Ja sam evo 6 tjednu..pocele mucnine..sta god pomirisem povraca mi se..zadnja 3 dana sam sigurno izgubila puno kg..jednostavno nemogu nista jest a zeludac prazan..ima li ko takvo iskustvo?
uf, i mene muči ta trudnička odjeća.. u dućanima tipa mama nova imaju jako loš izbor a sve im je preskupo. Meni se trbuh sad već baš lijepo vidi, ide prema naprijed, sa strane sam skroz tanka pa netko možda ne bi ništa ni skužio da gleda odostraga. A ako ću raditi do kraja kako planiram onda mi definitivno treba nešto dovoljno lijepe odjeće. Što se majica tiče zasad mi prolaze ove stare, ali s hlačama sam zbilja tanka.
Bila sam neki dan u h&m i uzela si dva ona grudnjaka za dojenje, veličinu koja mi sada pristaje. i odlični su, napokon me ništa više ne žulja. uzela sam i dvije majce po 70 kn, recimo da su dovoljno pristojne za na posao. i na kraju sam išla isprobavat hlače, e tu sam se zeznula jer sam si uzela premale brojeve.. a kad sam to sve napokon isprobala stvarno više nisam imala snage vraćat se po veće brojeve pa ponovno u kabinu... tako da sam odustala, ali cijene mi se čine čak ok, oko 200 kn za hlače, ne dajem ni inače manje. Problem je u tome što mi sad najednom treba puno toga pa je veliki trošak odjednom, a realno, nosit ću par mjeseci i onda će stajati u ormaru kasnije. Tako da je to malo bed.
Išla sam i u lidl jučer poslije posla po te famozne tajice, ali naravno već je sve bilo pograbljeno. Bilo je samo par traperica broj 36 i 38, a meni to premalo.. Kak me hormoni pucaju, skoro sam se od razočaranja rasplakala... ;)
Ms, baš sam se nasmijala za torbu za laptop.. Meni je to zapravo baš slatko, naši budući tatice se toliko brinu za nas i naše bebe da se u takvim stresnim situacijama jednostavno pogube... :)
Ja si planiram uskoro preko asosa naručiti dosta toga iz njihove maternity linije, izbor je stvarno super, materijali nelosi, a cijene, naravno kako sto, ima i stvari koje su manje od 10 funti. Inače s hm-om imam super iskustva sve trudnicko sam zbilja iznosila, i haljine i hlače i majice, nosit ću i u ovoj trudnoći i dodatno si kupiti još barem neki komad. I sve je preudobno.
Ja jucer stigla u bolnicu pitam sestru tamo dal sam dobro dosla, ona meni veli dada dobro si dosla jedni pricekaj, i tako sam ujutro od 8 do pol 13h cekala na pregled koji je bil krivi jer glupa doktorica krivo procitala😡😡 a uputnicu za ono sto sam imala mi uzela i nije htjela vratit.
Ja pravo trudnicko kupujem hlace, tajice i najlonke. Majica imam dosta koje su mi siroke jer takve volim i za sad mi stomak staje u njih. Kupila sam nekoliko haljina koje nisu trudnicke pa ce dobro posluziti i nakon poroda a sad lijepo izgledaju na meni.
Dosta smo slicne, nismo se bas udebljale, a i navika kod spavanja nam je slicno. Vecinom pokusavamo spavati na boku, a stedimo trbuh. Cak i vitamine pijemo sve slicno.. ja sam jedino dobila i zeljezo i vitamin c. Hvala sto ste pisale, volim doc ovdje pa citati. Ali TORBA ZA LAPTOP hahahhahhahaha. Bar ces imato sta pricati. Kako si ti? Kako je u bolnici?
Stize nam Mihael ♡
Hoce li mi neko objasniti kako da dodam u potpis ovaj ticker,napravila sam ga,ali sta da uradim da bi bio slikovno prikazan ovdje :)
samy, dok sve napraviš i upišeš podatke, na kraju imaš forums, klikneš na to i onda klikni na pseudo html i taj link koji ti se pokaže kopiraj u svoj potpis na forumu….
evo slike da vidiš
Hvala :)
Ne znam ima li jos koja da se ovako osjeca al ja ko da nisam trudna. Skoro sve tegobe su prestale jedino me ponekad kiselina muci. Osjetim malu nelagodu u kukovima jer sam se udebljala pa nisam vise tako okretna kao prije. Dok sam povracala znala sam da je sve ok. Ovako ne osjetim jos bebu a i simptomi pobjegli. Do 2.mj ucrvat se od nervoze 😂
Cure, šta bi mogla uzeti za neku početak prehlade, gripe??
Boli me grlo i baš se loše osjećam... :/
Ne znam ima li jos koja da se ovako osjeca al ja ko da nisam trudna. Skoro sve tegobe su prestale jedino me ponekad kiselina muci. Osjetim malu nelagodu u kukovima jer sam se udebljala pa nisam vise tako okretna kao prije. Dok sam povracala znala sam da je sve ok. Ovako ne osjetim jos bebu a i simptomi pobjegli. Do 2.mj ucrvat se od nervoze 😂
Ja sam s 9 tj ostala bez simptoma i otišla u srijedu na UZV, sve bilo super. Kaže dr da nema pravila. Ne brini.također, opet imam mučnine tako da očekuj da se možda simptomi vrate.
Sortiraj odgovore
Najstariji