Klokan, cestitam, lijep nacin da se cuju najljepse vijesti. Mucnine budu i prodju, sve cemo to zaboraviti kad dodju mrvice.
Mene mučnine nažalost i dalje muče.A 16 tjedan sam.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Klokan cestitam😊...bas si lijepo iznenađenje dozivjela na sistematskom😊...
Kod mene vise nema nesto mucnina,samo ogromna glad i nakon jela i dalje mi skoro sve lose sjedne...sarmu od jucerasnjeg rucka i sad jos osjecam🙈....
Joj curke koliko vidim sve muku mucite sa mucninama,a ja ko da nisam trudna osim umora,u petak idem na drugi uzv kad cu bit 9+1 i nadam se da ce sve bit u redu,uzasno me strah missed abortiona, koliko citam bez simptoma je,dodes na uzv i vidis da se beba prestala razvijati,nesto prestrasno,a posto sam mpo trudnica nikako da se opustim..
Joj curke koliko vidim sve muku mucite sa mucninama,a ja ko da nisam trudna osim umora,u petak idem na drugi uzv kad cu bit 9+1 i nadam se da ce sve bit u redu,uzasno me strah missed abortiona, koliko citam bez simptoma je,dodes na uzv i vidis da se beba prestala razvijati,nesto prestrasno,a posto sam mpo trudnica nikako da se opustim..
Simptomi si induvidualni od trudnoce do trudnoce...
Dok nemas nekih jakih bolova i krvarenja nema razloga za brigu...samo pozitivno i bit ce to sve ok🙏💕...
Mogu razumijeti strah jer sama iza sebe imam 4 gubitka i nekad se uspanicim,ali trebamo biti pozitivne jake su nase bebice.🙏💕
Svima nam zaista od srca zelim uredne trudnoce i da u terminima primimo svoje zive i zdrave bebice u narucje🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕.
Coolkiki hvala ti budem probala, makar 2 dana nisam nista zeleno jela i dalje boli
Doso nalaz oggta i kaze da je secer uredu, tako da ono malo poviseno bilo sta sam pojela malo cokolade prije spavanja i zato bilo poviseno
Norules ni ja u prvoj trudnoci nisam imala nikakvih mucnina nit ista ko ni u ovoj osim sto me sad zeludax zeza al nemoj mislit na najgore, sto vise citas takve stvari ulaze ti u misli i non stop o njima razmisljas, nemoj opusti se uzivaj i misli da mrvicu da je sve uredu i bit ce, nemoj imat negativne misli bebe sve osjecaju 😃
Hvala curke🤗🤞🏽Drzimo fige da svima sve prode u najboljem redu😊 mogu vas zamoliti za savjet oko uzimanja dodatnih vitamina i sl.kao dodatak prehrani. Naime, jos nismo nikome priopcili vijest tako da se ne mogu savjetovati sa prijateljicama koje su to sve prosle pa bih bila zahvalna za savjet ili bilo sta sta mislite da bih kao prvotrudnica trebala znati😊🤗
Hvala curke🤗🤞🏽Drzimo fige da svima sve prode u najboljem redu😊 mogu vas zamoliti za savjet oko uzimanja dodatnih vitamina i sl.kao dodatak prehrani. Naime, jos nismo nikome priopcili vijest tako da se ne mogu savjetovati sa prijateljicama koje su to sve prosle pa bih bila zahvalna za savjet ili bilo sta sta mislite da bih kao prvotrudnica trebala znati😊🤗
Za pocetak ti je dovoljna folna,jos bolje aktivni folat ako uspijes nabaviti i eventualno magnezij😊...
Ja pijem od pramama duo prentale (preporuka ginekologa) a od 13 tj cu pocet elebaby pit
Zar ne bi kod urinarnih infekcija trebalo piti jesti kiselo? A izbjegavati slatko? I brusnica je kiselkasta
Sortiraj odgovore
Najstariji