Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    25. Siječanj 2019. 14:41

Bulbi91

Mislim da cemo mi definitivno morati nabaviti maramu ili nosiljku jer smo na 5.katu bez lifta🙈…
    Nama stigao paketic sebamed i uriage 😍…bas sam se iznenadila da su nam toliko toga poslali…

Gdje si se prijavila za sebamed? 

Bulbi91
    25. Siječanj 2019. 14:55

Semyzg31

Bulbi91

Mislim da cemo mi definitivno morati nabaviti maramu ili nosiljku jer smo na 5.katu bez lifta🙈…
    Nama stigao paketic sebamed i uriage 😍…bas sam se iznenadila da su nam toliko toga poslali…

Gdje si se prijavila za sebamed?

Na fejsu im poslala upit...jako brzo su poslali paketic...oni su ocito ista firma kao o uriage jer je sve stiglo u jednom paketicu😁...

• Lanchi_Zg
    25. Siječanj 2019. 15:19

I na bi isto na bebonosecu kavu ;))

• Lanchi_Zg
    25. Siječanj 2019. 15:19

I ja isto ❤️

25. Siječanj 2019. 15:29

andreaam baš ti je veliki bušek... Meni se još ništa ne vidi... Čak mislim da sam više bila naduta na početku T... Još nisam dobila ništa kila... Ne znam što bi ti preporučila za nadutost osim probiotika, meni su super, pijem svaki dan... 

samy_lo čestitam, još je to rano, za dva tj će ti se sve puno bolje vidjeti... Meni se sa 6+0 vidjelo srćeko kako kuca... Mislim da za drugu bebu neću ići tako rano na uzv jer sam se samo stresirala i brinula bzvze... 

OhSoBoho
    25. Siječanj 2019. 15:30

Prijavljujem curicu za tablicu ;) 
    Bili smo na pregledu,  sve je super. 

• babyq
    25. Siječanj 2019. 15:50

U ja bih isto na bebonosecu kavu.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Ofnica
    25. Siječanj 2019. 15:53

Lanchi_Zg

I na bi isto na bebonosecu kavu ;))

Možemo se dogovoriti nekad pa odemo skupa. Ja planiram tek malo kasnije, tamo na proljeće, krajem 4., početkom 5.mj recimo. Mislim da se ti sastanci održavaju svaki vikend, obično nedjeljom prijepodne...u zadnje vrijeme lokacija je na Vrbanima u jednom dječjem klubu. Fora, znam neke cure koje su bile i vele da je odlično.

Ofnica
    25. Siječanj 2019. 15:54

OhSoBoho

Prijavljujem curicu za tablicu ;)
    Bili smo na pregledu, sve je super.

Wow super!! Čestitam! 

• samy_lo
    25. Siječanj 2019. 16:05

Bulbi91

Koliko kosta taj paketic?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.