Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    07. Veljača 2019. 08:02

Jutro, cure, kako ste?
    Mame koje ste na čuvanju trudnoće, čime se bavite kad ste doma? Meni se svi dani svode na isto, veš, suđe, ručak, pospremanje.... Pa sam danas odlučila da neću niš od toga i spremam se do centra škicnut kaj ima po dućanima od sniženja 
    Računam da će me sve te obveze dočekati doma i kad se vratim 

sissi
    07. Veljača 2019. 08:12

Jutro! :) 
    Ja nisam na cuvanju trudnoce, ali sam nezaposlena.. 😞 tako da su mi dani isti kao i tvoji s razlikom da mi renoviramo cijelu kucu pa sam cesto na gradilistu i trenutno umjesto slatkih bodica kupujem plocice, vrata, itd.😅 
    Btw. stigao mi je onaj jastuk za spavanje i dojenje. Eto, sad sam spavala drugu noc s njim i ne znam sto bih rekla.. mozda se jos nisam navikla ili ce mi bolje pasat kad budem imala bas veliki trbuh. Zasad mi je nekakav visoki, tvrdi, nezgrapni.. samo se namucim s njim preko noci! 🤦‍♀️ A i trenutno mm i ja zivimo u apartmanu gdje je krevet onaj persona i po (140cm) a jastuk je 185cm 🙈😂

07. Veljača 2019. 08:26

Dobro jutro 🙂
    I moji dani su više manje takvi, postala sam kućanica... 😋
    Sad nađem vremena i za čitanje, rješavanje križaljki, gledanje tva, šetnje... Kad bude ljepše vrijeme ću biti više vani, jedva čekam...
     Malo mi fale ljudi jer sam većinom sama doma kad svi rade, teško mi se i s prijateljicama dog. za kavu kad su zauzete svojim poslom... 😏
    Ali dobro, kad dođe beba nam definitivno neće biti dosadno 😁

andreaam
    07. Veljača 2019. 08:34

Takodjer sam kuci stalno i bas mi je dosadilo. Jedva cekam proljece da idem u setnju ☺. Danas cu do kume na kavu pa cu bar malo skratiti dan. Jucer sam s mamom isla do trznog i tako mi je slabo doslo unutra da sam se sva prepala. Zacrnilo mi se pred ocima i pocelo me mantati. Tek kad sam sok popila lakse mi bilo. Bar sad znam bez cega vise ne idem 😂. Lose sam spavala sinoc, tek sam oko 3 uspjela naci polozaj koji mi odgovara..

• babyq
    07. Veljača 2019. 09:11

Jutro cure. 
    Nocas oko 3 sam se probudila i nebi vise zaspala za poludit. U 7 sam se digla da 👭 spremim za skolu. 
    Tak je i meni od kada sam doma bas mi je dosadno moje sve cure ujutro rade. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

lena.5
    07. Veljača 2019. 09:16

Cure i ja se bojim te dosade pa sam odlucila raditi do kraja ozujka jer iskreno ne znam sta bih sama doma, sigurno samo jela i dobila 20 kg dodatnih. Ali kada se mora zbog cuvanja trudnoce onda nemas izbora, sad ce i lijepo vrijeme pa mozete setati i ujitro i uvece a izmedju neke obavezice i to je to.

Ribica219
    07. Veljača 2019. 09:26

Curke, jutro!
    Čitam sinoćnje postove kako ste gladnee. Evo ja sutra ulazim u 12.tjedan. S kilom i pol manje nego na prvom vaganju. Ne zato što želim, nego što moram. Papajte dok smijete 😊, budite umjerene, ali papajte. Ja sam psihički nekako isključila glad jer znam da ne smijem jer startam s puuno kila viška. Može se! Ma sve mi žene možemo!
    ❤️

07. Veljača 2019. 09:43

i meni je dosadno doma jako, obavim po kući kaj sve trebam (veš, očistim kupaonu, wc, kuhinju, podove, kuhanje, ...) i onda ležim i gledam serije, ili u šetnju s pesekom, ili čitam. ne bunim se i svima kojima sam rekla da mi je dosadno su mi rekli da zapamtim tu rečenicu jer mi više nikad u životu ne bude dosadno. i nek samo uživam sad u dosadi i izležavanju i spavanju jer za koji mjesec toga ne bude. tak da se ja držim tih savjeta i doslovno ne radim ništa jer začas to ne bude moguće 

07. Veljača 2019. 09:45

i da, danas smo 25. tt!    rekla sam mm-u ujutro da moramo izdržati još 12 tjedana samo i da onda može van ako hoće!

• marinica29
    07. Veljača 2019. 09:49

Jutro. Dosada?? Sto je to😂 kraj jednoipogodisnjakinje toga nema. Stalno smo u pokretu. Danas sam se samo ustala da ju predam baki na cuvanje i u krevet. Prehlada me bas smlavila. Sva pocepljena. Grlo boli. Nist ne pomaže. A Neda mi se kod dokt da tam jos Nest ne skupim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.