Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    18. Siječanj 2019. 14:27

Lanchi_Zg

andreaam

Ne znam ima li jos koja da se ovako osjeca al ja ko da nisam trudna. Skoro sve tegobe su prestale jedino me ponekad kiselina muci. Osjetim malu nelagodu u kukovima jer sam se udebljala pa nisam vise tako okretna kao prije. Dok sam povracala znala sam da je sve ok. Ovako ne osjetim jos bebu a i simptomi pobjegli. Do 2.mj ucrvat se od nervoze 😂

Ja sam s 9 tj ostala bez simptoma i otišla u srijedu na UZV, sve bilo super. Kaže dr da nema pravila. Ne brini.također, opet imam mučnine tako da očekuj da se možda simptomi vrate.

I ja mislim da je sve ok sve dok ne boli i nema krvi. Samo cekam da je podjem osjecati pa ce mi sve biti lakse. Osjetim da se maternica jos siri al mislim da se nije jos pomjerila prema gore jer i dalje idem u wc cesto 

andreaam
    18. Siječanj 2019. 14:34

Samo sto sam otipkala poruku trka u wc da povratim 😂😂 to mi je sto kukam da ne povracam

• samy_lo
    18. Siječanj 2019. 14:47

andreaam

Lanchi_Zg

andreaam

Ne znam ima li jos koja da se ovako osjeca al ja ko da nisam trudna. Skoro sve tegobe su prestale jedino me ponekad kiselina muci. Osjetim malu nelagodu u kukovima jer sam se udebljala pa nisam vise tako okretna kao prije. Dok sam povracala znala sam da je sve ok. Ovako ne osjetim jos bebu a i simptomi pobjegli. Do 2.mj ucrvat se od nervoze 😂

Ja sam s 9 tj ostala bez simptoma i otišla u srijedu na UZV, sve bilo super. Kaže dr da nema pravila. Ne brini.također, opet imam mučnine tako da očekuj da se možda simptomi vrate.

I ja mislim da je sve ok sve dok ne boli i nema krvi. Samo cekam da je podjem osjecati pa ce mi sve biti lakse. Osjetim da se maternica jos siri al mislim da se nije jos pomjerila prema gore jer i dalje idem u wc cesto

Andrea,ja u prethodnoj trudnoci,ni 1 jedinog simptoma osim stomaka.Jesam na pocetki trudnoce bila bolesna pa mi se smucilo i povratila i nikada vise.
    Sad cemo vidjeti.Tek sam 6 sedmica,a stalno idem piskiti i stalno sam gladna,i to je to.

Bulbi91
    18. Siječanj 2019. 14:49

Embarasada

Cure, šta bi mogla uzeti za neku početak prehlade, gripe??
    Boli me grlo i baš se loše osjećam… :/

Meda,limuna i čaja za početak...u slučaju temperature lupocet...

Župčica
    18. Siječanj 2019. 16:02

Drage moje... Da se malo javim.. Nadam se da ste sve dobro i da gurate ko i ja... Meni je u utorak pregled pa evo iscekivam.. Ali znam da je ok jer lupka maleni cesto😂😂
    Kako ste mi sve? 

Župčica
    18. Siječanj 2019. 16:11

Malo se vratih u rikverc... Ja pijem sad novalac i ok mi je... S robom sam se okomodala... Sestra i jetrva mi nesto dale a ja napala lidl i njihove hlace kad su dosle na prodaju... Ja sam zasad dobila 6 kg... 
    Ja sam bila jucer u Lidla i bilo je trudnickih hlaca tj reba svjetlijih i tamnih.. 100 kn su a odlicne... Tako ako vam je Lidl blizu pogledajte... Kupila sam i za bebaca tuticu, 2 bodica i 2 hlacice carapice i 2 seta posteljine.. Sve organski pamuk...

18. Siječanj 2019. 16:24

Pozzz trudnice 
    Evo da se i ja prikljucim...
    Danas nam je 14 tjedana, a termin po zm 19.7., po uzv nesto ranije... 
    Pijem duphaston radi hematoma na pocetku trudnoce, a od prenatala novalac po preporuci gin... 
    Nalazi su svi uredni...
    U pon idem na pregled, jedva cekam i nadam se da je sve okej... 
    Mi smo malo pratili akcije pa smo se vec opremili kolicima, a komodica za presvlacenje i krevetic su naruceni samo trebaju doci... ☺️

sissi
    18. Siječanj 2019. 17:02

Evo i mene :) 
    1. Ja sam jos u minusu pretpostavlam.. iako sam zadnjih par dana pocela napokon fino jesti .. u pon. cu znat koliko kg imam i koliko sam dobila(nadam se dobila)
    2. Trudim se spavati na lijevom boku iako mi desni puno vise odgovara pa se vrtim cijelu noc s boka na bok i zbog toga se ni ne naspavam kako treba
    3. Ja sam si kupila pronatal od elevita. Iako bi nekako rado ubacila i omegu 3 jer ne jedem bas puno ribe.. 
    A sto se tice odjece-zivim na otiku i nemam lidl :( al sam sad na popustu narucila trudnicke hlace iz h&m-a i suuper su udobne 🤗 i grudnjak broj veci, al mi je maaliii 😅

sissi
    18. Siječanj 2019. 17:03

*otoku, ne otiku ;)

sissi
    18. Siječanj 2019. 18:14

Imam i ja pitanje za vas! Da li se moze bojati kosu, stavljat pramenove? Znam da kao nije dobro prva 3 mjeseca, a kasnije? Neko kaze da, neko ne.. koliko je stetno? Da li mozda neka od vas zna nesto vise o tome? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.