Cure koje ste već radile anomaly scan, treba li se za to posebno naručivati ili samo dođemo pa čekamo kao kod kombiniranog? Planiram u petrovu ići pa ak je ko tamo već bio ;)
Ja sam bila u petrovoj moras se naručiti i pripremi se na cekanje😊
Joj Kristina bas ti hvala 🙈 ja se nimalo ne osjecam “fit” 😂😂 stomak mi je bas naglo narastao
Andreaam vjeruj mi nisam ni ja znala sta su tutice dok nisam krenula u istrazivanje i kupovinu 😂
Pa da imate jos vremena. Meni bas vrijeme nekako leti, vec sam u 25.tom tjednu 🙈
Iako smo mi vecinu toga kupili u 1.om mjesecu dok su bila velika snizenja, sad jos robice nesto i meni stvari z bolnicu i spremni smo 😄
Ms, na istom smo sad. Robica spremna i jos fale stvari za bolnicu, i ja planiram sve to zavrsiti oko 30og tjedna jer vrijeme stvarno leti, ja odjednom vidim da je pupa veliki, a i ova bebica je na uzv od pocetka veca. I ja imam spremnih bodica dugih i kratkih rukava, tutica sa i bez rukava, hlacica i majica pa cemo vidjeti kako ide s time, vazno mi je za prvih mjesec ili dva pa cemo dalje kupovati kako zatreba.
Nama je na svakom uzvu curka manja za jedno 4-5 dana, ali nisu pomicali termin. Al ja se nadam da necemo preko termina 11.5. Jer ne mogu docekati da stigne 😍 🙈 da stvarno leti, ja sam jos uvijek na faksu tako da ce mi proletiti vrijeme do 5.tog mjeseca.
Mame, sto god kupovale, nemojte da se oblaci preko glave;) i naravno, provjerite da je 100% pamuk. Također, ja bih uvijek ispod tutice obukla bodi kratkih rukava, i inače mislim da su potrebni u svako doba, jer su idealni za dvoslojno odijevanje. Obično je prevruće u bodiju dugih rukava plus još jedan sloj.
Ms, nasa curka je za tjedan veca ali opet sve u okviru dva tjedna ne utice pretjerano kad znas da je porod u terminu sve od 38 do 42 tjedna.
Ja sam bodice dugih rukava pripremila zbog tutica koje su bez rukava da kombinujemo.
Hihi u potpuno se sluem sa andreaam jer da noste stavile slike tutice ni ja ne bih znala sto je to. Tako da i ja, isto kao i ona, jedva cekam da dodjem u vase tjedne da mogu piceti gustati u kupovanju male slatke robice i tutica 😍☺️
Tako sam i ja mislila, ako je tutica bez rukava onda bodi dugih rukava i ako je tutica dugih rukava onda bodi ispor kratkih rukava. Kombinirat cemo svasta dok ne nademo sto nam odgovara. Da nam nije ni vruce ni hladno 😊
Ja imam problem sa stitnjacom, rekao mi da je malo poviseno nista puno, al dao mi po pol tablete ujutro na taste, al posto imam problem sa gastritisom ne mogu pit na taste
Sortiraj odgovore
Najstariji