Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    18. Siječanj 2019. 18:55

Ja se isto planiram obojati tj staviti pramenove par tjedana prije poroda, tako da mi duze traje, poslije tko zna kad cu uhvatiti vremena. 😊
    Sad trenutno imam izrast, ali moze pricekati jos malo. 😄

• samy_lo
    18. Siječanj 2019. 18:59

Meni trudnoca dobro dodje za oporavak kose.Farbati se necu do samog kraja,uraditi neki ombre ili slicno.Da na nesto licim :D

Assia
    18. Siječanj 2019. 19:05

Što se tiče farbanja, ja imam nekoliko sijedih koje se baš jako vide tako da mi je farbanje obavezno bar jednom mjesečno. I prije nego što sam ostala trudna pitala sam svoju ginekologicu mogu li nastaviti u trudnoći jer me to baš mučilo i rekla je da nema problema. Nešto sam i sama istraživala i ta količina kemikalija je zanemariva da bi naškodila prije svega nama, a bebi pogotovo. Sukladno tome, i dalje se farbam svaki mjesec i to bojom s amonijakom (jer mi je jedino te prekriju sijede).
    Tako da cure, bez grižnje savjesti možemo voditi računa o svom izgleda i tijekom trudnoće :)
    Uostalom, bez zadovoljne mame nema ni zadovoljne bebe 

Lavandica
    18. Siječanj 2019. 19:09

Kada mogu na 4d? Za 3 tjedna idem na pregled. Tada cu biti 23, ali gin nije nista spominjao?

Stize nam Mihael ♡

• ABC123
    18. Siječanj 2019. 19:12

Zdravo zenee ja sam 12 punih sedmica sutra, krajem februara idem na pregled gdje cu biti 16+4 da li mogu ocekivati da nam kazu da li je djecak ili djevojcica bas smo uzbudjeni i jedva cekamo cuti ☺️☺️ Kada ste vi saznali

ms_3197
    18. Siječanj 2019. 19:14

Ja sam saznala s 22 tj 😄😄

• Embarasada
    18. Siječanj 2019. 19:16

Boy♡

Kada mogu na 4d? Za 3 tjedna idem na pregled. Tada cu biti 23, ali gin nije nista spominjao?

Od 20. do 24.tj, piše na stranici od Harni.
    Evo detaljno http://www.poliklinika-harni.hr/Ultrazvuk-u-trudnoci.aspx

• Embarasada
    18. Siječanj 2019. 19:18

ABC123

Zdravo zenee ja sam 12 punih sedmica sutra, krajem februara idem na pregled gdje cu biti 16+4 da li mogu ocekivati da nam kazu da li je djecak ili djevojcica bas smo uzbudjeni i jedva cekamo cuti ☺️☺️ Kada ste vi saznali

Ja s 11 😁
    Sve ovisi kak se bebač namjesti. Neke cure ne saznaju ni nakon 20.i nekog...

• ABC123
    18. Siječanj 2019. 19:25

Znaci mogucee jee.. jedva cekamo da odemo 😍😍
    I kod mene takodjer izrastak na kosi ogroman ne znam ni sama kada se ofarbati i da li se ofrabati..

Mom_to_be22
    18. Siječanj 2019. 19:30

ABC123

Meni je s 12tt rekao da je dečkić, valjda nije falio.😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.