja ju osjecam vec neko vrijeme dok je on samo par puta cim stavi ruku ona se smiri, kad makne odmah pocne lupat🤣pa me zeza da je to moja curka jer em ce bit blizanac ko ja em ga vec sad ne slusa ko ni mati🤣🤣🤣kaze da je nadrapo s nama 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji