Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    02. Siječanj 2019. 11:10

ms_3197

Lavandica ja sam se cjepiva protiv gripe u 12. Tj trudnoce

Hmmm, jesi pitala možda svoju gin što misli o tome? Što je rekla? Jer cijepljenjem se ipak oslabljeni virus gripe ubacuje u tijelo da se stvori imunitet...i puno ljudi čak i ima reakciju u vidu blagog oblika temperature i viroze. Meni su čak preporučili da svog malog ne cijepim živim cijepivom, jer trudnice ne bi smjele biti u neposrednoj blizini cijepljenih osoba u početku trudnoće, jer je plod iznimno osjetljiv. To mi je nekako i logično. Eto kako se mišljenja i preporuke liječnika razlikuju...sad ti budi pametan.

• marinica29
    02. Siječanj 2019. 11:12

Kako su krenule mucnine mislila sam da neće prprestati,ali sad je puno lakše po pitanju toga. Ujutro mi zna biti malo mucno ali lakše je. Sad se jedino nemogu bas namjestiti za spavati. STA Ce tek biti kad stomak naraste. Sad usla u 5 mjesec,i to mi tak bas brzo proletilo

• marinica29
    02. Siječanj 2019. 11:14

Ofnica

ms_3197

Hmmm, jesi pitala možda svoju gin što misli o tome? Što je rekla? Jer cijepljenjem se ipak oslabljeni virus gripe ubacuje u tijelo da se stvori imunitet…i puno ljudi čak i ima reakciju u vidu blagog oblika temperature i viroze. Meni su čak preporučili da svog malog ne cijepim živim cijepivom, jer trudnice ne bi smjele biti u neposrednoj blizini cijepljenih osoba u početku trudnoće, jer je plod iznimno osjetljiv. To mi je nekako i logično. Eto kako se mišljenja i preporuke liječnika razlikuju…sad ti budi pametan.

Ofnica jesi ti onda cijepila svog malog sa godinu dana sa priorixom? Mi smo malo kasnili sa cjepivom,tako da sam curu cijepila 2 mjeseca kasnije,u vrijeme rane trudnoce'samo nisam jos znala da sam trudna

tratinčica_maslačak
    02. Siječanj 2019. 11:45

Drage cure zelim vam svima novu godinu, s malim zakašnjenjem :) nadam se da ste ju docekale bez stresa u ugodnom okruzenju. Mi smo bili doma i jedva sam docekala ponoc :P

Nisam stigla pisati u zadnje vrijeme pa zelim dobrodoslicu svim novim curama, a ribici cestitam povratak na forum, bas mi je drago i nadam se da ce sve biti u redu ovaj put :) 
    Ja u petak imam uzv i nadam se da cu ovaj put saznati spol. Zabrinuta sam zadnjih par dana jer je vec dosta proslo od posljednjeg pregleda, a na staru godinu sam osjetila neko probadanje dolje i od onda me maltene konstantno nesto boli, neki pritisak. Ne zelim raditi paniku, nadam se da je to samo od ponovnog sirenja maternice. Ne znam ima li koja od vas takvih iskustava u 17. Tjednu trudnoce? Jedva cekam pregled u petak, em da provjerim je li sve ok, em da vidim bebu... nisam ju vidjela od 10. Tjedna i sad sam bas nestrpljiva

tratinčica_maslačak
    02. Siječanj 2019. 11:56

Evo i mog trbuscica

tratinčica_maslačak
    02. Siječanj 2019. 11:57

Ili ipak ne.. ne znam zašto mi ne želi učitati sliku :(

ms_3197
    02. Siječanj 2019. 12:10

Ofnica

ms_3197

Hmmm, jesi pitala možda svoju gin što misli o tome? Što je rekla? Jer cijepljenjem se ipak oslabljeni virus gripe ubacuje u tijelo da se stvori imunitet…i puno ljudi čak i ima reakciju u vidu blagog oblika temperature i viroze. Meni su čak preporučili da svog malog ne cijepim živim cijepivom, jer trudnice ne bi smjele biti u neposrednoj blizini cijepljenih osoba u početku trudnoće, jer je plod iznimno osjetljiv. To mi je nekako i logično. Eto kako se mišljenja i preporuke liječnika razlikuju…sad ti budi pametan.

ginekolog i lijecnik opce prakse mi je preporucio cjepivo. S obzirom da imam jako los imunolski sustav i svaku gripu koja naide ja pokupim, preporuceno mi je 3 puta da se cjepim. Visoka temperatura u trudnoci jako steti i iscrpljuje plod i bilo bi stetnije da imam gripu i uzasnu temperaturu nego to sto sam se cjepila. Dosad sam uspjela izbjeci sve prehlade i gripe i nadam se da ce tako biti do kraja trudnoce. :)

ms_3197
    02. Siječanj 2019. 12:16

marinica29

Kako su krenule mucnine mislila sam da neće prprestati,ali sad je puno lakše po pitanju toga. Ujutro mi zna biti malo mucno ali lakše je. Sad se jedino nemogu bas namjestiti za spavati. STA Ce tek biti kad stomak naraste. Sad usla u 5 mjesec,i to mi tak bas brzo proletilo

i ja se stalno mislim, sta cu kada mi stomak zapravo naraste. Sad sam vec usporena i saginjem se ko bakica  i isto tako narediti se za spavanje nekad stvarno moze potrajati 

andreaam
    02. Siječanj 2019. 12:37

Mene ima par dana boli pupak jedino se smiri kad mazem kremom pa je mozda od suhoce koze. Jucer sam osjecala neki pritisak iznad pubicne kosti. Kako sam isprepadana od svega odmah sam pisala ginekologu i rekao mi je da dodjem sutra na pregled a trebala sam 7.1. Nadam se da ce biti sve ok sa bebicom, drzite fige 💋

Ofnica
    02. Siječanj 2019. 12:41

marinica29

Ofnica

ms_3197

Ofnica jesi ti onda cijepila svog malog sa godinu dana sa priorixom? Mi smo malo kasnili sa cjepivom,tako da sam curu cijepila 2 mjeseca kasnije,u vrijeme rane trudnoce'samo nisam jos znala da sam trudna

Nisam, baš iz tog razloga... A i baka ga čuva, nije u vrtiću izložen velikom kolektivu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.