Kada mogu na 4d? Za 3 tjedna idem na pregled. Tada cu biti 23, ali gin nije nista spominjao?
Ja isla na 19+4, sve se lijepo vidjelo, muz i ja smo bas uzivali jer istovremeno na ekranu vidis cijelu bebu kako izvodi predivne stvarcice.
Zdravo zenee ja sam 12 punih sedmica sutra, krajem februara idem na pregled gdje cu biti 16+4 da li mogu ocekivati da nam kazu da li je djecak ili djevojcica bas smo uzbudjeni i jedva cekamo cuti ☺️☺️ Kada ste vi saznali
Ja sam bila 16+3 kad mi je rekao spol. Iako rekao je da to jos nije 100% sigurno i da cemo na iducem pregledu bolje vidit
Kada mogu na 4d? Za 3 tjedna idem na pregled. Tada cu biti 23, ali gin nije nista spominjao?
Prije dva tjedna sam zvala u Sunce da se narucim pa su mi rekli da ih nazovem za dva tjedna i da me budu onda narucili za onaj tjedan dok budem 24.tt jer da oni u tom tjednu rade 4D, kao najbolje se vidi. U ponedjeljak imam pregled kod svojeg ginekologa i poslije budem zvala u Sunce da se narucim na pregled onaj zadnji tjedan u 1.mj.
Zdravo zenee ja sam 12 punih sedmica sutra, krajem februara idem na pregled gdje cu biti 16+4 da li mogu ocekivati da nam kazu da li je djecak ili djevojcica bas smo uzbudjeni i jedva cekamo cuti ☺️☺️ Kada ste vi saznali
Mi u 12.tt saznali da je decko!
Nama u 17. Tjednu nije znala reci spol. Pa se nadam da ce na iducem pregledu 30.1. Al neke curke su saznale puno ranije pa je to sve individualno... zavisi kako se beba namjesti.
Sto se tice farbanja, ja sam se cim sam usla u drugo tromjesecje. Neki kazu da se nebi smijelo uopce, neki da to nista ne smeta bebi a neki kazu da bi bilo dobro izbjegavati u prvom tromjesecju. Pa ga sad znaj.
Ja se bojim iz smedeg u plavo i imala sam grozan izrast i jednostavno vise nisam mogla tako na posao. Ali pokusat cu smanjiti broj farbanja u trudnoci na cim manji broj. Osobno mislim da je to premala kolicina kemikalija da bi kroz kozu doprijela do bebe i nastetila joj nekako.
Ja samo u trudnoći radim pramenove a ne farbam se.
Sta se tice spola potvrdili su mi u 20 tjednu.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Znaci ne znamo da li je stetno ili ne.. i ja se bojam iz smede u plavo i dosla sam do toga da se vise ne mogu vidjet koliki izrast imam. Imala sam izrast vec kad sam se narucila na pramenove, al sam saznala onda da sam trudna, pa sam odustala, tako da je sad poprilicno velik. Spomenule ste balayage-to mi zvuci primamljivo, al mislim i da su sad vec i boje blaze nego sti su bile prije 10 god 😅
Ja se bojam jer imam fkt previše sijedih. Voljela bih da nije tako, ali ništa drugo nezdravo ne prakticiram, a i boje koje se prodaju i proizvode u EU zbilja prolaze hrpu provjera i sadrže samo odobrene sastojke, a lista tih sastojaka je sve manja i manja.
Žene pitanje za sve vas. Imam jednu situaciju pa me zanima vaše mišljenje, pošto mi je ovo prva trudnoća, te kako bi VI postupile.
Uglavnom, maloprije sam dobila poziv za rođendan od jako dobrog prijatelja, i dvoumim se dali da idem ili ne.. Naime radi se o tome da ce se rođendan održati u jednoj maloj drvenoj kućici, u kojoj ce se nalaziti najmanje 15 ljudi. Problem je u tome što apsolutno svi puše, ne samo cigarete, bit ce tu sigurno i trave. Ja sam oduvijek nepušac, ali dim mi nije smetao naravno sve do sada, kada ne mislim samo na sebe..
E SAD, glavno pitanje je, dali mislite da je bolje da izbjegnem, ili odem samo na sat vremena? Ja osobno nebi išla, jer se bojim da ne nastetim bebi, a i znam da se nebi dobro osjećala nakon sto sam boravila u dimu. Mislite li da pretjerujem, i kako bi VI postupile?
Sortiraj odgovore
Najstariji