Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    18. Siječanj 2019. 18:24

sissi

Imam i ja pitanje za vas! Da li se moze bojati kosu, stavljat pramenove? Znam da kao nije dobro prva 3 mjeseca, a kasnije? Neko kaze da, neko ne.. koliko je stetno? Da li mozda neka od vas zna nesto vise o tome?

I mene to zanima i super da si mi napomenula jer to planiram pitati ginekologa na pregledu. Vecina kaze kako ne valja farbanje jer dodiruje tjeme jedino neke prirodne farbe koje su dosta skupe. Pramenovi navodno manje stete jer se ne rade od tjemena

Hipo
    18. Siječanj 2019. 18:35

Ja ne bojam kosu za sad. Kad sam usla u drugo tromjesecje, obojala nekom prirodnom iz dma i nista se nije primilo. Nakon toga sam odlucila ne bojati do pred kraj trudnoce. Obojat cu prije nego trebam roditi da se malo sredim dok beba dode 🙂 Racunam da jedno bojanje ne moze stetiti ako je uopce stetno

ms_3197
    18. Siječanj 2019. 18:36

Lavandica evo ide na bolje kazu da je upala ili zuci ili bubrega, trebala bi na snimanje, ali ne mogu na ct pa su rekli dokle god antibiotici pomazu i bolje je vjerojatno je samo upala, a ne  bubrezni kamenci ili zucni.
    Moram i danas ostati u bolnici jer me uhvatilo uzasno povracanje jutros pa dehidrirala, sada sam bolje. 
    Ma joj bas je smotan 😂 cak su se i cure u sobi smijale kad su vidjela torbu od laptopa, sreca nije mala 😂

ms_3197
    18. Siječanj 2019. 18:38

Cure ja sada idem na wc, stanem pred ogledalo tek ono na pidzami i potkusulji dva bijelo/zuta kruzica na podrucju grudi. Je li moguce da je to vec mlijeko ovako rano? Iako nema sto drugo biti 🙈

Hipo
    18. Siječanj 2019. 18:41

ms_3197

Cure ja sada idem na wc, stanem pred ogledalo tek ono na pidzami i potkusulji dva bijelo/zuta kruzica na podrucju grudi. Je li moguce da je to vec mlijeko ovako rano? Iako nema sto drugo biti 🙈

Citala sam da se to moze pojaviti 🤗 

• Embarasada
    18. Siječanj 2019. 18:42

andreaam

sissi

Imam i ja pitanje za vas! Da li se moze bojati kosu, stavljat pramenove? Znam da kao nije dobro prva 3 mjeseca, a kasnije? Neko kaze da, neko ne.. koliko je stetno? Da li mozda neka od vas zna nesto vise o tome?

I mene to zanima i super da si mi napomenula jer to planiram pitati ginekologa na pregledu. Vecina kaze kako ne valja farbanje jer dodiruje tjeme jedino neke prirodne farbe koje su dosta skupe. Pramenovi navodno manje stete jer se ne rade od tjemena

Vidjela sam da Kuća četki u Zg ima neke prirodne boje koje su za trudnice. Ne znam detalje o salonu, ni cijenu, samo sam slučajno na to naletila....
    Možeš i zamoliti da ti ne ide od korjena nego balayage...
    Ja imam balayage od prije skoro godinu dana, izgleda čak ok, i ne planiram se bojati u trudnoći jer nije hitno :) da imam sijede vjer bi se obojala u 2.tromjesecju .

ms_3197
    18. Siječanj 2019. 18:44

I kad stisnem grudi ide to polako 🙈 ne mogu vjerovati da je doslo tako rano. 

• Embarasada
    18. Siječanj 2019. 18:45

Bulbi91

Embarasada

Cure, šta bi mogla uzeti za neku početak prehlade, gripe??
    Boli me grlo i baš se loše osjećam… :/

Meda,limuna i čaja za početak…u slučaju temperature lupocet…

Rokam čaja s medom i limunom na litre :)
    Temp mi je bila 37.5, popila sam šumeci lekadol koji ima i c vitamin, to su mi preporučili u ljekarni, i isla pastile za grlo. 
    Valjda se neće pogoršati stanje, već mi je i ovako veselo 🙄

• Embarasada
    18. Siječanj 2019. 18:50

ms_3197

I kad stisnem grudi ide to polako 🙈 ne mogu vjerovati da je doslo tako rano.

Citala sam negdje da se može pojaviti dosta rano. Pisalo je da ne treba trgati krstice slučajno nego samo blazinicom potapkati s vodom ili uljem, ali vjerujem da će ti otići u tuširanju.
    Također je pisalo da ako se nekome ne pojavi uopće tijekom trudnoće da nije povezano s tim da li ćeš imati manje mlijeka kasnije ili moći lakše dojiti...da je sve od žene do žene. Kao i sve u trudnoći 😊

18. Siječanj 2019. 18:52

sissi

stavljam pramenove, u trudnoći sam stavila prvi put na samom početku (krajem 9. mj), bila sam 5. tt jer je šogorica imala svadbu, a meni izrast bio grozan. i ponovo sam bila prije božića taman (negdje 18. tt), pramenove mi ne stavlja od tjemena tak da boja baš ne dolazi u doticaj s kožom pa je to bolje nego cijelo bojanje kose. a i stavljala sam pramenove jer sam radila i nisam mogla tak neuredna u školu kak god. a sad kak sam doma, mislim da budem pričekala 4. mj negdje, taman koji tjedan prije poroda i opet otišla da sam onda mirna opet par mjeseci dok se beba rodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.