Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    07. Siječanj 2019. 20:04

ms_3197

Stize nam jos jedna curicaaa 🙈😍😍😍 upravo smo dosli s uzva i kazu da je sve super, i da ce biti mala bebica, max.3kg, ali dobro tata nam nije jako veliki, pa kazu da je na njega 😂😂 s obzirom da sam ja bila 4.2 kad sam se rodila, definitivno gradom nije na mene 😂 ali najbitnije da je ona uredu i da raste 🙈
    Meni su simptomi poceli rano oko 6tog tjedna je vec krenulo povracanje i umor.. Ali sve to prode i svaka ke trudnoca individualna
    Ja cu isto ici na trudnicki tecaj i dragi ce biti sa mnom na porodu, kao i mama.

Čestitke na curiciiii 🤗🤗🤗😘😘😘

• merkur210620193107
    07. Siječanj 2019. 20:06

Merkur13

Merkur cestitammeni je termin 20.06. Čestitam i svim novim curkama, nikako da se javim jer sam stalno na nekom putu. Sad imam i pripreme za vjenčanje koje je 2.2. tako da je veselonapokon se predobro osjećam i više me ama baš ništa ne muči. Čekam nalaze briseva koji trebaju doći u srijedu i pregled koji je 15.01. nakon dugih 5 tj. Nadam se potajno da ću tada saznati spol.

Super 😊😊😊 samo dan razlike...za sada hahah..

• Embarasada
    07. Siječanj 2019. 20:10

Bulbi91

Embarasada

Cure jel imala mozda koja beta hemoliticki streptokok u urinokulturi? :/
    Čitam tu da svašta može izazvati kod djeteta, nadam se da se to uspješno liječi antibiotikom.
    Sad mi je drago da sam pitala ginekologa za urinokulturu na svoju ruku …

Ja sam imala prije cca mj dana i u urinokulturi i na brisu isto sak sva bila u brizi.Koristila amoksicilin,polygnex vaginalete i naljevala se cajem od brusnice i na kontrolnom brisu i UK sve cisto hvala Bogu🙏💕…ali rekao je ginic da cemo jos barem 2 puta radit briseve i UK …vazno je samo prije poroda napomenuti da je u trudnoci bio pozitivan streptokok da daju na vrijeme intravenozno antibiotik da se nedaj Boze ne prenese na bebu…

Da, sjećam se da si pisala i da si se riješila na zadnjoj kontroli. Svaka čast  😎
    Pitat ću svakako da napravim i briseve, nije mi to gin spominjao. Radila sam prije trudnoće i bilo je sve ok. 
    Znaci čekam sad antibiotik i pijem brusnicu!  
    Hvala ti ! 

mjehuric
    07. Siječanj 2019. 20:19

Ja sam danas bila na ogt testu..pa da vidimo..nije bilo tako strasno,malo mucno ali prezivjelo se i to 😐😜..ja stalno gledam po netu te ogradice i posteljinu,najprije sam mislila uzeti komplet 5u1,pa onda samo ograde i posebno posteljinu,ali skuplje me izađe tako posebno nego sve zajedno..ev mislim mozda komplet i posebno od dada i rocco zastitne..😁..ja ne nosim nikakve uloske a stalno sam mokra i mijenjam gace🙈🙈..tecaj smo proslj hvala Bogu i bio je jako zanimljiv i poucan..mi imamo isto kolica i krevetic i madrac ,i par komada dodica,i kapica i bocice..i sada cemo polako dalje..

• Embarasada
    07. Siječanj 2019. 20:20

ksilofon

Hvala za preporuku za tantum verde, pogledat ću.Na slanu vodu se ne mogu natjerati; to sam koristila jednom kod teške upale i ostalo mi je u groznom sjećanju.

Meni je gin odmah kad je utvrdila trudnoću rekla da ne koristim uloške tako da se toga pridržavam, iako isto muku mučim sa svime, pogotovo zbog tih utrogestana.

Vidim da vas već dio ima kolica… koja ste uzeli? Mi smo mislili sada na popustima, ali trenutno su druge stvari aktualne i jednostavno se ne mogu skoncentrirati na to. Sviđaju mi se malo “viša” kolica, tako da dijete nije ful nisko blizu poda i bitno mi je da su praktična (lagana, funkcionalna, sklapanje).

Što se tiče kolica pročitala sam valjda 50 strana na temi Koja kolica kupiti i osjećam se još zbunjenije nego prije 😂😂
    Da mi bar netko samo kaže koja da kupim i ja odem u ducan i to je to 😆
    Mislim da će biti najbolje proći ducane i vidjeti kako mi leže jer ovako mi je sve dosta apstraktno.
    Koliko sam skuzila da cure masovno hvale maclaren jer su lagana ali to je 2u1 pa se auto sjedalica kupuje zasebno pa to ispadne nešto vise od 4 tisuća kuna. 
    Ako znate koju dobru stranicu gdje se mogu vidjeti usporedbe kolica ili upisati u filtere neke karakteristike pa na taj način pretraživati, pošaljite pliz :)

Bulbi91
    07. Siječanj 2019. 20:24

Embarasada

Pitat ću svakako da napravim i briseve, nije mi to gin spominjao. Radila sam prije trudnoće i bilo je sve ok.
    Znaci čekam sad antibiotik i pijem brusnicu!
    Hvala ti !

Tako je,ali iskljucivo plod brusnice.List se ne smije u trudnoci,tako mi je rekla teta u ljekarni.Najbolje ti je mozda uzeti od Enciana imas bas mljevenu brusnicu.
    Uzimala sam i jedan preparat s brusnicom i d manozom koji potice mokrenje i sprecava "talozenje" bakterija za mjehur.Ne sjecam se imena🙈.A briseve si svakako odradi.Ne razumijem stvarno ginekologe koji to izbjegavaju.Sretno!😊

• Embarasada
    07. Siječanj 2019. 20:35

Da da, evo upravo se encianova kuha :)
    Samo u DMu sam nasla a da je od ploda, a ovo po dućanima su sve neke mješavine, a brusnice ima 2% i to lista. 

• merkur210620193107
    07. Siječanj 2019. 20:51

Cure opet trebam pomoć oko nečega...otisla sam na bolovanje sa komplikacijama i sad ne znam kakva ce mi biti primanja tokom ovih par mj do poroda...radim vec 3 god bez prekida i na racun mi sjeda 2800 a ostatak na ruke...da li taj dio na ruke mogu da zaboravim ili ? I koliko mi treba sada dolaziti na racun ?

• Semyzg31
    07. Siječanj 2019. 20:53

Ja sutra cekam pregled i onda polako u ophodnju po ducanima, ma ja ih nisam vidjela u zivo vec na slikama i bas su mi predivna al opet kazem trebam otic prosvrljat sto kaze Embarasada najbolje otic i vidjet sta i kako nam ide na ruku. Sto se tice ogradica za kinderbet i posteljine ja sam poplon personalizirani prosle godine kupila na fb stranici sovica cura predivne stvari radi i nije skupo jastuk i poplon sam platila s imenom 280kn i jos slincek u kompletu dobili na poklon a vidim da ima i ogradice vjdrujem da je povoljnija od dade i rocca. 

Bulbi91
    07. Siječanj 2019. 21:00

merkur210620193107

Cure opet trebam pomoć oko nečega…otisla sam na bolovanje sa komplikacijama i sad ne znam kakva ce mi biti primanja tokom ovih par mj do poroda…radim vec 3 god bez prekida i na racun mi sjeda 2800 a ostatak na ruke…da li taj dio na ruke mogu da zaboravim ili ? I koliko mi treba sada dolaziti na racun ?

Dobivat ces samo ono sto ti sjeda na racun,jer moras na hzzo nositi potvrde od zadnjih 6 isplacenih placa(na racun,ovo na crno se naravno ne gleda)...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.