Prijavljujem curicu za tablicu ;)
Bili smo na pregledu, sve je super.
Supeeer draga,BA's mi Drago..da je sve kako treba I da znas sta nosis :-) pusaaa
Evo kako trenutno izgleda. Ako sam nekome nesto fulala nemojte se uvrijediti nego javite da ispravim 😅
Ostale cu dodati veceras, odnosno kasnije kako se budete javljali…
Super tablica, odlicno igleda
Supeeer ti tablica,ipak ozivjela :-) Ksilofon,posto nisam bila prisutna 1mj. Nadam se da zasluzujem biti na tablici hehehe.. Ako ne shvatit cu :-) Kristina-39.zg. Vidjet cemo pusa svima
Jutro trudnice... Probudim se, mokri kužić na prsima i na krevetu kak sam bočno spavala... Zar već stiglo mlijeko? Hmmmm 🤔
Jutro curke, nije me bilo neko vrijeme :/
Odradila sam nalaze krvi i urina i sve je sasvim u redu! Još hormone štitnjače i onda na pregled, jedva čekam!
Odradila sam i smrtni slučaj u obitelji ☹️ Tu sam izgubila dvije kile oko toga svega. Vjerojatno će doktor biti zadovoljan jer sam na dijeti. No, ja imam osjećaj da ne trebam ništa posebno paziti jer mi je muka na samu pomisao na slatko i odmah kile stoje ili idu dolje, hvala Bogu.
Prijavljujem se i za tablicu s terminom 30.8. ☺️
Pozdrav svima!
Joj cure, bas ste me rastuzile s vasim pricama. Zao mi je sto ste to prosle. :( mislim da beba to sve osjeca, ali da su jako male sanse da im to naudi. Stres i patnja je nazalost sastavni dio zivota.
Lavandice bitno da je sada sve ok. Bojim sw da ja ni ne bi znala prepoznati plodnu vodu..
Nisam vam se pohvalila, pocela sam osjecati bebu.. mislim da sam ju krenula osjecati prije nekih tjedan i pol, ali nisam kuzila. Sad vec lijepo lupka, migu tocno raspoznati, pogotovo jucer i danas. Tako sam sretna kad nesto osjetim i onda cekam kad ce ponovno lupkati. Cini mi se da se nekako najvise javlja poslije rucka i kave, nadam se da joj se svida sto jedem i da nije ljuta sto mama popije malo bijele kave…
Bokic trantincice.. Vidim da se mucis sa pitanjem,dal beba nakon klope kad se puno javi dal opravdava kaj popile I pojele ili ne hehehe.. Ja jucer vani jela cevape I u toku klope BA's se puno ritala,heh sad dal zbog srece kaj jela ili ne heh.. Kaj mislis??? Ja se nadam da od zadovoljstva heh pusaaa
Zenice drage, sorry sta upadam s pitanjem.. je li ima koja iskustva s elektricnom izdajalicom? Gledala sam Avent-ovu i od Tommee Tippee, pa bih voljela cuti iskustva… Hvala :)
Hej, jel te smijem pitati zašto planiraš izdajati?
Ja sam po potrebi ručno izdajala, iako za to zapravo i nema potrebe ako bebu dojiš na zahtjev, ali brdo mojih cura ima aventovu električnu i sve su zadovoljne :)
Twinsi nam stizu za 20ak dana, pa ce mi svakako trebati za rodiliste jer budu smjesteni na neonatologiji a mame mogu dnevno sat vremena biti s njima, ostalo im se dostavlja izdojeno mlijeko. A s prvim malim sam se i ja povremeno rucno izdajala, sjecam se samo da su me ruke boljele..
Avent je i meni nekako blizi i poznatiji, a za ove TT sam tek saznala..
Anabli, twinsi
Onda mi je potpuno jasno zašto izdajanje :)
Sretno!!!!
Anabli imas na fejsu grupu mame izdajalice. Ja imam i rucnu i električnu od aventa. U prvoj sam koristila samo nekad rucnu. A električnu imam od sestre. Njoj bila dobra. Cula sam da su tt za vece grudi. Bilo bi dobro kad bi mogla negdje isprobati prije kupnje
Super, hvala ti puno
Lavandica ajde super, bas mi je drago da ti je bolje.
Evo i mene su uhvatile gljivice, poludila sam 😫😫 uvijek me uhvate nakon antibiotike🤦🏼♀️ Odmah sam danas izbacila kruh i slatko, i pocela s jogurtom i kremom 😄 jogurt stvarno pomaze..
nadam se da cu ih se rijesiti brzo. Neki kazu da ih se jako tesko rijesiti u trudnoci..
Ma nemoj meni govorit.. luda sam od njih. Mislim da cu ih se rjesit s porodom tek. Nisam sad par dana mazala kefir, al cu pocet opet
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji