Ja se isto planiram obojati tj staviti pramenove par tjedana prije poroda, tako da mi duze traje, poslije tko zna kad cu uhvatiti vremena. 😊
Sad trenutno imam izrast, ali moze pricekati jos malo. 😄
Meni trudnoca dobro dodje za oporavak kose.Farbati se necu do samog kraja,uraditi neki ombre ili slicno.Da na nesto licim :D
Što se tiče farbanja, ja imam nekoliko sijedih koje se baš jako vide tako da mi je farbanje obavezno bar jednom mjesečno. I prije nego što sam ostala trudna pitala sam svoju ginekologicu mogu li nastaviti u trudnoći jer me to baš mučilo i rekla je da nema problema. Nešto sam i sama istraživala i ta količina kemikalija je zanemariva da bi naškodila prije svega nama, a bebi pogotovo. Sukladno tome, i dalje se farbam svaki mjesec i to bojom s amonijakom (jer mi je jedino te prekriju sijede).
Tako da cure, bez grižnje savjesti možemo voditi računa o svom izgleda i tijekom trudnoće :)
Uostalom, bez zadovoljne mame nema ni zadovoljne bebe
Kada mogu na 4d? Za 3 tjedna idem na pregled. Tada cu biti 23, ali gin nije nista spominjao?
Stize nam Mihael ♡
Zdravo zenee ja sam 12 punih sedmica sutra, krajem februara idem na pregled gdje cu biti 16+4 da li mogu ocekivati da nam kazu da li je djecak ili djevojcica bas smo uzbudjeni i jedva cekamo cuti ☺️☺️ Kada ste vi saznali
Kada mogu na 4d? Za 3 tjedna idem na pregled. Tada cu biti 23, ali gin nije nista spominjao?
Od 20. do 24.tj, piše na stranici od Harni.
Evo detaljno http://www.poliklinika-harni.hr/Ultrazvuk-u-trudnoci.aspx
Zdravo zenee ja sam 12 punih sedmica sutra, krajem februara idem na pregled gdje cu biti 16+4 da li mogu ocekivati da nam kazu da li je djecak ili djevojcica bas smo uzbudjeni i jedva cekamo cuti ☺️☺️ Kada ste vi saznali
Ja s 11 😁
Sve ovisi kak se bebač namjesti. Neke cure ne saznaju ni nakon 20.i nekog...
Znaci mogucee jee.. jedva cekamo da odemo 😍😍
I kod mene takodjer izrastak na kosi ogroman ne znam ni sama kada se ofarbati i da li se ofrabati..
Meni je s 12tt rekao da je dečkić, valjda nije falio.😂
Sortiraj odgovore
Najstariji