Bas cudno meni je uvijek placa sjedala 18-tog, bila na komplikacijama ili na porodiljnom i sad na rodiljnom, jedino kad bi bio 18ti vikend onda sjeda kasnije, ugl do 20tog treba sjest.. jednom nisam vidla na zabi otisla na bankomat tamo je bilo vidljivo i onda sam skuzila da moram azurirat zabu i sve bilo ok
Cure koje dobivaju komplikacije dali je sjela zaba?
Ja sam.u pbz-u i nista jos.Predpostavljam da ce sutra sjesti komplikacije.
Već sam bila u brizi.Mislila sam da danas ide isplata.Ajd kada ti sjedne napisi.Hvala
Mislim da su dns porodiljni na redu,a sutra komplikacije...moze😊
Bas cudno meni je uvijek placa sjedala 18-tog, bila na komplikacijama ili na porodiljnom i sad na rodiljnom, jedino kad bi bio 18ti vikend onda sjeda kasnije, ugl do 20tog treba sjest.. jednom nisam vidla na zabi otisla na bankomat tamo je bilo vidljivo i onda sam skuzila da moram azurirat zabu i sve bilo ok
Obicno su komplikacije vecinom 19.sjedale,rijetko 18....tako mi je opet receno i na hzzo-u...
Neznam kak meni onda sve sjedalo 18. http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
Kak je tu pisalo kad je isplata tad bi i dobila
babyq, čestitam za pregled i čestitam na dečkiću, još jedan u grupici našoj
joj, onda odustajem od bazena do daljnjeg istrpila budem sve, samo da bude sve u redu s bebom i sa mnom.
mjehurić, obavezno javi kak je prošao 4D i jel se sve lijepo vidjelo pošto si 20 tt. meni svi preporučaju kasnije ići, a ja bi čim prije pa me sve zanima oko toga.
cure, vi koje ste na komplikacijama, koja je procedura oko toga? od 14.1. bi trebala biti na bolovanju, pošto nikad nisam bila ni na kakvom bolovanju uopće ne znam kakva je procedura oko toga i kaj sve trebam pa ako ima koja volje i vremena mi ukratko objasniti..
babyq, čestitam za pregled i čestitam na dečkiću, još jedan u grupici našoj
joj, onda odustajem od bazena do daljnjegistrpila budem sve, samo da bude sve u redu s bebom i sa mnom.
mjehurić, obavezno javi kak je prošao 4D i jel se sve lijepo vidjelo pošto si 20 tt. meni svi preporučaju kasnije ići, a ja bi čim prije pa me sve zanima oko toga.
cure, vi koje ste na komplikacijama, koja je procedura oko toga? od 14.1. bi trebala biti na bolovanju, pošto nikad nisam bila ni na kakvom bolovanju uopće ne znam kakva je procedura oko toga i kaj sve trebampa ako ima koja volje i vremena mi ukratko objasniti..
Otvoris kod soc.gin komplikacije i posaljes poslodavcu potvrdu o bolovanju.Iza 25.u mj mozes po doznake za taj mj. i 1 dajes poslodavcu,drugu nisis na hzzo skupa sa obracunom placa zadnjih 6 mj(nju ti poslodavac izdaje)...da,dalje naredne mjesece samo nosis doznake po 1 poslodavcu,1 na hzzo(najkasnije do 05.u sljed.mj)...
hvala bulbi
sve mi je jasno ovo, samo još jedno pitanje, ovaj obračun plaće, to je baš nekaj posebno ili mogu odnijeti one izvatke koje dobivamo svaki mjesec o isplati plaće i svih dodatak i svega?
hvala bulbi
sve mi je jasno ovo, samo još jedno pitanje, ovaj obračun plaće, to je baš nekaj posebno ili mogu odnijeti one izvatke koje dobivamo svaki mjesec o isplati plaće i svih dodatak i svega?
Ma nista😊.Ne mogu platne liste.To je poseban obrazac koji popunjava tvoj poslodavac i na temelju toga se racuna satnica na komplikacijama...
hvala bulbi
Ma nista😊.Ne mogu platne liste.To je poseban obrazac koji popunjava tvoj poslodavac i na temelju toga se racuna satnica na komplikacijama…
Obrazac se zove R1
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Ja sam danas 5+3 :) jucer sam bila na kontroli i vidi se gestacijska, za dva tjedna idem opet da cujemo i srce! ♥️ Od mucnina nemam nista ni ja.. nadam se da ce biti sve u redu 😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji