Mislim da cemo mi definitivno morati nabaviti maramu ili nosiljku jer smo na 5.katu bez lifta🙈…
Nama stigao paketic sebamed i uriage 😍…bas sam se iznenadila da su nam toliko toga poslali…
Gdje si se prijavila za sebamed?
Na fejsu im poslala upit…jako brzo su poslali paketic…oni su ocito ista firma kao o uriage jer je sve stiglo u jednom paketicu😁…
Od uriage sam i ja dobila al nisam znala da i oni dijele bas cu im ppslat upit tnx
Ja sam za, iako sam već mama o nošenju nemam pojma, a zaista bih htjela znati ;) evo vezano za temu od jučer članak s ovog portala https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/simptomi-u-trudnoci-koje-ne-smijete-ignorirati-9
Mislim da cemo mi definitivno morati nabaviti maramu ili nosiljku jer smo na 5.katu bez lifta🙈…
Nama stigao paketic sebamed i uriage 😍…bas sam se iznenadila da su nam toliko toga poslali…
Koliko kosta taj paketic?
Ne kosta nista...to su uzorci koje dijele ,samo ih treba traziti😀
Prijavljujem curicu za tablicu ;)
Bili smo na pregledu, sve je super.
Cestitke na curki
Prijavljujem curicu za tablicu ;)
Bili smo na pregledu, sve je super.
Cestitke na curki
I ja se pridruzujem cestitkama😍
Sad vidim da pišeš da se ne smije šumeći… meni su u ljekarni baš dali taj u prahu koji se pomiješa s vodom :/
Ja sam pila taj lekadol u prahu i rečeno mi je da se smije u trudnoći piti
Koliko kosta taj paketic?
Ne kosta nista…to su uzorci koje dijele ,samo ih treba traziti😀
Mozes li mi reci kako si napisala poruku im da i ja trazim
Zenice drage, sorry sta upadam s pitanjem.. je li ima koja iskustva s elektricnom izdajalicom? Gledala sam Avent-ovu i od Tommee Tippee, pa bih voljela cuti iskustva... Hvala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji