mom to be, čestitam na dečkiću, još jedan u grupi
cure, imam problem, pomagajte!!!! tuširala sam se malo prije i napipala hemeroide, aaaaaaaaaaa. ujutro sam si baš razmišljala o njima kak ne bi bilo uopće super da ih dobijem u trudnoći jer ih nisam imala nikad do sad i sad iskoče!! jučer ih nije bilo!! joj, kaj da radim sad? čime da ih mažem da se povuku? baš sam pod stresom sad...
mom to be, čestitam na dečkiću, još jedan u grupi
cure, imam problem, pomagajte!!!! tuširala sam se malo prije i napipala hemeroide, aaaaaaaaaaa.ujutro sam si baš razmišljala o njima kak ne bi bilo uopće super da ih dobijem u trudnoći jer ih nisam imala nikad do sad i sad iskoče!! jučer ih nije bilo!! joj, kaj da radim sad? čime da ih mažem da se povuku? baš sam pod stresom sad…
Najbolje da u ljekarni pitas za kakvu kremu koju smijes koristiti u trudnoci...
Znam da je mom muzu ona Faktu krema uvijek pomogla,ali ne znam smije li se ona u trudnoci koristiti🤔...
draga i meni je 16tt preko dana nisam umorna cak sam i zivahna samo me glava cesto boli i to ubrzano srce uzasno smeta ,a sto se tice noci ev sama sebe upravo tjeram da sam budna isto nemogu docekat 22h i zbog taga svako jutro u 6h se budim
Uuu imamo jos jednog deckica, jedva cekam tabelicu pa da vidimo koga je vise.
Tenci, obavezno u ljekarnu, i pisi nam sta su ti dali jer ih se i ja pribojavam zbog vjecitih problema sa stolicom i probavom, za sad me samo magnezij izgleda spasava.
joj baš sam u depresiji sad, 100% sam sigurna da ih jučer nije bilo i danas napipam... strašno! idem sutra ujutro odmah u ljekarnu i nadam se da bude pomoglo kaj god da mi daju. budem ubacila i lanene sjemenke u sve kaj budem jela i možda i one malo reguliraju sve.
a točno sam si mislila da bi ih mogla dobiti jer mi je stolica katastrofalna, beba mi je izrazito nisko i pritišće te vene i eto sad vraga.
javim vam kaj budem kupila na kraju...
Mom to be cestitke na decku.
Ja kupila u mileru neki caj limun med dumbir(tak Nest) ali nemogu to piti kako je ljuto. Bar meni. Pa sam u dm uzela caj za trudnice(nije lose)
Cure dobila sam nalaz urinokulture.Pise hemoliticki streptokok grupe b < 10 CFU/ml.Citam svasta nesto. Dali netko imao slicno?Hvala
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Cure dobila sam nalaz urinokulture.Pise hemoliticki streptokok grupe b < 10 CFU/ml.Citam svasta nesto. Dali netko imao slicno?Hvala
Meni ga otkrili u 11/12.tt i u urinokulturi i na brisu,dobila antibiotik i vaginalete,pila i jela puno brusnice...evo dns stigli novi nalazi i hvala Bogu sve ok🙏💕...
Svakako odradi i briseve ako nisi vec do sad...vazno je lijeciti ,pogotovo ovako u ranijoj trudnoci...
Tenci, borim se s hemoroidima vec godina neovisno o trudnoci. Jedino sto mi je pomoglo je nevenova mast, od nje su mi se povukli, prestali boljeti i svrbiti.
joj baš sam u depresiji sad, 100% sam sigurna da ih jučer nije bilo i danas napipam… strašno! idem sutra ujutro odmah u ljekarnu i nadam se da bude pomoglo kaj god da mi daju. budem ubacila i lanene sjemenke u sve kaj budem jela i možda i one malo reguliraju sve.
a točno sam si mislila da bi ih mogla dobiti jer mi je stolica katastrofalna, beba mi je izrazito nisko i pritišće te vene i eto sad vraga.
javim vam kaj budem kupila na kraju…
Kefir sa mljevenim lanom ujutro i kompot od sljiva svakako ubaci svaki dan, jako zdravo i sigurno pomaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji