Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dagy1
    26. Siječanj 2019. 13:52

Pitanje za aktivne trudnice.. Dali vježbate u trudnoći? Dali ste prije vježbale, pa od kada ste saznale da ste trudne smanjile i prilagodile tempo? Šetate redovito? Radite vježbe koje su baš za trudnice? Ili ne vježbate uopće? Brine li vas nakupljanje kilograma? 
    Pišite pa da vidimo 😁

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 13:52
    Evo nas prekosutra 26tt❤❤❤
    Evo nas prekosutra 26tt❤❤❤

• Dagy1
    26. Siječanj 2019. 13:53

Mjehurić baš si super 😁

• Dagy1
    26. Siječanj 2019. 13:56
    19tt 😁
    19tt 😁
    mjehuric
    26. Siječanj 2019. 13:58

Dagy1

Mjehurić baš si super 😁

Hvala tiiii😍😍😍🤗🤗🤗malo smo nakupili kg ali bas nas briga..pa ja nisam vjezbala prije trudnoce,sada prakticiram samo setnje..ali uvijek sam u nekom muvingu,od 7 dana 2 sam doma,ovo ostalo stalno negdje nesto..malo me strah nakupljanja kg,posto ja imam i problema sa stitnjacom,i pred 3-4 god se mucila i skinula 15kg,zato me malo strah sada..ali nadam se i vjerujem da ce biti sve dobro pa tako i kg..🙂

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 13:59

Dagy1 predivna siiii🤗🤗🤗..meni se ljudi sokiraju kada me pitaju koliko jos,i ja kazem 5 mj..a vilica im do poda ispadne 😂😂😂

ms_3197
    26. Siječanj 2019. 14:22

Evo i nas, danas tocno 25tj 🙈 
    Cure bas ste slatke i super vam je buša 😍😍

• babyq
    26. Siječanj 2019. 14:27

Ja pijem terapiju za štitnjaču sad mu he super. I ja inace imam jako nizak tlak al u trudnoći mi je super. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• Dagy1
    26. Siječanj 2019. 14:28

mjehuric

Dagy1

Mjehurić baš si super 😁

Hvala tiiii😍😍😍🤗🤗🤗malo smo nakupili kg ali bas nas briga..pa ja nisam vjezbala prije trudnoce,sada prakticiram samo setnje..ali uvijek sam u nekom muvingu,od 7 dana 2 sam doma,ovo ostalo stalno negdje nesto..malo me strah nakupljanja kg,posto ja imam i problema sa stitnjacom,i pred 3-4 god se mucila i skinula 15kg,zato me malo strah sada..ali nadam se i vjerujem da ce biti sve dobro pa tako i kg..🙂

Ma to je samo ono šta ti vidiš, bas si lijepa trudnica 😁 
    Super, bitno je da se krećes, sve je dobro dok ne lezimo i ne žderemo nepotrebno i da su nam bebice zdrave i aktivne.. Nemoj da te bude strah, sve ce biti kako treba 😁

ms_3197
    26. Siječanj 2019. 14:28

Mjehuric jesi uzimali bodi dugih ili kratkih rukava? Ja sam isto skroz zbunjena oko robice 🤦🏼‍♀️ 
    I da cure ako je velicina 50/56 da li je to onda vise 50 ili 56 😂 znam da je skroz glupo pitanje. Dobila sam nesto robice i imam stvarno puno bodija 50/56 i samo 56, pa ne znam da li da uopce uzimam par bodija koji su bas 50. Ti 50/56 su bas maleni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.