Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    18. Prosinac 2018. 07:46

Odradila prvu šećernu tekućinu, nije tako jako strašno. 
    Odvratna je ali ja sam to na eks da što prije prođe i sad čekam novu... :)
    Na kraju sam jučer oko pol 7 pojela par grizova domaće pljeskavice/faširanca. Stvarno minimum... valjda neće zbog toga šećer podivljat. 

• Embarasada
    18. Prosinac 2018. 07:53

Meni pregled u četvrtak.
    Imam osjećaj da mi nešto nije dobro dolje, prošli put mi je ginekolog dao rojazol za gljivice ali nemam baš osjećaj da je pomoglo. Sad mi se pak čini da možda i nisu samo gljivice nego i neka upala. Preko noći me peklo/bolilo nakon mokrenja... tražit ću urinokulturu a možda i briseve ? Sta mislite? Ima koja istih problema ? I inace sam podložna tim glupostima tako da vjerojatno ne mogu izbjeći ni u trudnoći :(

Buby90
    18. Prosinac 2018. 07:57

Da definitivno trazi urinokulturu. Puno tekucine pij i nista kiselo ako je mjehur u pitanju.

lena.5
    18. Prosinac 2018. 08:06

Embarasada,i ja sam se s time mucila mjesec prije trudnoce, a evo i u trudnoci, od pocetka pijem litre brusnice da se rodnica stalno ispire, puno jogurta i vode, a nedavno mi je doktorica dala polyginax vaginalete da koristim 12 veceri, jer sad nije opasno za bebu. 

18. Prosinac 2018. 08:37

Embarasada

Odradila prvu šećernu tekućinu, nije tako jako strašno.
    Odvratna je ali ja sam to na eks da što prije prođe i sad čekam novu… :)
    Na kraju sam jučer oko pol 7 pojela par grizova domaće pljeskavice/faširanca. Stvarno minimum… valjda neće zbog toga šećer podivljat.

Samo poslje prvog vadenja pijes tu glukozu

• Embarasada
    18. Prosinac 2018. 08:38

Svakako ću povećat unos tekućine i vode. Bas sam čitala da se ne preporuča limun i kiselo i kofein,  to uopće nisam znala, pila sam cjedeni sok od naranče i limuna svaki dan...
    A jel se mogu jest brusnice, to mi je lakše nego ukuhavat taj čaj pola sata ? 

lena.5
    18. Prosinac 2018. 08:57

Caj kupi u dmu, encian, nema ukuhavanja, samo zalijes vodom u salicu. A plod brusnice svakako jedi kad god se sjetis.

• coolkiki
    18. Prosinac 2018. 09:47

jutro curke, kod mene izgleda obratna trudnoca
    jutros ustala sa nekom mukom, nisam mogla ni doruckovati,jao kad je krenulo povracanje, svaka tridnica koja je povracala mi je naumpala kako ste to izdrzale
    Neko je pitao za zeludac, ja inace imam terapiju zabzeludac koju u trudnoci ne smijem  piti,  u pocetku sam imala bas velikih problema, dok nisam izbacila sve sto je zeleno, doslovno sve...  i gljive, grah,  i to sto nadima, sad nemam problema.  
    Pijem s vremena na vrijeme caj za bebe protiv grcica,pa pokusaj s njim.  
    Znam da cu kasnije imati problema sa zgaravicom, jer inace imam refluksnu bolest pa ce se sad samo pogorsati, ali nekako cu prezivjeti :)
    Mene doktor nije nikako pregledao kako sam zatrudnila :O
    Samo uz, jednom kod socijalne ginicke imala pregled i to je to, ali znam da imam urinarnu infekciju pa se drogiram brusnicom i planiram cijelu trudnocu. Nadam se da cu na slj terminu imati pregled, da vidim jel ima sta dole da ne valja, iako nemam nikakvih tegoba... 

klokan11
    18. Prosinac 2018. 10:16

Bok curke,
     14.12.na sistematskom pregledu na uzv abdomena saznala da sam trudna. doktor mi kaze gospodo pa ovdje vidim gestacijsku vrecicu, ja sva pozelenila kako je moguce🤢 kaze sad ce vam ginekologica 100% rec al nema sta drugo🤞🏽 Bila sam u sretnom šoku jer sam se borila sa hormonima i bila na bromergon terapiji pa mi je to bila neka nestvarna informacija. Nisam se do ginekologice htjela previse veselit dok mi ona nije potvrdila da gospodo trudni ste 6tj.😊  mucnine su mi pocele proslu nedjelju navecer i mislila sam da je od bromergona, pa sam ga prestala uzimat ali mucnina i povracanje nastavljaju sve dok nisam 14.12.saznala malog uzrocnika mucnina😍

klokan11
    18. Prosinac 2018. 10:25

Vidim da imamo iste tegobe, da se nadovezem na hrane i mirise sve mi smrdi, ne mogu suđe zamazano stavit u perilicu koliko mi dize zeludac. Prosli pon sam ujutro povracala samo tekucinu, popodne jela sarmu, navecer mi muz kuhao caj od kamilice kojeg obozavam nisam ga mogla ni okusit, on sa mineralnom oko mene, nejde nis u mene, tad sam u uto ujutro povracala sarmu i vise nis nije uslo u mene. Muz kaze meni trudna si a ja kazem ma daj zeludac sam otrovala u ned sa kebabom i jos mi sarma nije dobro sjela 😏🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.