Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    25. Siječanj 2019. 16:05

Bulbi91

Semyzg31

Bulbi91

Mislim da cemo mi definitivno morati nabaviti maramu ili nosiljku jer smo na 5.katu bez lifta🙈…
    Nama stigao paketic sebamed i uriage 😍…bas sam se iznenadila da su nam toliko toga poslali…

Gdje si se prijavila za sebamed?

Na fejsu im poslala upit…jako brzo su poslali paketic…oni su ocito ista firma kao o uriage jer je sve stiglo u jednom paketicu😁…

Od uriage sam i ja dobila al nisam znala da i oni dijele bas cu im ppslat upit tnx

• Lanchi_Zg
    25. Siječanj 2019. 16:06

Ja sam za, iako sam već mama o nošenju nemam pojma, a zaista bih htjela znati ;) evo vezano za temu od jučer članak s ovog portala https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/simptomi-u-trudnoci-koje-ne-smijete-ignorirati-9

Bulbi91
    25. Siječanj 2019. 16:18

samy_lo

Bulbi91

Mislim da cemo mi definitivno morati nabaviti maramu ili nosiljku jer smo na 5.katu bez lifta🙈…
    Nama stigao paketic sebamed i uriage 😍…bas sam se iznenadila da su nam toliko toga poslali…

Koliko kosta taj paketic?

Ne kosta nista...to su uzorci koje dijele ,samo ih treba traziti😀

tratinčica_maslačak
    25. Siječanj 2019. 16:47

OhSoBoho

Prijavljujem curicu za tablicu ;)
    Bili smo na pregledu, sve je super.

Cestitke na curki  

Bulbi91
    25. Siječanj 2019. 16:51

tratinčica_maslačak

OhSoBoho

Prijavljujem curicu za tablicu ;)
    Bili smo na pregledu, sve je super.

Cestitke na curki

I ja se pridruzujem cestitkama😍

AnnaLanna
    25. Siječanj 2019. 17:45

Embarasada

Sad vidim da pišeš da se ne smije šumeći… meni su u ljekarni baš dali taj u prahu koji se pomiješa s vodom :/

Ja sam pila taj lekadol u prahu i rečeno mi je da se smije u trudnoći piti

• Lanchi_Zg
    25. Siječanj 2019. 17:49

Cestitke na curici!!! 

Hipo
    25. Siječanj 2019. 18:09

OhSoBoho cestitke na curici

• samy_lo
    25. Siječanj 2019. 18:46

Bulbi91

samy_lo

Bulbi91

Koliko kosta taj paketic?

Ne kosta nista…to su uzorci koje dijele ,samo ih treba traziti😀

Mozes li mi reci kako si napisala poruku im da i ja trazim

• anabli
    25. Siječanj 2019. 18:53

Zenice drage, sorry sta upadam s pitanjem.. je li ima koja iskustva s elektricnom izdajalicom? Gledala sam Avent-ovu i od Tommee Tippee, pa bih voljela cuti iskustva... Hvala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.