Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • coolkiki
    03. Siječanj 2019. 11:17

A joj hemici,  uzas jedan...  ja sam u osmom mj u prosloj trudnoci dobila jedan i nije nikad nestao, a u ovoj jos jedan...  nakon dojenja sam pila i pilex tablete, ali ni to nije pomoglo...  
    ako se pogorsaju u ovoj trudnoci, cak sam razmisljala o operaciji :/

andreaam
    03. Siječanj 2019. 12:21

Pozz cure mi taman sa pregleda na nekom prastarom uredjaju😂. Slika katastrofa ja samo glavu vidim a doktor govori vidi rukica joj kraj glave i usta otvorena. Reko gdje ti to vidis 😂. Najbitnije je da je sve super i da bebica raste uredno. Doktor kaze da pupak boli jer se maternica rasteze pa ga valjda vuce. Dobila sam Premama vitamine da pijem i kontrola opet za 4tj 😁 kako ste vi danas

tratinčica_maslačak
    03. Siječanj 2019. 13:19

Embarasada, odmah se smirim kad vidim da netko ima iste simptome jer mi je vec sto crnih misli proslo kroz glavu... danas je nekako bolje, ne boli me toliko. Sutra idem na uzv pa cu pitati ginekologicu u vezi toga. 
    Joj curke, bas mi je zao zbog hemeroida, nadam se da ce mene to zaobici. Probajte jesti cim lakse probavljive stvari, dosta mlijecnih proizvoda -probiotika.. i ono sto meni pomaze - jedite nesto masno.. izbjegavajte secere, to jos vise pogorsava stolicu. Meni dosta pomaze i kava, ipak je to diuretik. Naravno ne pretjerivati sa kolicinom. I ono zlatno pravilo, jesti vise manjih obroka, tako da crijeva atalno rade a opet ne budu preopterecena.. sretno 

• babyq
    03. Siječanj 2019. 13:19

Danas idem ginekologu i nosim nalaz od urinokulture.Frendica mi imala ovaj streptokok i djete pri porodu pokupilo bakteriju i bilo velikih problema.  

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

03. Siječanj 2019. 13:21

super za pregled andreaam  bitno da je s bebicom sve u redu!
    moram se pohvaliti, danas smo točno na pola!! baš sam sretna zbog toga, i konačno sam počela uživati u trudnoći. svi simptomi prvog tromjesječja su konačno prestali i ako izuzmemo ove moje novonastale hemeroide, osjećam se baš super! planiram se naručiti na 4D onaj zadnji tjedan u 1. mj, tada budem 24 tt i mislim da se bude sve super vidjelo! baš mu se veselim. pregled imam tek 21.1., do onda ima još dosta, makar sam sad smirenija jer ga osjetim kak me lupka, ako je koji dan mirniji, navečer upalim baby watcher na kratko da sam čujem kak srce kuca i to je to.
    i da, duboko se nadam da budem uspjela srediti te hemeroide do poroda jer ne želim da mi se to još pogorša...

• Dagy1
    03. Siječanj 2019. 13:32

Tenci

super za pregled andreaambitno da je s bebicom sve u redu!
    moram se pohvaliti, danas smo točno na pola!! baš sam sretna zbog toga, i konačno sam počela uživati u trudnoći. svi simptomi prvog tromjesječja su konačno prestali i ako izuzmemo ove moje novonastale hemeroide, osjećam se baš super! planiram se naručiti na 4D onaj zadnji tjedan u 1. mj, tada budem 24 tt i mislim da se bude sve super vidjelo! baš mu se veselim. pregled imam tek 21.1., do onda ima još dosta, makar sam sad smirenija jer ga osjetim kak me lupka, ako je koji dan mirniji, navečer upalim baby watcher na kratko da sam čujem kak srce kuca i to je to.
    i da, duboko se nadam da budem uspjela srediti te hemeroide do poroda jer ne želim da mi se to još pogorša…

Tenči možeš mi reci gdje si nabavila baby watcher? I ja bi ga htjela imati 😁

• Dagy1
    03. Siječanj 2019. 13:36

Što se tiče hemeroida, ako imate vanjske, onda pomaže Pavloviceva krema. Ja imam jedan vanjski i prije trudnoće, ali kada si svaki dan redovito mažem kremu, i obavezno se nakon velike nužde operem toplom vodom, onda se malo povuče..

03. Siječanj 2019. 13:50

andreaam

Pozz cure mi taman sa pregleda na nekom prastarom uredjaju😂. Slika katastrofa ja samo glavu vidim a doktor govori vidi rukica joj kraj glave i usta otvorena. Reko gdje ti to vidis 😂. Najbitnije je da je sve super i da bebica raste uredno. Doktor kaze da pupak boli jer se maternica rasteze pa ga valjda vuce. Dobila sam Premama vitamine da pijem i kontrola opet za 4tj 😁 kako ste vi danas?

Ej vidim da si dobila premama vitamine, pise da nema nikakvih nuspojava, u slucaju da te pocne bolit zeludac nakon 2,3 tablete prestani ih pit pa opet ponovi ako te opet boli to ti je od njih, ja sam ih isto dobila i pocela pit i skuzila sam da je od njih i vise ih ne pijem, eto da znas unaprijed ako ces slucajno imat problema da se ne mucis od cega je bol zeludca 😃
    Drago mi da je sve okej s bebacem 😃😃😍

Bulbi91
    03. Siječanj 2019. 14:27

babyq

Danas idem ginekologu i nosim nalaz od urinokulture.Frendica mi imala ovaj streptokok i djete pri porodu pokupilo bakteriju i bilo velikih problema.

Ja sam ti napisala svoje iskustvo na prethodnim stranicama.Vazno je lijeciti streptokok u trudnoci,meni je receno da obavezno prije poroda nadglasim da sam imala streptokok jer u tom slucaju daju intravenozno antibiotik bas da se ne bi prenijelo na bebicu....a ionako u zadnjem tromjesecju obavezno rade taj bris na streptokok ponovo....

andreaam
    03. Siječanj 2019. 14:28

Kika25

andreaam

Pozz cure mi taman sa pregleda na nekom prastarom uredjaju😂. Slika katastrofa ja samo glavu vidim a doktor govori vidi rukica joj kraj glave i usta otvorena. Reko gdje ti to vidis 😂. Najbitnije je da je sve super i da bebica raste uredno. Doktor kaze da pupak boli jer se maternica rasteze pa ga valjda vuce. Dobila sam Premama vitamine da pijem i kontrola opet za 4tj 😁 kako ste vi danas?

Ej vidim da si dobila premama vitamine, pise da nema nikakvih nuspojava, u slucaju da te pocne bolit zeludac nakon 2,3 tablete prestani ih pit pa opet ponovi ako te opet boli to ti je od njih, ja sam ih isto dobila i pocela pit i skuzila sam da je od njih i vise ih ne pijem, eto da znas unaprijed ako ces slucajno imat problema da se ne mucis od cega je bol zeludca 😃
    Drago mi da je sve okej s bebacem 😃😃😍

Hvala puno 😘 danas sam tek prve 2 popila. Nije toliko strasno za popiti koliko se cini. Vidjet cemo kroz par dana sta ce biti. Nadam se da nece biti nikakvih problema 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.