Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    31. Prosinac 2018. 13:13

lena.5

Bulbi, upravo iz tih razloga vecina ginekologa prenatale ne dozvoljava prije drugog tromjesecja, jer u ranoj trudnoci mogu biti toksicni stoga tada uzimas samo folnu. Ja svakoj od nas preporucam da nista ne uzima na svoju ruku, s razlog se rade silne pretrage krvi.

Ja sam sad u 2.tromjesecju i moram uzimati dosta vitamina radi svojih dijagnoza,pa sam mislila uzeti prenatale da izbjegnem saku tableta🙈...ali izgleda da cu za sada ostati na svojoj provjerenoj kombinaciji...😁

• marinica29
    31. Prosinac 2018. 13:45

Ofnica

Ofnica ja sam se vise naspavala sa curom dok je beba bila nego sada. Dojila ju,ona se po noci probudila,podojila i vratila u krevet. Nije bilo puno budjenja. Tako da sve me strah kakva Ce biti druga beba po pitanju toga. Svi govore nemogu obje biti dobre po noci 🤣

Moj je bio koma tako da si nekako mislim da ne može biti gore od toga. I sad se budim oko 3-4x puta u noći, ili nešto sanja pa zove, ili ga zubi muče pa se meškolji i cendra, ili izgubi dudu pa ju tražim po kinderbetu. A dobro, baš me nije puno razmazio pa ću biti u elementu za drugu bebu.

Mene ona sad priprema za bebu. Budjenja znaju biti u svakih sat vremena . Dovoljno da ju uzmwm pimazim i nastavi spavati.a ja se razbudim. Ali tjesim se proci Ce i to i  falit Ce mi to.

• marinica29
    31. Prosinac 2018. 13:47

Meni nijedna gin nije savjetovala koje prenatale da uzmem,niti moguće sto spominjala folnu. Nju sam na svoju ruku pocela i prije trudnoce piti. Samo mi kaze neka pijem vitamine i to je to

andreaam
    31. Prosinac 2018. 14:00

Mislim da ne treba nosta na svoju ruku uzimati. Meni je ginekolog dao samo folnu a pila sam i duphaston za odrzavanje trudnoce. Rekao je da oboje prestajem kad udjem u 12.tj i tako sam uradila. Kontrola je 7.1. pa cu pitati hocu li poceti piti vitamine i koje mi savjetuje. Necu nista bez razgovora s njim jer nisam doktor da znam sta je najbolje za bebicu i mene

• babyq
    31. Prosinac 2018. 14:38

Danas mi je 18 tjedana.
    Meni je gin.rekla da uzimam prenetal.Tako da ja uzimam Centravit koji ima i omeguSta se tice nove godine idemo do moje frendice pa ce moja starija cura ostat spavati kod svoje frendice .

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

lena.5
    31. Prosinac 2018. 16:57

Bulbi, svakako o svemu pricas sa ginekologom, pa ako se slaze da uzimas svoje dosadasnje vitamine onda nemas potrebu mijenjati, bitno je da ti odgovara.
    Ksilofon,i ja sam iznenadjena bila time, odmah na pocetku sam pitala za vitamine ali su mi odobreni tek kada je proslo prvo tromjesecje.
    Andrea, slazem se s tobom, nista na svoju ruku,ja vjerujem svojoj doktorici i da nije tako isla bih negdje drugdje.

Bulbi91
    31. Prosinac 2018. 18:03

lena.5

Bulbi, svakako o svemu pricas sa ginekologom, pa ako se slaze da uzimas svoje dosadasnje vitamine onda nemas potrebu mijenjati, bitno je da ti odgovara.
    Ksilofon,i ja sam iznenadjena bila time, odmah na pocetku sam pitala za vitamine ali su mi odobreni tek kada je proslo prvo tromjesecje.
    Andrea, slazem se s tobom, nista na svoju ruku,ja vjerujem svojoj doktorici i da nije tako isla bih negdje drugdje.

Vjerujem svome dr.,on inace nije lud za prenatalima,vec je dao meni za izbor...zato sam pitala za iskustvo sadrze li i ostali prenatali vitamin A...
    Neki dr.ne preporucuju niti folnu,misljenja su razlicita...treba pratititi upute ginekologa,ali neke stvari su ipak i na nama samima...nisu ni dr.uvijek sveznajuci puno stvari konkretmo o svojoj mthfr mutaciji sam otkrila sama i pomogla si sama dodatcima(tipa aktivni folat,b12,b6) ginekolog se  slozio s time...

• babyq
    31. Prosinac 2018. 19:43

Drage moje odoh na tulum sa svojim curama i mužem.
     Svima vama želim sretnu novu godinu. Puno zdravlja i sreće.😙😙😙😙😙

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• marinica29
    31. Prosinac 2018. 20:35

Ja pravila vocnu salatu,prejela se i sad mogu na spavanje.😴😴😴jedva gledam.
    Zelim svima sretnu i uspjesnu novu 2019. I da sretne docekamo svoje bebace. 😍

jasmina.heleg
    01. Siječanj 2019. 08:54

Svima zelim  sve najbolje u novoj 2019 godini
    ja i sincic smo sinoc bili doma solo i moram priznat da smo se bas super zabavili ..
    imali smo ispred kuce i vatromet pa smo i u tome uzivali naravno cim je dosao jedan sat zaspali smo  hehe
    Dragi je bio u lici sa mamom i dedom jer ga je mama molila da deda nebude sam za novu godinu vjerovalli ili ne ..isprva sam bila tuzna zbog toga al na kraju bas mi je bilo fino
    sa svojim malisanom sam se izglupirala ko nikad dosad pravi je mali partijaner hehe
    jos jednom sve najbolje od srca
    saljem vam puno poljubaca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.