Molim iskusne mame da nam pomognu🤣🤣🤣meni i ms 3197😂😂😂😎😎😎..koje smo u istim problemima😂😂😱😱😱..idem si sada pisati u bilkeznicu sta nam i treba popis za bebu,bolnicu i sve🤗🤗🤗..da ne kupujem napamet😉😉
Pa da i ja mislim da te tutice/pidame za prve dane si nekako najudobnije i Jednostavnije makar ih stalno nosili.
Hlacice ce im smetati dok ne otpadne pupak jer je bas nekako u toj ravnini. Poslije onda cemo se sredivati😄
Takoder, mislim da treba koji vise jer bas to sta ako promoci ili pobjegne iz pelene 😂 nije da cu bas biti master u pelenama i vjerujem da ce biti svega 😂
Ja se isto osjecaj nekad tako glupavo po pitanju toga, al vjerujem da cemo naucti sve kad dodu bebice.
Ja sam se isto sad uhvatila toga. Pisem sta imamo koliko kom i sto jos moramo uzeti 😄😂 ja sve imam napismeno i moram biti pripremljena na sve unaprijed.
Ja cu to za bolnicu isto sve uskoro kupovati. Ovdje savjetiju da do 30tog tjedna imamo sve spremno za ne daj Boze. Pa eto proletit ce tako brzo i tih par tjedana.
Ma ja sam jucer malo pokupovala ,jer su popusti i iskoristila sta sam bila u velikim centrima😎😎..jer kod nas nema tu..ja cu u 30tt poceti spremati i kupovati sve..ama bas sve..ceka nas i farbanje stana i ciscenje..i nakon toga ide kupovina svega..i kasnije u 34tt i nadalje pranje robice i peglanje..i te zadnje pripreme ..i da sam na miru zadnjih mj.dana..
Mjehurić baš si super 😁
Dagy,predivna si,I busica.. Ja iskreno bi ti fala negdje 25 tjedan
Mjehurić baš si super 😁
Hvala tiiii😍😍😍🤗🤗🤗malo smo nakupili kg ali bas nas briga..pa ja nisam vjezbala prije trudnoce,sada prakticiram samo setnje..ali uvijek sam u nekom muvingu,od 7 dana 2 sam doma,ovo ostalo stalno negdje nesto..malo me strah nakupljanja kg,posto ja imam i problema sa stitnjacom,i pred 3-4 god se mucila i skinula 15kg,zato me malo strah sada..ali nadam se i vjerujem da ce biti sve dobro pa tako i kg..🙂
Mjehuric I ti si prekrasna mamica
Ja gledam sta su vam te tutice, sreca objavile ste sliku 😂😂😂 jedva cekam da dodjem u vase tjedne pa da iste muke mucim ☺ ovako mi je jos rano za bilo kakvu kupovinu
Evo i nas, danas tocno 25tj 🙈
Cure bas ste slatke i super vam je buša 😍😍
Kako si fitt ,svaka cast.. Nikad nebi pomislila da vec 25 tj,heh..
Mjehurić baš si super 😁
Dagy,predivna si,I busica.. Ja iskreno bi ti fala negdje 25 tjedan
Hvala ti Kristina 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji