Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    02. Siječanj 2019. 21:16

jasmina.heleg

draga i meni je 16tt preko dana nisam umorna cak sam i zivahna samo me glava cesto boli i to ubrzano srce uzasno smeta ,a sto se tice noci ev sama sebe upravo tjeram da sam budna isto nemogu docekat 22h i zbog taga svako jutro u 6h se budim

Jasmina, zašto ne spomeneš ginekologu to za srce, ništa te ne košta. Možda nije ništa, a možda ces reda radi otići kardiologu na neki ekg. Ja na ekg idem i nevezano za trudnoću i to je dobra pretraga za isključenje nekih stanja...

02. Siječanj 2019. 21:17

Cure nece mi ocitat sliku, ali ja sam muku mucila s hemicina poslje poroda i koristila sam svasta i bacen novac nepotrebno, i frendica mi preporucila KREMU LINARIA ( ima je za kupit samo u biljnim ljekarnama) znaci ja sam se preporodila, onak prvo pecka malo pa hladi u roku tjedan dana su mi nestali, mislim da se koze koristit i u trudnoci posto je na biljnoj bazi ali svakako pitajte ginekologa, znaci kosta 85kn ali nisam zalila ni kune za razliku od ovih drugih krema sta sam kupovala i one sta prikazuju na tvu i one druge da mi nije bilo LINARIE neznam stvarno sta bih..

• Embarasada
    02. Siječanj 2019. 21:31

tratinčica_maslačak

Drage cure zelim vam svima novu godinu, s malim zakašnjenjem :) nadam se da ste ju docekale bez stresa u ugodnom okruzenju. Mi smo bili doma i jedva sam docekala ponoc :P

Nisam stigla pisati u zadnje vrijeme pa zelim dobrodoslicu svim novim curama, a ribici cestitam povratak na forum, bas mi je drago i nadam se da ce sve biti u redu ovaj put :)
    Ja u petak imam uzv i nadam se da cu ovaj put saznati spol. Zabrinuta sam zadnjih par dana jer je vec dosta proslo od posljednjeg pregleda, a na staru godinu sam osjetila neko probadanje dolje i od onda me maltene konstantno nesto boli, neki pritisak. Ne zelim raditi paniku, nadam se da je to samo od ponovnog sirenja maternice. Ne znam ima li koja od vas takvih iskustava u 17. Tjednu trudnoce? Jedva cekam pregled u petak, em da provjerim je li sve ok, em da vidim bebu… nisam ju vidjela od 10. Tjedna i sad sam bas nestrpljiva

Hej evo vidim da pišeš o probadanjima pa da ti kažem svoje iskustvo :) 
    Ja sam sad 16+3, i isto sam primjetila prije nekih 5dana da me pocelo nešto probadat,  prvo kod lijevog jajnika i trajalo je 2 dana, svako malo sam to osjetila kod nekih položaja ili pokreta,  pa nakon toga još neka probadanja/zatezanja nize po trbuhu, ali i bol kao u crijevima mi je trajala 2 dana ... isto sam se zabrinula otkud sad to sve jer dosad nisam osjećala takvo nešto... nadam se da je to sve u redu, odmah mi je bolje kad vidim da i druge muče iste muke :) 

ms_3197
    02. Siječanj 2019. 21:33

Tenci ja se isto borim s hemeroidima vec par godina i nevenova mast je super i ja koristim neku kremu na bazi vazelina to mi je doduse doktor prepisao i smije se u trudnoci koristiti. Definitivno pitaj doktora sto koristiti. Da se ne upale i ne pocnu te boliti. Nadam se da ce ti se brzo povuci, puno vlakana samo, jako su dobre lanene sjemenke ili laneno brasno. 

• Embarasada
    02. Siječanj 2019. 21:38

Tenci, daj molim te napisi kako si to skuzila? Jesi osjetila ili samo na opip? 
    Ja se isto bojim zbog probave, valjda ću skužit ako se pojave pa da krenem liječiti na vrijeme... 

lena.5
    02. Siječanj 2019. 22:10

Cure, moja bebica se sad toliko mrdala i lupkala po stomaku da je i muz uspio osjetiti rukom, nesto predivno. 💕

02. Siječanj 2019. 22:53

Cure, hvala svima na preporukama! Budem probala s nevenovom masti i bude obavezno pitala doktora za preporuku ako se ne povuku! 
    Otkrila sam samo na opip kod tusiranja, bilo mi nesto cudno i onda sam isla pogledato zrcalom i puf, evo ih, nije me ni svrbilo prije, ni krvi nije bilo, nist da bi upucivalo na njih. 
    Moram definitivno prehranu malo popraviti i probati tu nevenovu mast i nadam se da bude pomoglo.

• coolkiki
    03. Siječanj 2019. 08:17

Pozdrav trudnice, sretna Nova godina, da nam bude najljepsa do sad ^^
    ja evo dosla raditi test sa glukozom, cekam drugo vadjenje krvi nadam se da ce nalaz biti danas gotov da odmah idem ginicu da vidim svoju narandzu ^^

Ofnica
    03. Siječanj 2019. 09:01

Tenci

mom to be, čestitam na dečkiću, još jedan u grupi

cure, imam problem, pomagajte!!!! tuširala sam se malo prije i napipala hemeroide, aaaaaaaaaaa. ujutro sam si baš razmišljala o njima kak ne bi bilo uopće super da ih dobijem u trudnoći jer ih nisam imala nikad do sad i sad iskoče!! jučer ih nije bilo!! joj, kaj da radim sad? čime da ih mažem da se povuku? baš sam pod stresom sad…

Ajooooj nije ti lako...neću te plašiti, ali čekaj porod. Zato bi bilo dobro da sada nađeš dobru "terapiju" koja ti paše. Kod kupanja i pranja, manualno ih malo "utisni" unutra u crijevo. A najbolji lijek se pokazala meni svinjska mast, bijela oprana u nekoliko voda. To smiješ i u trudnoći i tijekom dojenja. I možeš napraviti "čepiće" od masti, i u plastičnoj foliji ih zamrznuti i vaditi iz zamrzivača i stavljati u crijevo po potrebi. Na taj način se iznutra riješava problem, nije dovoljno izvana mazati.

Buby90
    03. Siječanj 2019. 11:11

Bok cure, kad smo vec kod hemeroida ja sam imala sok prije 2 dana. Probava mi je katastrofa otkad sam trudna i ocito su se meni pojavili. Tj nisam nista osjetila nego dok sam bila na wcu najednom osjetim nesto vlazno,
    prodem rukom i to je bilo krvi kao kod najjace menstruacije. Mene panika uhvatila, krenula plakati jer sam mislila da sam prokrvarila i da je nesto sa bebom. Dosao muz i onda skuzila da je to iz anusa. Znaci nikava bol ni nista, samo krvi ko u prici.. Danas idemo ginekologu pa cu reci sto je bilo. Doktorica opce prakse rekla da je ocito puknuo hemeroid.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.