Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    26. Siječanj 2019. 14:28

Jaooo😍😍😍 kako smo super ovako trbusate🤗🤗🤗a kad se sjetim pocetka🤣🤣🤣samo sam cekala kada ce poceti da se vidi..a vidi ga sada..ni 1 jaknu ne mogu zakopcati☺😁😂😂

• Dagy1
    26. Siječanj 2019. 14:29

mjehuric

Dagy1 predivna siiii🤗🤗🤗..meni se ljudi sokiraju kada me pitaju koliko jos,i ja kazem 5 mj..a vilica im do poda ispadne 😂😂😂

hahaha, za mene misle da sam u 6mj, a ja u 4.. Al bas mi je super tako, jedva sam čekala da mi trbuh naraste 😁

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 14:34

ms_3197

Mjehuric jesi uzimali bodi dugih ili kratkih rukava? Ja sam isto skroz zbunjena oko robice 🤦🏼‍♀️
    I da cure ako je velicina 50/56 da li je to onda vise 50 ili 56 😂 znam da je skroz glupo pitanje. Dobila sam nesto robice i imam stvarno puno bodija 50/56 i samo 56, pa ne znam da li da uopce uzimam par bodija koji su bas 50. Ti 50/56 su bas maleni.

Ja sam uzimala dugih rukava,posto racunam termin mi je 6.5.to je pocetak 5mj,jos uvijek moze biti hladno tj.za duge rukave😑😑..ja sam cula ako su iz lidla i ako pise 50/56 da je to 56 br.😂😂😂..vecinom..hahaha..sada cu cekati 3mj..da budem neki 33 ili 35tt da vidimo sta ce dr.reci ,koliki smo..i da procijeni bebu otprilike da znamo..😉😉

ms_3197
    26. Siječanj 2019. 14:44

Znaci onda cu morat uzeti i 50 🙈 nama su na sva tri uzva mjere bile dosta manje i dr je rekla da ce definitivno biti sitna bebica. Jedino ako odluci jako narasti pred kraj 🙈 takoder uzimam sve dugih rukava, termin mi je 11.5. I ovdje je uvijek hladno tako da. 

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 14:47

Ja nemam nista od 50,samo 56 i 62..ali me muci jer imam samo 3 hlacice 62 i 2 56 dali ce mi to biti dosta,jer imam body-a dosta,i tutica cisto 5 kom od te 2 velicine..😑😑 pa sam zbunjena..

ms_3197
    26. Siječanj 2019. 14:49

Ja cu definitivno prve dane samo tutice oblaciti barem dok pupak ne otpadne pa cu onda uvesti hlacice. Ja cu uzeti isto negdje oko 5 pari hlacica u 56 i 62 velicini. I 5 tutica u svakoj Velicini.
    Pa ako vidim da nam je malo uvijek mogu poslati nekoga da nam uzme jos. 

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 14:52

A onda s ovim sta imam za sada smo mirni😉😉..ma takk mislim i ja,najlakse je s tuticama😉😉..a ispod njih ide body i carapice,je tako??..Isusee😂😂😂osjecam se tako glupo,posto nista neznam..😑😑😥😥

ms_3197
    26. Siječanj 2019. 14:55

E to je i mene mucilo 😂 definitivno bodi ispod tutice ali mozda ipak kratki bodi da ne bi bilo prevruce, sve ovisi koliko je hladno, ali opet u kuci cemo grijat ako je hladno. Tj jesi uzela tutice dugih rukava ili one kao kombinezon? 😂 
    Ja cu oblacit carapice samo ako nema tutica one kao vec nogice ako me kuzis 😂 ili ako primjetimnda su nogice i dalje hladne i uz to

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 15:02

Ahhahah 😂😂😂 to sam i ja mislila da uzmem bar par tih bodija s kratkim rukavima za ispod tutice..tutice sam uzimala one klasicne dugih rukava..bit ce mu i pidzamica i tutica 😂😂😂dok ne pocnemo vani da malo bolje vidimo kako i sta..svi vicu puno ke toga,ne treba toliko,prerasti ce..a mene strah nek ga presvucem 3x i da se popiski ili pokaka sta da na ruke perem 😂😂😂za dr dan nemam mu sta stavitj vise😑😑😑

mjehuric
    26. Siječanj 2019. 15:03

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.