Ja od sinoc imam jak svrbez dolje, iako koristim kremu Dalacin. Sinoc je bila zadnja tura. Sad me brine kako cu izdrzati do utorka.. tad idem na briseve.
Lavandice nemoj me drzati za rijec,ali mislim da prije briseva bar par dana ne bi trebala koristiti vaginalete niti kreme...vidi s dr.jos...kod gljivica meni je uvijek pomogla kupka sa sodom...
Bulbi tako je i moj brat bio curica sve dok se nije rodio 😂😂
Bas to samo da je sve uredu i da je bebica zdrava. Ja sutra imam uzv nakon 11 duuugih tjedana i ne mogu docekati, mislim da necu spavat veceras od uzbudenja 🙈 a i saznat cemo konacno spol 😍
Bulbi tako je i moj brat bio curica sve dok se nije rodio 😂😂
Bas to samo da je sve uredu i da je bebica zdrava. Ja sutra imam uzv nakon 11 duuugih tjedana i ne mogu docekati, mislim da necu spavat veceras od uzbudenja 🙈 a i saznat cemo konacno spol 😍
Eto vidis🙈😂😂...ma najvaznije je da je sve ok🙏💕...
Uu to je bas dugi period...Sretno na pregledu💕...
Cure ima li tko da muku muci s bolovima u donjem dijelu leda, kukovima i trtici. Mene zadnjih dana boli za poluditi, po noci se stalno budim od bolova najvise u kukovima. Nikako se ne mogu narediti, imam i trudnicki jastuk, ali nista 😫 tijekom dana me opet trtica boli, sjesti i ustati se je nocna mora ..
vrijedi li za to piti neke extra vitamine ili nesto?
Cure ima li tko da muku muci s bolovima u donjem dijelu leda, kukovima i trtici. Mene zadnjih dana boli za poluditi, po noci se stalno budim od bolova najvise u kukovima. Nikako se ne mogu narediti, imam i trudnicki jastuk, ali nista 😫 tijekom dana me opet trtica boli, sjesti i ustati se je nocna mora ..
vrijedi li za to piti neke extra vitamine ili nesto?
Tako je meni bilo u prvoj trudnoći. I onda me u 24.tjednu sastavio isijas da nisam mogla korak napraviti. Nikakvi vitamin,niti tablete... meni pomogla akupunktura, nakon dva tretmana bol rukom odnesena.
Kukovi su me prvo poceli boljeti negdje oko 14. tjedna, i ono svi su mi govorili to se sve sada rasteze proci ce to kroz koji tjedan. To je sad sve gore, uz to sad i leda i trtica, ima dana kad me boli i dok hodam. Sve se bojim sto ce biti kasnije. Doktorica kaze da je beba nisko i vise odostraga pa da me zato toliko boli jer beba pritisce. Nadam se da ce proci pokusavam odmarat i grijat se, pa sad vidjet cemo.
Cure mi sutra napokon ulazimo u 2.tromjesecje😊🤩 U utorak smo na pregledu, decko prvi put ide sa mnom na uzv tako da se bas veselimo!🤗🤗
Ja od sinoc imam jak svrbez dolje, iako koristim kremu Dalacin. Sinoc je bila zadnja tura. Sad me brine kako cu izdrzati do utorka.. tad idem na briseve.
Ja sam ti imala u prvoj trudnoci,grozno. Dobila canesten i lactogyn da bi se ispostavilo da sam od novih dnevnih uložaka dobila reakciju!
Nisam pratila,imaš gljivice ili?
Ma ne znam ni sama.. ako su gljivice.. to su neke tvrdokorne i uzasne. Ne mogu ih se rjesiti s ni jednom antibiotskom kremom. Pocela sam ispirati sa sodom da mi bar malo ublazi, da izdrzim do briseva.
Stize nam Mihael ♡
Ja sam ti imala u prvoj trudnoci,grozno. Dobila canesten i lactogyn da bi se ispostavilo da sam od novih dnevnih uložaka dobila reakciju!
Nisam pratila,imaš gljivice ili?
Ma ne znam ni sama.. ako su gljivice.. to su neke tvrdokorne i uzasne. Ne mogu ih se rjesiti s ni jednom antibiotskom kremom. Pocela sam ispirati sa sodom da mi bar malo ublazi, da izdrzim do briseva.
Ja sam dobila Dalacin nakon antibiotika koji mi je prepisan radi streptokoka. Gljivice nisam imala, nakon Dalacina me uhvatio užasan svrbež, doktorica kaže da je reakcija na kremu i dala mi neke vaginalete protiv streptokoka.
Ja sam bebu počela osjetit oko 16 tjedna.Sad konstatno lupka jučer sam gledala posteljine za kinderbet i toliko me tukao.Citala sam da sad me beba cuje sta pričam.😍Za 10 dana idem na uzv jedva čekam.
Samo se nadam da cu se ovog streptokoka uspjet riješiti.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji